Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 4

• 65 464
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте възможно ли е от липса на желязо и б12 да те кара сладко солено защото изследвах само б12 и е 183 а като имам такава липса възможно ли е и желязото да липсва?

# 586
Нямам никакви оплаквания,не съм била болна даже и антигенен тест си правих и антитела нямам,но доста стойности са високи и затова се притесних.

# 587
Куклата, трябва да се направят още изследвания, за да се проследи къде е възпалението.

# 588
Здравейте! Ще бъда благодарна, ако някой изкаже мнение за изследванията ми. На 4-и ден от цикъла са:

# 589
Куклата, трябва да се направят още изследвания, за да се проследи къде е възпалението.

Имам някакво възпаление ли според вас.

# 590
Не остро, но върви някакъв процес.

# 591
Не остро, но върви някакъв процес.

Единствените хапчета който пия в момента са на дукре витамини против косопада,те няма как да са повлияли нали.

# 592
Би могло да размества някои от показателите, ако реагираш на леката токсичност на добавката. Но не е само това. А косопадът си има първопричина. Както казах, изследванията са оскъдни, за да се направят полезни заключения. Повечето лекари не биха обърнали особено внимание на такава ПКК.

# 593
Би могло да размества някои от показателите, ако реагираш на леката токсичност на добавката. Но не е само това. А косопадът си има първопричина. Както казах, изследванията са оскъдни, за да се направят полезни заключения. Повечето лекари не биха обърнали особено внимание на такава ПКК.

Защо няма да обърнат внимание,все пак имам някои стойности които са завишени.

# 594
  • София
Всичките тези въпроси можеш да ги зададеш на личния си лекар Rolling Eyes

# 595
Всичките тези въпроси можеш да ги зададеш на личния си лекар Rolling Eyes

Да разбира се изпратила съм,и чакам отговор.

# 596
Здравейте!
Направих си количествен тест за антитела на Covid.
Предвид резултата и референтните стойности ще получа ли сертификат?

# 597
  • София
Трябва да получите!

# 598
Здравейте! Ще съм ви благодарен ако някой изкаже мнение относно за изследванията на жена ми.
Много неясна материя ми е хематологията и се надявам на вашият опит.
Благодаря ви предварително

# 599
Урината не е готова - това първо.
Повишените левкоцити на фона на повишени и гранулоцити говорят за инфекция/прекарана такава съвсем скоро. Има ли някакви оплаквания?
Понижените моноцити трябва да се проследят, когато е напълно здрава.

Общи условия

Активация на акаунт