Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 506
  • 633
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Има ли начин дадено стори (снимки и клипчета) да бъде свалено от последовател или като цяло от някой, който не е собственик на профила?

Аз редовно си свалям клипчета от стори, от страници за природа и красоти, не от частни лица. Те не ме интересуват де. Исках да кажа, че може.

# 286
Може да но ако сложиш емотикона или ако напишеш нещо едва ли ще искат да го свалят . Но не знам дали няма опция чужди да не ти гледат сторитата , така както не могат да ти гледат снимките .

# 287
Как ги сваляте клипчетата и сторитата?

# 288
И аз това искам да разбера Simple Smile

# 289
Могат да се гледат сторита само на хората, които следим. Ползвам само настолната версия. Правя скрийншот/и /мозилла има такава функция/ и ползвам опцията на бгмама за изрязване преди да я публикувам. Емотиконите и надписите пречат само в редки случаи. Който не желае всеки последовател да гледа публикациите му, прави профила си privat и избира кого да допусне в листата на последователите. Ето оригинали и после изрязани.

Скрит текст:

# 290
Когато пращам на пример в Месинджър ми го праща като линк , но мисле че , не съм сигурна де , че може да има програма спец. за инста да теглиш клипчета, може и с конвертер да стане . Клипчетата от ю туб как се теглят . Но няма опция от там да се запази 

# 291
Е да, за скриншота ясно, но аз искам клипче да си сваля, та се чудех има ли как.

# 292
Могат да се гледат сторита само на хората, които следим.
това не е вярно

има приложения за теглене
https://instanavigation.com/

Има сайтове за анонимно преглеждане на инстаграм сторита.
Примерно instanavigation.com

# 293
Друг вариант е да се използва някакъв Recorder за екрана на телефона. Аз така си "смъквам" сторита от Инста.

# 294
Може да гледаш стори ако не се следвате с човека , но не на всеки може. .

# 295
  • Somewhere far away
От това което прочетох правилно съм разбрала, но все пак да попитам и тук :
ако изтрия съобщение, което аз съм изпратила, с функцията unsend, а човекът отстреща не го е видял/прочел, това означава че е изтрито и за него и вече няма как да го види/прочете, нали?

# 296
Вече няма тази функция.

# 297
  • Somewhere far away
е как да я няма като току що я използвах.

# 298
Както по принципа на месинджър и вайбър не би трябвало да го прочете.🙂

# 299
Ако е унзерет би трябвало да се трие и на двете места, но ако е нещо си фор ю т.е. тогава изтриваш само за теб.

Общи условия

Активация на акаунт