Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 457
  • 633
  •   1
Отговори
# 510
Имейла, с който сте се регистрирали какъв е? Ако е в abv, то най-добре сменете с друг. Мен през abv ми хакнаха профила в Netflix.

# 511
Бихте ли ми изпратили линк на който да пиша, защото аз писах в help центъра но нямам никакъв отговор вече няколко дни

# 512
Бихте ли ми изпратили линк на който да пиша, защото аз писах в help центъра но нямам никакъв отговор вече няколко дни

За жалост не мога да дам линк, но пазя имейлът им security@mail.instagram.com.
Когато многократно се опитвах да дам на забравена парола ме препрати за идентификация. И оттам като изпратих моето лице пишеше, че до дни ще ми разгледат случая, но стана бързо за което останах много доволна.
И да, имейлът ми беше на абв.

# 513
𝒫𝑒𝑜𝓃𝓎, Изабела е цитирала поста ми отпреди година и половина. Пощата ми е в gmail и изобщо не ставаше дума за хакнат профил, а за смотаняците от инстаграм, които пращат съобщения на гьотере. Все още нямам представа за каква услуга са писали, но когато прочетете Насоки на общността, демек правилата, веднага става ясно каква е връзката с "помага за получаване на повече харесвания и последователи".

Там, в Насоките, пише ако не публикуваш лични снимки, е нарушение. Някоя мръсна душица ме е докладвала, даже имам идея коя е. Имах и все още имам под 300 последователи - смешно "трупане". Публикувала съм /репоствала/ снимки на любими актьори, но профилът ми не е фенски. И имах долу - горе толкова харесвания, колкото са и последователите ми - също фенове на актьорите.
Разбира се, протестирах с формата за проблем, оттам отговор не връщат. След около седмица влязох в профила си от друг браузър, с оригиналната си парола, но аз ползвам само настолната версия на ИГ. Оттогава не им поствам нищо. Joy Цяла година, който и хаштаг да отворех, виждах 20-тина стари публикации. Писах им за проблема. Сега виждам много публикации по хаштаговете, но пак стари. И пак ще им пиша. Във фийда виждам всички нови, но те са само от потребители, които следя.
И за да не е съвсем безполезен поста ми - ако публикувате снимки на любими музиканти, певци, спортисти, актьори и пр., не слагайте хаштаг с имената им.

# 514
Ако не си свързала Инстаграма си с телефонния ти номер може и малко трудно да си го върнеш . Пиши мейл те ще ти помогнат . И ако не си си свързала Инстаграма с тел. номер го направи за да можеш по - лесно да си влизаш в профила .

# 515
Проблема е, че не мога да направя никаква редакция по профила,  нито мейл да променя
не ми излизат никакви опции

Ако не си свързала Инстаграма си с телефонния ти номер може и малко трудно да си го върнеш . Пиши мейл те ще ти помогнат . И ако не си си свързала Инстаграма с тел. номер го направи за да можеш по - лесно да си влизаш в профила .

# 516
А от само себе си ли стана така или някой ти е пратил нещо и ти си влязла ? Или да си направила нещо и да са ти спрели достъпа до акаунта . Пиши им . Когато ми откраднаха акаунта писах на този мейл , но бяха минали 3 дни и вече беше завзет от друг .

instagramhelp428@gmail.com   

# 517
Не съм отваряла линкове.
Няколко дни по-рано влязох в профила си от на приятеля ми телефона
Писах им, но още нямам отговор
А от само себе си ли стана така или някой ти е пратил нещо и ти си влязла ? Или да си направила нещо и да са ти спрели достъпа до акаунта . Пиши им . Когато ми откраднаха акаунта писах на този мейл , но бяха минали 3 дни и вече беше завзет от друг .

instagramhelp428@gmail.com   

# 518
Имам проблем с Инстаграм от известно време. Не ми идват известия, когато имам заявка да ме следват. Когато получа някаква реакция на снимка тогава накуп идват известията и за реакция, и за заявки. При някой друг така ли е?

# 519
Откъде да си сменя звука на съобщенията в Инстаграм ?
Бях със Самсунг , сега с Айфон и нямам такава опция Rolling Eyes

# 520
Здравей, имам следния проблем.
Създадох акаунт в Инстаграм на кучето си, пудел той. Имам много снимки в телефона си и реших да събера някой от тях в нейна собствена страница. Направих я от моя личен профил. След публикуването на снимките на кучето заваляха хиляди харесвания, за отрицателни време събра 200 последователи. При което аз също реших да последвам някой от тях, тъй като бяха също на кученца. Инстаграм ми забрани достъп до профила. Не мога да вляза дори. Как бих могла да получа достъп до профила. Телефона и е-майла на моя профил са отпреди повече от 10 години, не са вече активни, а не мога дори да ги изтрия и да ги сменя с актуални. Ще се радвам, ако някой ми отговори. Благодаря предварително

# 521
Някой може ли да ми обясни как се случва онзи трик, в който щркаш с пръст пред снимката и после се появява друга.
Не знам дали ме разбрахте.
Искам да направя кратък клип преди-след ремонтът у нас.
Ако има някакви видеа по темата ще съм много благодарна да ме насочите.

# 522
Някой може ли да ми обясни как се случва онзи трик, в който щркаш с пръст пред снимката и после се появява друга.
Не знам дали ме разбрахте.
Искам да направя кратък клип преди-след ремонтът у нас.
Ако има някакви видеа по темата ще съм много благодарна да ме насочите.

https://www.youtube.com/watch?v=k-fTIbHpxHU

# 523
Много благодаря Алекс!

# 524
Някоя безплатна програма за създаване на рийл да споделите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт