МАЙското дете обича без да го държат, сам́о да тича (78)

• 11 406
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Валя, някъде четох, че няои деца по-трудно свикват да не се будат, когато преминават в различни фази от съня. Защо не опиташ да не й даваш нищо когато се размрънка, погали я по главичката, успокой я с някакъв звук, например. Така съм решила да опитам с Пламен, в началото ще има рев, но дано да имаме успех. Досега е спал само 2 нощи без да се налага да ставам Tired Втората беше преди една нощ, но за сметка на това аз се будех непрекъснато и поглеждах към леглото му защо спи това дете без да се пробужда  Crazy Миналата нощ пак спах във въздуха, а Пламен ми скачаше с дупе и крачета връз лицето.
Мегстар, за вечеря давам постна супа. Когато имаш време, качи снимки на двамата малки мъже! Grinning
Мартеа, браво на Теа, вече с изречения говори! smile3501

# 256
Здравейте!
Марти вече е със 17 зъба, за една седмица му се взе здравето, пробиха 3 кучешки и един кътник от втора линия. А ужасното растройство вече не е миризливо, защото пие антибиотик заради Е.коли 06, които му откриха.
Камий аз мажа Марти с Wind und Wetter Schutzcreme, мазен е и помага при всички сезони.
Какъв е този крем?

Kamij това е на Нивеа крем за лошо време и против вятър. Мисля че така се казва.

На Марти му объркаха антибиотика и сега разтройството му е повече от преди, а какво стана с коли бактериите нямам представа. Поредния проблем е, че и дупето го боли е червено. Cry Тъпото педи му смени лекарствата и ще трябва още 5 дни да пие антибиотик. Много ме е яд Twisted Evil

# 257
Мегстар забравих да кажа, че Марти вечеря все още АМ. Но покрай разтройството му давах и аз тост, а той не отказва. Да ядат децата каквото искат. Аз го научих да яде от малък овесени ядки за закуска и много често му правя.

А по принцип, до кога трябва да пият малчовците АМ?Чудя се кога да го спирам.

Лека нощ!

# 258
Кременхен, Теа имаше непоносимост към дрождите на ентерола. Вместо да помогне, започна да ака направо пяна. Да не би и при вас това да е проблемът?

# 259
Kremenchen ние също пием АМ все още и кисело и смятам да и давам поне до 2г. или докато тя иска.
martea освен прахчетата Ентерол или Смекта правя на Криси и оризена вода и доста облекчава разстройството, ако искаш пробвай стига да я пие при нас действа.
Вале за буденето Криси също се буди 1-2пъти на нощ.когато ни мъчат зъби естествено буденето и се удвоява.

# 260
Кременхен, Теа имаше непоносимост към дрождите на ентерола. Вместо да помогне, започна да ака направо пяна. Да не би и при вас това да е проблемът?

newsm78
Буба, ами мерси, ама казвах при нас какъв е бил проблемът...

# 261
Здравейте!

Мартеа, много се смях с думичките на щерка ти Laughing. Браво на момичето!
Кременчен, как ще объркат антибиотика #Crazy Не е и истина просто... ooooh!

На Станислава май пак и растат зъби (някой от последните 4), защото пусна малко сополче, оправихме се с капки за 2 дни, и веднага се подсече. Сега туширах с мас и невен обрива и пак пусна сопол Tired...уффф...аман.
Ава се буди нощем по 3-4 пъти, заради зъбите, иначе спи сравнително добре. Не се събужда, а проплаква. Не и давам вода през нощта.

Поздрави на Куки  bouquet

# 262
  • София
Здравейте мами,

Ема днес се събуди в 6  Confused...наакана и готова за подвизи  ooooh!
Поне имахме време да се оправим на спокойствие, аз направих една супичка даже.
Аз май казах, ама да кажа пак, че много ми е любвеобилно детето - прегръща ни и ни целува на поразия.

# 263

martea, аз теглих една на всичко нахраних го като бял човек и малко му е по добре, даже отива на гъсто. Дано всичко е ок до утре на обяд и спирам АБ.

КатКа то за глупоста на българските лекари няма какво да говорим. Занесох антибиограма, казах че има разтройство и тя избра от всичките Аугментин, който има странично действие диария  #2gunfire

Дръжте се не остана с тия зъбки, да са живи и здрави малчовците! Grinning

buba76_ и ние сме го замислили поне до 2 год. да пие АМ Misc Baby Bottle

Гуш какво стана с колата. Застрахователите ще се отчетат ли?

# 264
Дона нямам снимки, от раждането не сме правили други снимки  Embarassed, но ще се поправя и при първа въzможност ще кача.

АМ пие и Анди но сутрин още в леглото, не смятам да го спирам, няма лошо, това всъщност му е и zакуската, в десет давам плод, ако дам нещо друго откаzва обеда (в 12ч)

Гуш zавиждам  Heart Eyes аz ако не си поискам целувка не ме целува, понякога дори когато си искам не ми дава иначе ме гушка като го нося и ме тупа по гърба.

Анди прояви художническите си способности върху дивана, бял фон с абстрактни червени линии, добре че са от молив, сигурно ще иzлеzат при пране newsm78

# 265
Здравейте и от нас! Аз не пиша много, но гледам поне да попрочета, ама тия дни нещо не остана време. Велко в петък вечер вдигна Т и събота и неделя беше с 38-39. В понеделник ходихме на лекар и ни изписа АБ Оспамокс и капки за нос коралгол, но вечерта човека вдигна 40град. а аз направо се побърках. Та за мамите, като мен, на които им се случва за първи път и не знаят какво да правят при много висока Т ето едно полезно материалче http://pramed.com/le4enie_na_vis_t.html . Вчера по едно време пак вдигнахме до 38,9, ама от тогава май не е имал проблеми. Та така статистиката е 4 дена на ясла една седмица болен, две седмици на ясла една болен  Confused

# 266
Чопарче, изтръпвам от тази статистика Sad Ти дава ли нещо имуностимулиращо?

Теа пак е със сополи, но този път едни гъсти, зелени... От около месец не можем да се отървем. Смятам сама да й пусна едни изследвания на секрет.

# 267

newsm78
Буба, ами мерси, ама казвах при нас какъв е бил проблемът...
CrazyМартеа сори мислех че и Теа има проблем сега явно не съм, разбрала нещо Blush

# 268
Здравейте отново!
Върнахме се от лекар, естествено, че атнибиотикът е бил грешен, затова още 5 дни на Неледикс и яка диета, че коли бакт. били упорити и лъжливи, уж ги нямало, а ги има.
Дано това е края на проблема.
А детето е толкова жизнено и хич не знае мама и тати с какво го тъпчат.
Ще  #Crazy #Crazy

# 269
Пожелавам много бързо оздравяване на болните Hug

Гуш, много е разтапящо това целуване, Миша е същата Grinning Много обича да ни целува, а любимото занимание й е сутрин да се излежаваме  и да ме прегръща и целува.  Пусто заради пишкането й съкращавам тази процедура  Confused А вечер като заспива, ме гушва и се приспива като ме целува Heart Eyes
За спането имаме проблеми по време на никненето на зъбите- тогава е неспокойна, не будува, но иска да ме гушка, докато спи и понякога проплаква насън. От няколко дни обаче спи изключително спокойно, нито се буди, нито ме търси и аз най-после се наспивам като хората.

Мартеа, голяма бърборана тази Теа Heart Eyes Много й се радвам, мойта щерка нали е скъперница откъм думи, та децата, които приказват предизвикват голямо умиление в мен.  bouquet

Kremenchen, дано този път антибиотикът е наред и помогне бързо Peace

Общи условия

Активация на акаунт