Как да продължа напред?

• 10 811
  • 205
  •   1
Отговори
# 120
Имам въпрос, skoev, за седмицата, в която събираш мнения, препоръки и идеи, какво направи? Имаше ли стъпка към това да си излезеш от черупката или все още гледаш в точка? (не го чети с обвинителен тон, само питам) Има ли някакво подобрение?

# 121
Имам въпрос, skoev, за седмицата, в която събираш мнения, препоръки и идеи, какво направи? Имаше ли стъпка към това да си излезеш от черупката или все още гледаш в точка? (не го чети с обвинителен тон, само питам) Има ли някакво подобрение?

Здравейте, от както се регистрирах и писах във форума до сега, благодарарение на
всичките коментари, въпроси, успях сериозно да се замисля, и да се погледна от различна гледна точка.
Знам,че не съм постигнал нещо уоу, но като за начало и толкова нямаше да направя, ако не бяхте Вие.

Какво имам предвид: В момента се опитвам да вкарам малко разнообразние,в моето еднообразно ежедневие,  което включва разходки, стоене по парковете с бира в ръка, сам , но поне е по-добре от колкото във вкъщи. Все още избягвам весели хора, на работа както казах, нямам с кой да общувам толкова, честно казано гледам около мен никой да няма. В нас като съм гледам много да не мисля за положението ми и си изживявам мъката по мой начин, започнах да се интересувам от тренировки в домашни условия, защото не съм точно човек за фитнес, пък и нямам някаква амбиция, а просто ума ми да е ангажиран с нещо. Хубавото е, че парите от заплатата ми, след плащането на сметките, са изцяло за мен. За това успях да си взема тежести за тренировка и след работа, ако няма да излизам навън, се опитавам да тренирам /доколкото мога така да го кажа/, Това е знам, че не е много, но е повече от това, което щях да съм, ако не бях се регистрал тук и пуснал темата. Знам,че за повечето хора най-вероятно е смешно и т.н., но хора да знаете да си сам, не е лесна работа, но не се оплаквам - сам съм си виновен явно в крайна сметка.

# 122
Нищо смешно няма, тъжен е тоя период и не само на теб се е случил, много хора са го преживели, от което на теб едва ли ти е по-лесно. Дано наистина по някакъв начин ти помага форумът. Добре си започнал, важното е да не се отказваш. Ще излезеш от блатото лека-полека.

# 123
Всеки преживява нещата по свой начин. При мен например няма мол, от който да не ми мине всичко.

# 124
Всеки преживява нещата по свой начин. При мен например няма мол, от който да не ми мине всичко.

+ 1000

# 125
Браво, радвам се че има напредък, а вие мили дами защо нападате човека, откъде знаете че е "задушавал" половинката си, може и тя да е по шавливата и да е тръгнала да търси приключения, а човекът явно е добър и свестен и търси спокойствие и сигурност. Никой не знае каква точно е версията и защо човекът няма роднини, може да не се разбира с тях, не е длъжен да ги търси. Според мен трябва да се справиш изцяло сам, да го изживееш сам, самотата много лекува, но и пристрастява. След време като свикнеш да си сам, трудно ще се намери жена която да запълни самотата. А и по добре да си сам, отколкото с жена дето да те прави на маймуна

# 126
А и по добре да си сам, отколкото с жена дето да те прави на маймуна
Като почнете да си измисляте някакви неща, направо... Къде точно е казал, че го е правила на маймуна?

# 127
Разбирам ви, явно в мен нещо е сбъркано и ще трябва да го оправя. Пък каквото дойде, както се казва, човек и сам, пак би трябвало да е щастлив по някакъв начин Simple Smile
Не, човек, не си сбъркан, просто нямаш опит и не си уцелил на партньорка.
Познавам момичета, които стават суицидни ако нямат някого до себе си. Ако непрекъснато не си пишат с човека и ако той погледне встрани от тях. Ей това е сбъркано, но и такива има. Предполагам твоето поведение би паснало на едно такова момиче.
Това далеч не значи, че ще бъдат здравословни взаимоотношения.

# 128
Браво, много добра стъпка си предприел - опитваш се да се грижиш за себе си. Продължавай полека напред!
Скоро започни да обмисляш къде ще ти е що годе комфортно да си сред хора. Прегледай пак написаните предложения, може пък да ти хрумне нещо. Опитай се да изградиш приятелства и познанства в някакви степени. Може да прегледаш и сайтовете за запознанства - въобще не говоря да си търсиш нова приятелка, трябва време, а да си пишеш с жени, да комуникираш и ... малко или много да се вълнуваш за неща, различни от това, което те измъчва.

Също така, макар да се повтарям да си вземеш куче според мен никак не е лоша идея. Не си сам у дома, не си сам с бирата в парка, следват дълги разходки без да изглеждаш странен самотник, покрай кучето се запознаваме с много хора полека - лека, създава емоция, настроение, генерира мисли и ще удволетвори до някаква степен желанието ти да се грижиш. Какво мислиш?

# 129
Хубавото е, че парите от заплатата ми, след плащането на сметките, са изцяло за мен.
Eee, ама да не ти хареса твърде много това 😅 Все пак се очаква по някое време пак да сте двама с някого, нали? Иначе много добро начало си направил, приоритетите са ти на място, това е важното, нататък нещата ще се подредят сами Hands Plus1

# 130
Браво, много добра стъпка си предприел - опитваш се да се грижиш за себе си. Продължавай полека напред!
Скоро започни да обмисляш къде ще ти е що годе комфортно да си сред хора. Прегледай пак написаните предложения, може пък да ти хрумне нещо. Опитай се да изградиш приятелства и познанства в някакви степени. Може да прегледаш и сайтовете за запознанства - въобще не говоря да си търсиш нова приятелка, трябва време, а да си пишеш с жени, да комуникираш и ... малко или много да се вълнуваш за неща, различни от това, което те измъчва.

Също така, макар да се повтарям да си вземеш куче според мен никак не е лоша идея. Не си сам у дома, не си сам с бирата в парка, следват дълги разходки без да изглеждаш странен самотник, покрай кучето се запознаваме с много хора полека - лека, създава емоция, настроение, генерира мисли и ще удволетвори до някаква степен желанието ти да се грижиш. Какво мислиш?

Предложението за домашен любимец не е лоша, но според мен е правилно да си взема когато аз самия съм малко по-добре, защото това да имаш домашен любимец е отговорност. Искам да знам, че съм в състояние да си гледам кучето или котката. За това си мисля, че за момент ще съм на изчакване, както се казва, да се събера самия аз. Иначе днеска ме потърси бившата, без причина, просто да ме чуела. Честно да Ви кажа нямах желание дори да и вдигна, но все пак го направих. Благодаря за предложението!

# 131
Нормлно е да звънне - доста време сте били заедно. Не го приемай като фалшиви надежди за връщане към старото положение. Но дори и пак да се съберете си вземи поука и корегирай пропуските си, които си осъзнал.

Да, кучето е отговорност и грижа. Но да ти призная от личен опит - никога не си готов за това дето те чака ако не си гледал куче. Но пък е и голяма радост. Simple Smile Май никой е този живот не ме е обичал така и не ме е гледал с такова обожание както 2 килограмовия косматко, който сега се е натиснал в мен. Simple Smile Когато съм тъжна или имам проблем, може целият свят да не разбере, но той РАЗБИРА НЯКАК СИ и ми носи любимата си играчка жаба, за да ме зарадва Simple Smile И ако реша да му споделя някой от тревогите си много внимателно ме слуша клатейки глава ту с едното, ту с другото ухо и по някое време решава, че облизването и целуването все някак ще ми помогне Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 16:00 от the Дорис

# 132

За мен отдаденост към един човек е, когато си готов да направиш всичко за този човек,
без значение от ситуацията, без да очакваш нищо в замяна.
Това не е отдаденост, а жертвоготовност.

Не е нито отдаденост, нито жертвоготовност. Неправилно изразяване се нарича.
Защото такъв човек не съществува.
За децата си бих дал и живота си, но има един куп други неща, които не бих направил.
Като цяло е добре при изразяване да се избягват абсолютизиращи категории като всичко - нищо - винаги - никога и подобни.

# 133
  • По света и у нас
Абе ти още ли не си продължил напред? До кога ще висиш в тоя форум? Тук няма да се получи прдължаването ти напред.
Вземи една хубава камера, нащракай едни хубави снимки, сложи ги по форумите и във фейсбука или на инстаграм,  и обяви, че си търси моделки за time for print (безплатенно снимане, ти ще и даваш снимките а тя ще ти разреши да ги ползваш за портфолиото ти). Ще ти дойдат един куп мацки и може с някоя да се харесате.
Айде къмет.

# 134
Затва я обичам бг-мамата - съвети за всеки случай и за всяко време;)
Няма не искам, няма недей Simple Smile
А аз по-добре портфейл да завъдя, а не портфолио. На портфейл повече кълват...

Общи условия

Активация на акаунт