Как да продължа напред?

• 10 773
  • 205
  •   1
Отговори
# 165
Не си затормозявай главата с "подиграва ли ми се, не ми ли се подиграва..." Нека е щастлива, това е по--благодатният начин на мислене. Злобата ще те дърпа назад, яде от времето, нервите и емоциите ти. Така че напълно правилен поглед имаш към бившата. Заради спокойствието си ограничи контакта, а когато се случи, ти води разговора, ти го прекратявай. Това е и сигнал, че за нея нямаш време. При такъв опитите за контакт може да зачестят, не поддавай.

# 166
  • Далечният изток
Според мен не е сбъркано да се радваш за нейното щастие, напротив. Възможно е и тя да ти звъни също по навик, а не за да ти се подиграва. Но в крайна сметка теб те натоварва един такъв разговор. Затова според мен просто не вдигай или по-крайно - блокирай. Просто ти е прекалено рано едно такова общуване, след като още не си превъзмогнал раздялата...

# 167
  • По света и у нас
Е тя ти се обажда за да те подсети че трябва да я молиш да се върне. Човек - помисли какво искаш за себе си. Искаш нея или искаш друга. Къде ще ти е най-добре. Питай я защо ти звъни като те е зарязала - скучно ли и е, или иска секс или кво? Жените звънят защото искат секс а няма с кого. Няма кой да я глези и решила да се поглези на Скоев.
Ако това иска да се върне и да се извини, че се е държала лошо, ако просто иска да те чуе кажи и че нещата са прикючили и няма какво да ти звъни. Тя се радва да те гледа че се мъчиш без нея сатова звъни. Защото си знае че нямаш нищо и никого, тя ти е била всичко. И ако допуснеш това, тя ще те мъчи така и завбъдеще. Общо взето, тя се оспокоява като знае че не си зает.
Кажи и че си си хванал прятелка и старата ще долети като ястреб при теб. Ще видиш. Тези от нейния тип са ми пре-ясни.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 16:51 от PrimaDonna

# 168
Не си сбъркан, skoev, просто вероятно си добър човек, с по-мек характер и възпитан, а тя май не. Не е нужно да я мразиш, нека си е щастлива където и да е, но и тя трябва да разбере, че точно сега не е подходящ момент да ти звъни, няма логика. Нека те остави и ти да си намериш щастието. Човек, като е щастлив на новото място, не се обръща назад. Няма как да я "изчегърташ", че стана много разпространено напоследък, тя е част от живота ти и в това няма нищо лошо. Но, просто една част, която вече е в миналото. Ако разчовърквате непрекъснато раната, няма да зарасте. Просто ѝ кажи да не те търси повече, нали има нов живот, нов човек до себе си. Не виждам твоето място в конфигурацията.

# 169
+ 1 с поста на labrex!
Изживели сте си моментите. Това, че е приключило не е причина да зачеркнеш изживяното. Напротив.
Постави граница, по-скоро край. В контактите ви.

И идеята за спорт, не е само в спорта. Не се изолирай..Това е най-лошата услуга, която ще си направиш!

# 170
Според мен - когато ти се обади - кажи ѝ, че и ти се чувстваш по-добре, продължаваш напред, срещнал си някоя жена и т.н. дори и да не е истина към момента.

# 171
skoev, надявам се да си се освЕстил вече, но все пак ще сложа линк към написаното от man88, малко върни над поста от линка, има още два по-нагоре, не е много. Знам, че е различно при всеки, но има все пак сходна ситуация - раздяла.

# 172
skoev, надявам се да си се освЕстил вече, но все пак ще сложа линк към написаното от man88, малко върни над поста от линка, има още два по-нагоре, не е много. Знам, че е различно при всеки, но има все пак сходна ситуация - раздяла.

Благодаря от сърце.
----
При мен нещата взимат да се нормализират честно казано, не че нямаше изкуствено създадени драми, но направих така както ме посъветвахте всички от по-горните постовете и за сега нещата са нормализираха. Вече ги няма честите обаждания и глупости, но си остана от време на време звънене, но аз взех дори и телефона да не вдигам вече. Радвам се,че живота и е супер и дано винаги да е така, но някак си нямам нужда постоянно да ми се казва, показва и обеснява. На моменти дори си мисля, че нарочно все едно виж колко ми е як живота, а твоя.. еми моя поне взе да се нормализира.

Благодаря на всички,
дори не знаете колко много ми помогнахте.

# 173
Поведението на бившата ти е супер ТЪПО! Чак се ядосах. Не разбирам защо въобще ти звъни и ти приказва тези глупости. Може би трябва да и кажеш какво мислиш и чувстваш за тези безмислени и болезнени обажданки.
Може би смята, че ще сте си най-добри приятели и ще ти звъни и ползва за кошче за душевни отпадъци + да търчиш като има нужда. Айде няма нужда да сте приятели!

Дали при теб не е вече време за втората крачка - да търсиш места, където да се запознаваш с хора? Не става дума за търсене на нова връзка, но всеки има нужда от комуникация с хора, от внимание и тем подобни. Simple Smile На къде клониш?

# 174
Да, точно в тоя период никаква нужда няма от такива обаждания, тип виж аз колко съм добре, пък ти.......Нейният живот си е неин, твоя - твой. Няма как да се сравняват, за нея едно е хубаво, за теб друго, така че всеки си подрежда живота. Ще се оправи и при теб, няма как иначе.
А за помощта от непознати, преди години имах подобен случай с проблем, не знам как взех та го разказах на позната, но в никакъв случай близка, просто така ми дойде отвътре. Е, от тогава сме близки, поговорихме няколко пъти, тя от нейната позиция видя нещата, та и на мен ми се изясниха, точно така ми помогна да се измъкна от дупката. Та не знае човек, спасение /помощ дебне отвсякъде, не пречи да се опита. Simple Smile

# 175
Жизнено важно е при раздяла да прекратиш контакт с бившия/бившата. Ама на момента. Без уговорки, без обяснения. Иначе е огромно страдание.
За споделянето с непознати - преди години бях в доста тежък период и разцъквах една компютърна игра, в която завързах доста познанства, които ми останаха включително и след като спрях да играя. Та имах си един симпатяга, с който много често "се разхождахме" из картата и си приказвахме среднощно. Да, звучи нърдско, гийкско, ноу-лайфърско, абсолютно задръстено да се разхождаш в игра и да зяпаш някаква графика, но тогава ми помагаше. И не само на мен. Понякога хората не знаят от какво имат нужда, преди да го получат.

# 176
Жизнено важно е при раздяла да прекратиш контакт с бившия/бившата. Ама на момента. Без уговорки, без обяснения. Иначе е огромно страдание.
За споделянето с непознати - преди години бях в доста тежък период и разцъквах една компютърна игра, в която завързах доста познанства, които ми останаха включително и след като спрях да играя. Та имах си един симпатяга, с който много често "се разхождахме" из картата и си приказвахме среднощно. Да, звучи нърдско, гийкско, ноу-лайфърско, абсолютно задръстено да се разхождаш в игра и да зяпаш някаква графика, но тогава ми помагаше. И не само на мен. Понякога хората не знаят от какво имат нужда, преди да го получат.
Да не става въпрос за цс ? :д

# 177
Скрит текст:
Да не става въпрос за цс ? :д

WoW Nerd В cs не става много за разходка и гледки Laughing

# 178
А в коя игра тогава,че ми стана интересно Grinning

# 179
А в коя игра тогава,че ми стана интересно Grinning

WoW - World of Warcraft

Общи условия

Активация на акаунт