Как да продължа напред?

• 10 771
  • 205
  •   1
Отговори
# 180
Поведението на бившата ти е супер ТЪПО! Чак се ядосах. Не разбирам защо въобще ти звъни и ти приказва тези глупости. Може би трябва да и кажеш какво мислиш и чувстваш за тези безмислени и болезнени обажданки.
Може би смята, че ще сте си най-добри приятели и ще ти звъни и ползва за кошче за душевни отпадъци + да търчиш като има нужда. Айде няма нужда да сте приятели!

Дали при теб не е вече време за втората крачка - да търсиш места, където да се запознаваш с хора? Не става дума за търсене на нова връзка, но всеки има нужда от комуникация с хора, от внимание и тем подобни. Simple Smile На къде клониш?

Здравейте отново, нямам никаква идея за какво прави това, знам,че изпаднах в дупка, знам, че бях на дъното в началото, но вече не е така. Благодарение на Вас сега съм много по-добре. Аз нито веднъж не съм се обадил за каквото и да е, но тя защо го прави, ако някой жена от форума има предположение ще се радвам да го чуя.

Честно казано вече имам нужда да се запознавам с нови хора, защото дори нямам с кой една бира да изпия така да се каже, но разбирам,че за това сам съм си виновен, като се отдаваш изцяло в една връзка, накрая си търпиш последствията. В момента съм спокоен, в нормално състояние така да се каже, карам си еднообразието общо взето, но тъпото е,че нито има кой да ме потърси/освен бившата ми/, нито аз имам кой да потърся, и като цяло съм в процес на мислене, как да се запозная с нови хора, и да започна отначало социалния си живот. Важно е да кажа, че за връзка в никакъв случай дума да не става, защото съм с прекален товар все още и не искам никого да товаря с него.

Благодаря Ви за всичко хора Simple Smile

# 181
Баш по време на европейското ти беше момента да ходиш по барове и да се запознаваш с хора Grinning

И го прави, най-вероятно, за да е сигурна, че си зле и си нещастен без нея, за да подхранва самочувствие. Ти ще видиш каква истерия ще е като продължиш напред, а да не говорим като отново си хванеш мадама Grinning Прекъсвай контакт и не вдигай никога повече. По-добре да мърмори на приятелките си колко си смотан, от колкото на теб Wink

# 182
Когато човек е бил в дългогодишна връзка малко е поазабравил и как се контактува и как да общува. Според мен е добре да "потренираш" в сайтове и чатове за запознанства. Не мисли, че там са хора, които търсят сериозни връзки и брак. Някой са самотно и имат нужда от човек да поговорят, някой от приятели, някой от неангажиращи отношения. Ти обичаш да се грижиш, а дами в беда бол Simple Smile
Прегледай пак всички дадени ти до тук съвети в тази тема и пробвай това онова.
За това как да създадеш мъжки приятелства съвет не мога да дам. Колеги нямаш ли? Някой с които да излизате на по бира?

# 183
Не съм жена, ама ще ти отговоря. Плакне си съвестта, за тва го прави, не че много и пука за тебе. И моята бивша така, и аз глупака и се връзвах на глупостите. Докато в един момент се оказах отново във връзка и така още няколко години трошнах с нея.
Режеш и не се обясняваш, бившите нямат място в настоящето.

# 184
Скрит текст:
Поведението на бившата ти е супер ТЪПО! Чак се ядосах. Не разбирам защо въобще ти звъни и ти приказва тези глупости. Може би трябва да и кажеш какво мислиш и чувстваш за тези безмислени и болезнени обажданки.
Може би смята, че ще сте си най-добри приятели и ще ти звъни и ползва за кошче за душевни отпадъци + да търчиш като има нужда. Айде няма нужда да сте приятели!

Дали при теб не е вече време за втората крачка - да търсиш места, където да се запознаваш с хора? Не става дума за търсене на нова връзка, но всеки има нужда от комуникация с хора, от внимание и тем подобни. Simple Smile На къде клониш?

Скрит текст:
Здравейте отново, нямам никаква идея за какво прави това, знам,че изпаднах в дупка, знам, че бях на дъното в началото, но вече не е така. Благодарение на Вас сега съм много по-добре. Аз нито веднъж не съм се обадил за каквото и да е, но тя защо го прави, ако някой жена от форума има предположение ще се радвам да го чуя.

Честно казано вече имам нужда да се запознавам с нови хора, защото дори нямам с кой една бира да изпия така да се каже, но разбирам,че за това сам съм си виновен, като се отдаваш изцяло в една връзка, накрая си търпиш последствията.
Скрит текст:
В момента съм спокоен, в нормално състояние така да се каже, карам си еднообразието общо взето, но тъпото е,че нито има кой да ме потърси/освен бившата ми/, нито аз имам кой да потърся, и като цяло съм в процес на мислене, как да се запозная с нови хора, и да започна отначало социалния си живот. Важно е да кажа, че за връзка в никакъв случай дума да не става, защото съм с прекален товар все още и не искам никого да товаря с него.

Благодаря Ви за всичко хора Simple Smile

Ън тъй, както се казва на правилен български! В следващата връзка пак се отдавай, ако човекът го заслужава, но никога не забравяй, че и ти си личност, човек, мъж и си имаш своето място и присъствие. Не се заличавай заради никого, просто не е нужно. Партньорите са равнопоставени.
А госпожицата ти се обажда, според мен, за да си погъделичка егото. Може и да очаква да ревеш за нея, да я  молиш да се върне, знам ли.......Иска ѝ се вероятно. За мен не е добър човек. Скъсала с някого, ок, има право, намерила следващ, предполагаме много добър, чудесно е с него. Ами добре, гледай си чудесния живот и не човъркай в чужда рана, като ти си я направила. Ама не, трябва да звъни. Нека си звъни, ти пък или не отговаряй, или не се връзвай.
За новите контакти вече ще трябва да се потрудиш. Ходиш на места, където има хора, влизаш в разговори с твои колеги и познати, излизаш пред блока/къщата, все имаш съседи с които можеш да си кажеш някоя приказка. Лека-полека ще намериш хората.
По едно време се бях разчела на психологически книги, та имаше някакво сравнение за начина на мислене при жените и мъжете. Беше сравнение с чекмедже - при жените всичко омешано, никакъв ред, при мъжете всичко подредено като в кутийки. В една жената, в друга работата, в трета любовницата, приятели, хобита и т.н. Чудя се що си изхвърлил всичко от твоето "чекмедже" и си оставил само жената. Друг път да не правиш така. Те затова някои мъже и жени имат, и любовници въртят, и не го считат за лошо. Жената си им е приоритет и си държат на нея, другата за забавление и всичко е наред. Не винаги, де! Не, че ти го препоръчвам, ами пак с тая цел, обичай си там приятелката/жената, грижи се за нея, но не забравяй и себе си, твоите интереси, занимания и каквото там обичаш да правиш. Така и тя ще те забелязва и уважава, няма да си мисли, че си длъжен за всичко и светът се върти около нея. Както се казва, ти се обичай и уважавай, и другите ще го правят.

# 185
Между другото сега се сетих эа една двойка, която живееше в съседство до нас преди. С жената си станахме приятелки, раэкаэвахме си. Та...те на по 30, от 9 години эаедно беэ иэгледи эа сватба, въпреки, че тя искаше, искаше и деца, съвсем в реда на нещата. Поэнавам я, не е эадушаваща, няма нищо супер странно в нея. Та един ден след като и двамата се решават да эадълбочат връэката си, планират сватба и деца, на следващия ден той я эаряэа. Ей така от нищото.

Преглътна го жената, вдигна си короната, дори влеэе в страхотна форма эа 6 месеца, намери си дори нов приятел. Преэ цялото това време бившия й искаше да продължат да са приятели, понеже работят и на едно място. В момента, в който почна да осъэнава колко по-добър й е живота в момента-нов мъж, ново тяло, самочувствие, й съобщи ,,че не иска да са приятели, эащото не може да понесе факта, че на нея й е по-добре отколкото на него". Тоест колко е щастлива, а той все още е сингъл. Joy

В момента, в който спреш да си жертва и се погрижиш эа себе си, може и при теб да се случи същото!

# 186
Всички сте напълно прави така е, както казах в горния пост аз съм си виновен за всичко. В крайна сметка като се отдаваш на 100% процента накрая оставаш сам без никой. Наистина съм забравил как се говори с други хора, дори съм сигурен,че няма как на тези години да си намеря нови приятели. В момента ходя на работа, но както съм писал доста по-рано, моята работа не е точно място за запознаства. След работа, както знаете вече, нямам цялото време на света, пък да излизам на вън и да заговарям непознати хора ми малко чуждо/да не кажа леко лудо, нз/. Както и да е, благодаря Ви много за съветите отново. Не знам какво ме очаква, но за сега съм добре, въпреки, че съм сам - една бира да искаш да изпиеш с някого и няма на кой да се обадиш.. жалка работа.

# 187
Аз писах да ходиш при хора, като нямах предвид да заговаряш непознати. Не може да нямаш поне познати, роднини, съседи, опитай, дори да не са ти били от най-близките, поносими да са, те имат пък свои познати, може да влезеш в някоя компания, да намериш хора, с които би могъл да говориш и да седнеш да изпиеш една бира. Общо-взето това имах предвид, не заговаряне на непознати. А какво ни очаква, едва ли някой знае. То ще си дойде, просто не го чакай, животът се живее днес, тук и сега.

# 188
Хващате някой онлайн и си пишете от време на време. Във фейса има много групи - избирате си според хобито някоя и ако някой ви допадне с публикации почвате да коментирате, а и понякога правят групово събиране. Например, когато излизаха книги на Хари Потър, правиха групи, където се събирахме и четяхме. Ако обичате филми може да влезете в група Препоръчай филм, ако харесвате спорт - група, с която може да се организирате да излизате и т. н. Това при условие, че си много зает.

# 189
Нямаш ли стари приятели, от друг град ли си? Аз също не контактувам много със старите си приятели заради липса на време, но дори с хора, които не съм виждал от години е достатъчно един телефон и да седнем на по бира. Търси онлайн запознанства с жени, ходи на срещи, дори нищо да не излезе, пак си е някаква нова емоция и излизане от сивото ежедневие.

# 190
Като те чета, не е изключено да си от типа хора, зареждащи се не от компании и хора, а от седенето сам. Зареждане в смисъл да превъзмогнеш трудности, да намериш спокойствието, да си възвърнеш увереността, да смелиш всичко случило се и чак тогава да усетиш и силата в себе си, и порива да продължиш с човек/хора...

# 191
И аз това си помислих, но може би има нужда и да сподели с някой.

# 192
labrex
Скрит текст:
Аз писах да ходиш при хора, като нямах предвид да заговаряш непознати. Не може да нямаш поне познати, роднини, съседи, опитай, дори да не са ти били от най-близките, поносими да са, те имат пък свои познати, може да влезеш в някоя компания, да намериш хора, с които би могъл да говориш и да седнеш да изпиеш една бира. Общо-взето това имах предвид, не заговаряне на непознати. А какво ни очаква, едва ли някой знае. То ще си дойде, просто не го чакай, животът се живее днес, тук и сега.

rf22
Скрит текст:
Нямаш ли стари приятели, от друг град ли си? Аз също не контактувам много със старите си приятели заради липса на време, но дори с хора, които не съм виждал от години е достатъчно един телефон и да седнем на по бира. Търси онлайн запознанства с жени, ходи на срещи, дори нищо да не излезе, пак си е някаква нова емоция и излизане от сивото ежедневие.

- Явно съм разбрал грешно, в момента наистина съм сам. От роднините всички са извън пределите на България, и аз имах тази възможност на времето, но не я предпиех заради бившата ми. Сега вече няма такъв вариант. С приятелите отдавна съм изгубил връзка, последно колко знам, всички са се разпръснали в различни градове в България и не са в моя град, но като цяло преди да прекъсна връзката си с тях, те се бяла превърнали в геймъри или както се казва, общо взето взеха да играят някаква онлайн игра и само за това се говореше нон--стоп, и от там тръгнаха нещата да се пре*бават, смисъл нормалните отношения ги нямаше общо взето, постоянно играеха играта, не излизаха и т.н. 

- Запознаства по социалните мрежи честно да ви кажа съм доста скептичен, защото навремето /преди доста време/ съм се пре*бал, а най-лошия вариант е като излезнеш с някоя жена и в крайна сметка да се окаже, че е женена/или си има приятел/, честно казано не искам да съм човека който разбива някоя връзка, или нещо по-сериозно. Спрямо нейния приятел/какъвто и да е/ не е честно.

Dania1
Скрит текст:
Хващате някой онлайн и си пишете от време на време. Във фейса има много групи - избирате си според хобито някоя и ако някой ви допадне с публикации почвате да коментирате, а и понякога правят групово събиране. Например, когато излизаха книги на Хари Потър, правиха групи, където се събирахме и четяхме. Ако обичате филми може да влезете в група Препоръчай филм, ако харесвате спорт - група, с която може да се организирате да излизате и т. н. Това при условие, че си много зает.

- Това честно казано не ми е идвало като идея до сега, благодаря много за съвета ще видя какво мога да направя.

Vasudevaya
Скрит текст:
Като те чета, не е изключено да си от типа хора, зареждащи се не от компании и хора, а от седенето сам. Зареждане в смисъл да превъзмогнеш трудности, да намериш спокойствието, да си възвърнеш увереността, да смелиш всичко случило се и чак тогава да усетиш и силата в себе си, и порива да продължиш с човек/хора...

- Честно казано, не мога да преценя дали съм от този тип хора, но в нормално мое състояние съм забавен, обичам да излизам, да се забавлявам. За мен няма някакво значение дали компанията ще е 100 човека или 3 ма човека, но в момента като около мен има хора с брой нула е криво. Нямам голям избор честно казано, искам - не искам за момента е така.

Благодаря Ви много съветите!

# 193
Скоев, престани и това непрекъснато "аз съм си виновен, така е като даваш 100%  нямам приятели, на 30 съм и няма да си намеря". Може да прозвуча грубо, но да, добре, разбрахме, прочетохме, няма нужда да повтаряш във всеки пост. Хубавото на писането е, че остава и може да се препрочете.
Разбира се, че сам си си винивен, но ако спреш да го повтаряш, остави на нас - на себе си, ако спреш да го въртиш като грамофонна плоча, може най-накрая на го приемеш и да продължиш.
Фокусирай се не колко си виновен, а върху това какво можеш да направиш. Колкото и драматично да страдаш няма да помогне, пробвала съм Grinning
Не знам дали ползваш фейсбук. Ако ползваш предизвиквам те сега да напишеш "някой за по бира след работа в парка/центъра/местното капанче?" Виждам много често такива постове, някои хора ги пускат всеки петък, някой пише, че е в друг град в момента и ако има познати там е свободен за разходка/бар. Организирай уикенда ходене до някой баир за ентусиасти.

Нямам много познати, с които поддържам ежедневна комуникация, даже ежемесечна, просто не съм такава. Но за рождени дни винаги събирам страшно много хора. Включително имам познати, с които се виждаме само на моя рд и на техния, по ред причини. Също е опция - едно барбекю на открито, даже без повод.

# 194
Също и тук може да намерите някои, имамного раздели- литератуен клуб, филми, може да направите и тема ако няма във форума такава.
Ако имате и празник -РД, имен ден, някакъв повод, във фейса може да направите покана на няколко човека, или варианта преди мен.

Общи условия

Активация на акаунт