Може би смята, че ще сте си най-добри приятели и ще ти звъни и ползва за кошче за душевни отпадъци + да търчиш като има нужда. Айде няма нужда да сте приятели!
Дали при теб не е вече време за втората крачка - да търсиш места, където да се запознаваш с хора? Не става дума за търсене на нова връзка, но всеки има нужда от комуникация с хора, от внимание и тем подобни.
На къде клониш?Здравейте отново, нямам никаква идея за какво прави това, знам,че изпаднах в дупка, знам, че бях на дъното в началото, но вече не е така. Благодарение на Вас сега съм много по-добре. Аз нито веднъж не съм се обадил за каквото и да е, но тя защо го прави, ако някой жена от форума има предположение ще се радвам да го чуя.
Честно казано вече имам нужда да се запознавам с нови хора, защото дори нямам с кой една бира да изпия така да се каже, но разбирам,че за това сам съм си виновен, като се отдаваш изцяло в една връзка, накрая си търпиш последствията. В момента съм спокоен, в нормално състояние така да се каже, карам си еднообразието общо взето, но тъпото е,че нито има кой да ме потърси/освен бившата ми/, нито аз имам кой да потърся, и като цяло съм в процес на мислене, как да се запозная с нови хора, и да започна отначало социалния си живот. Важно е да кажа, че за връзка в никакъв случай дума да не става, защото съм с прекален товар все още и не искам никого да товаря с него.
Благодаря Ви за всичко хора