Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 584
  • 286
  •   1
Отговори
# 105

... Сладкишите и без това нищо хубаво не носят на организъма (освен хубавите емоции, разбира се!)
Ами то това е най-хубавото за организма - хубавите емоции!  Laughing  Wink
[/quote]
   Да,НИМ,това си е най-хубавото за организъма!Въпросът,който АЗ СИ ЗАДАВАМ, е :сладкишите ли са единствения източник, на хубавите емоции?Но този въпрос,повтарям,е само за мен!Да не извадим спор случайно!Най-малко ми се иска!
    Не ни е лесно сега,ама хич!Толкова ограничения:АЛКОХОЛ,СЕКС(за много от нас),СПАНЕТО ПО КОРЕМ(май всички сме се отказали вече?),даже една обикновена настинка ни се удължава двойно-тройно,защото повечето ЛЕКАРСТВА също са ни ЗАБРАНЕНИ!
     В какво намирате още хубави емоции,мили Мамчета(освен храната)?ЕХОГРАФСКИ СРЕЩИ С БЕБЕТАТА baby_neutral,мисля ,че те са на ПЪРВО МЯСТО!Друго?Филми,музика,шопинг или....
     Давайте идеи,момичета!Много от нас се нуждаят тях!

# 106
  • София/Варна
_Ним_, аз затова си държа няколко бутилчици вино в резерв ... ти сега ме подскукуроса и тия дни мисля да отворя маврудеца ( за ужас на мъжо Simple Smile)

# 107
Като говорим за хубави емоции - нашият тати прескочи набързо до вкъщи, запали ми камината, пренесе ми дърва и изчезна по задачи. Сега с котьо седим, абсолютно тихо е, само някакви капки капчукат отвън, шум от пукащо се от огън дърво и мъркащ котарак и ми идат разни еретични мисли за чаша червено вино. Ако не ме мързеше толкова, щях да прескоча да купя едно. Много чистене и грижи иска тая пущина, ама създава такъв уют! Та в тези моменти разбирам поетът, който възкликнал "О, миг, поспри, ти си толкова прекрасен"
Айде, няма да ви дразня повече!  Laughing
  Супер!Така хубаво описваш нещата!Чак и аз,като че ли чувам шума от комината ти! Grinning

# 108
  • София
KayRenn, при нас е направо срамота! Имаме огромно мазе, чудна изба става от него, а нямаме кьорава бутилка вино! Срамота! Намислила съм обаче живот и здраве беба като се роди, да заредим няколко бутилки долу, които да останат за бъдните дни от нейното раждане. Само дано покрай всички битови и други емоции и тарапани не забравя какво съм се зарекла.

ejkajujka, аз си признавам без бой, че най-голяма ежедневна радост ми носи сладичкото.  Embarassed Може една вафличка да е, ама ме човърка от вътре. Пазаруването за беба също ми носи удоволствие, ама то не е ежедневно. Както и срещите с нея на ехографа.
Може би някъде между вафлите и шопинга трябва да поставя ритането на беба. Сигурно към края ще е болезнено, но сега няма по-голяма радост!  Simple Smile Особено ако съм се отнесла в някакви бебешки мисли и ме срита - все едно се обажда, че е тук и много добре знае за какво си мисля. Пък може и да усещат, знам ли! Хубава музика в комплект с хубава книга, някой стар български филм ако набарам по кабеларките (размазвам се на Таралежите, С деца на море и Топло). Абе като се замислиш, около нас е пълно с радости, ама трябва да се настроиш да ги откриваш, всеки ден и във всичко... щото иначе животът ти започва прекалено да препуска и докато го догониш, хубавините избледнели.

# 109
  • В офиса
В тон с разговора напоследък.
Какви са вашите мъънички пороци сега, докато сте бременни?
При мен - бирата (странно, по принцип по-обичам вино , но сега започвам да преглъщам само като си представя думата б-и-р-а. Мъжкарчето на мама, то Wink)
Колата - до скоро пиех в индустриални количества, сега малко ги намалих (а преди я бях отказала)
Кафето - никога не съм била кафеджийка, но сега такова удоволствие ми доставя през уикенда, докато цялото домочадие спи и къщата е тиха, да седна пред пс-то с голяма чаша ароматно кафе+мляко+2-3 лъжички течен шоколад.
И май други пороци нямам. Хич не ми се секси, нищо че нямаме забрана (ако броим секса за порок). За сметка на това разглеждам сайтове за еротично бельо за след това  Embarassed Което всъщност е доста по-порочно.

# 110
_Ним_ , потопих се и аз в тази уютна обстановка, дето описваш и изведнъж се сепнах, като се осъзнах, че съм на бюрото в офиса и хубавото е, че остава още само половин час...
Благодаря ти за приятната емоция, която създаде...

# 111
Здравейте Щастливки  Laughing
И аз съм станала ОГРОМЕН привърженик на слакото.Сега пред мен стои една кутия с някви бисквити дето мъжо е купил от Метро.Ама доста бързо намаляха нещоооо newsm78Сегха слушам само някакви бормашини от салона-слага радиатор и там и нова лира в банята,че трябва да се пали парното вече.Ним добре ,че ти е готино и топличкооо.Аз най-много обичам вечер да си гушна мъжа под топлия юрган и той да ме галка и да ме цунка Twisted Evil не искам да свършва тоя миг...но заспивам  hahahaСега на работата нямам пак Интернет и на ден по две книжки прочитам...сладникави любовни романчета и ми става едноо... хубаво,ама мойто мъж не е много по романтиката,та само с книги се задоволявам.А за контракциите по време на оргазъм и аз ,че са нещо нормално,но пък аз много бързо се уморявам #Crazy чувствам се като бабичка в леглото,а понякога ми се иска да се развихря както едно време ,но бебка тежи и пречи  baby_neutral Ох,носа ми замръзна-днес ми е много студено.Сега ми се яде нещо,но незнам какво  ooooh! Отивам да направя испекция на мъжлето как се справя с радиатора ...

# 112
Клеми, оправяйте се по-бързо! Hug Дано се размине влизането в болница! Не знам как се лекува пневмония, за това не мога да дам съвет. Стискам палци за вас с Никол.

Аз днес се скъсах от напрежение, лекции, след това ходих на ЖК в центъра и на връщане попаднах в страхотно задръстване. София не е град за толкова много коли, направо ужас!!! Но минах през KFC и се наблъсках с 2 зингера. 

Утре съм на линия за училището! Ще бъда към 8 в центъра, за да дам кръв и се надявам да съм от първите и да запазя маса, но се съмнявам, че ще има голям наплив, пред вид лошото време.

# 113
  • ville de Quebec
Клеми, и аз искам да ви пожелая бързо оздравяване и също да изкажа предположение, че Никол няма астма. Тая диагноза при всички положения трябва да се потвърди след като се възстанови от пневмонията и според мен ще бъде отхвърлена. Когато Вики кара пневмония мин година по това време, много ни беше трудно да се преборим с температурата, така че след като вие вече сте я овладяли, определено се развивате добре Laughing

Иначе, аз съм +6кг и много се дразня, защото можеше да са по-малко, ама пуста му лакомия и глад за сладко... Значи, в началото на бременността ми, изобщо не ми се ядеше сладко, ставаше ми лошо, а сега - дай ми шоколад и ела да го търсиш после, да видим дали ще го намериш Embarassed Знам, че ще ми кажете, че 6 кг не са много, но аз си имам запас от +10кг, останали от предишната бременност и не мога да си позволя да трупам много......

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 19:34 от dalala

# 114
  • София
Аз пък имам киселинииии.... Направо са ме запалили напоследък. Rolling Eyes

А тази съб. и нед. се размазах да пазарувам за бебо!!! Но най-яката ми придобивка е кошница за кола от 0 до 13 кг на БебеКомфорт, която е тооооолкова лека, че моментално забравих за всичките си други амбициозни планове по случая!!! Да не говорим, че я взех за 195 лв. - една-единствена и не била последен модел: много важно - това да не е прет-а-порте!  Party

# 115
... Знам, че ще ми кажете, че 6 кг не са много, но аз си имам запас от +10кг, останали от предишната бременност и не мога да си позволя да трупам много......

dalala
твоите запаси са от бременност,а аз имам +20 кг. Shockedпреди да забременея незнайно откъде-след годежа за 1 година напълнях драстично много без видима причина  newsm78 А от бременноста съм +11кг. дотук,не ми се мисли после как ще ги свалям после #Crazy И аз съм верен фен на сладкото-вафлички,бисквитки,шоколадчета и всякви такива...Казват,че който много сладко яде носи момиче,не че вярвам на подобни изказвания,но все пак да споделя..  chef
ivonska мен киселините не са ме оставяли от 4 месец-супер гадно е Tired-даже съм се будила от киселини... Sad
Клеми дано всичко се размине без сериозни последствия  Praynig

Забравих да ви кажа:вече са готови всички радиатори вкъщи и запалихм парното   Party  в банята е супер горещо...мъж ми се справя блестящо с всичко,с което се захване  bowuu  пуснах една прахосмукачка,а утре ще изчистя хубаво и ще си постеля вече пътеките,че още сме само на терикот...лятно настроение,ама вече застудя много Sick и трябва да постеля коридора.
Целувки...и лека вечер.

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 20:58 от mimi_81

# 116
Привет - мривет! Grinning
Тази нощ като се събудих в 3.30 и един час стоях във форума Crazy
Имаше около 5 потребителки он-лайн. А после заспах и сънувах такива живи сънища, че главата ми още е като балон.
Снощи си глътнах малко биричка, мноооого ми се услади.
От странните неща не ми се прияжда, нито сладко, нищо конкретно не може да ме съблазни   chef
Тази седмица се надявам вече да ни сложат климатик, как искам топлинка от огън, но няма как, изцяло на ток сме.
Нямам търпение да дойде утре и да си видя бебо baby_neutral

# 117
... ..Казват,че който много сладко яде носи момиче,не че вярвам на подобни изказвания,но все пак да споделя..  chef

По думите на един моя приятеЛ,майка му,по време на бременност е изяждала безумни количества  мед.Всички,наистина,са и казвали ,че носи момиче!А то,пък,какво излезе!
  Аз нещо друго забелязах,по участничките на нашия форум,между другото.Форумките,които носят момчета ми се струват доста по-агресивни, по-активни,по-войнствени,като че ли.По-скоро ще нападнат някой ,ако ги обиди,вместо да пуснат сълза.А тези,носещи момичета,ми изглеждат по-сантиментални,по-крехки за момента.
    Е може и да греша!Такива са ми впечатленията!
    Разбира се в никакъв случай не искам да засегна никой!Всички сме  с оголени нерви сега!

# 118
Добро утро на вси4ки, и дано да се постопли малко  Confused
Аз бих могла да кажа 4е нито съм войнставена нито сантиментална, но пък и още не знам какво ще бъде бебто Wink

# 119
Мами, моята дъщеря днес става на 3 годинки. Искаше ми се да ви направя една онлайн почерпка, обаче не знам как Embarassed Embarassed Embarassed Вие се чуствайте почерпени де, макар че доста въображение трябва да проявите  Joy
Усмихнат ден ви пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт