Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 593
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  uraЧестит празник, stiliana1- желая и здраве, късмет и много хубаво детство.
На мен веднъж ми казаха едно, друг път друго, но не мога да определя дали съм агресивна или сантиментална. Май от двете по- малко- паля се бързо от нищо  smile3515и после рева... newsm45

# 121
  • София/Варна
ejkajujka, аз не се вписвам май в никой от профилите ти Wink

И аз искам топло, но един идиот от входа лятото прави преустройство на апартамента си и източил системата. Заради него не ни пуснаха парното в петък ... днес ще трябва да бягам от работа за да седя и да пазя радиаторите да не протекат при изпълването на инсталацията. За капак на всичко и духалката ни се повреди, та ни остава да си се топлим с мъжо под одеялото Wink.
Добре, че покупката на апартамент върви по план - само дето сега мъж ми е решил, че иска сега да кандидатстваме за кредит "Енергийна ефективност", което значи, че в края на ноември и началото на декември ще се сменя изцяло дограма, ще ми правят външна изолация и ще дупчат за климатици.  #Cussing out

И мен напоследък доста ми се хапва сладичко и това ме безпокои, защото преди да забременея имах завишени нива на инсулин. Сега ще питам гинеколога дали да си пусна отново профил, за по-сигурно.

_Ним_, това с бутилките е добра идея - на сватбата ни бабата на мъж ми даде да се отвори една бутилка френски коняк, който е купен в деня на раждането му. Това питие си е било отлежало още при закупуването му, а след още 33 години беше просто ... само от аромата му можеше да се омае човек Wink.

# 122
  • София/Варна
stiliana1, честита ти рожденичка!  bouquet
Да е жива, здрава и все така любопитна за радост на мама и татко Simple Smile!

# 123
stiliana1 да ти е жива и здрава рожденничката и много да те слуша,и радва!!!  bouquet

# 124
4естита рожденни4ка да е жива и здрава и много послушна   bigdance2

# 125

Според мен,вписваш се в единия!И даже,много!
   Но.....далеч съм от мисълта да настоявам!Нали знаеш,всеки си има индивидуално възприятие на света.Споделих частица от моето. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
    Жива и здрава да си!
      bouquet  bouquet  bouquet
      STILIANA 1,честита рожденичка!Да ти е жива и здрава,и все така безкрайно очарователна,каквато изглежда на снимката!
      Сешташ ли се за чуствата и преживяванията си преди 3 години?Как беше?Сигурно е неповторимо!

# 126
ЧЕСТИТО на stiliana1! Да ти е жива и здрава малката принцеса!
И аз да се оплача от киселините... Embarassed мен също ме тормозят.За облекчение пия газирана вода, но и това не винаги ми помага.

# 127
  • София
Честита рожденничка на stiliana1! Пожелавам и малкта да е в се така послушна и много да се радва на бъдещата сестричка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мами, много ви благодаря за пожеланията за скорошно оздравяване на Никол.  Hug Мисля ,ч е вече е много по-добре, снощи дори след като заспа не се е будила нито веднъж  Shocked, дори за да пие мляко, за нищо просто и сутринта спя до 9 без 20. което за нея е направо рекорд. Явно болестта я изтощава и за това, но през деня си е все така буйна, с белите не е спирала въобще.  Stop  Laughing
Като сте отворили приказка за парното, в нашия блок го пуснаха още в петък, но тъпите пенсионери в блока го спират долу от станцията. Вчера вдигнах един лек скандал на една патка в блока и и казах този който е спрял парното да дойде да плати лекарствата на детето.  Crossing Arms И един дядка най-нагло ми каза, който си има проблеми, да си ги решава!  Sick Обаче ако и днес не го пуснат, аз утре ще се обадя в топлофикация, ще има кажа, че явно нещо абонатстанцията не работи, да дойдат да я видят.  Mr. Green Не мога да ги трая тези пенсии вече, егати. Всеки си има вентили, кано не им изнася, да не си го пускат, ама НЕ, сметките щели да се надуят от общите части, като работело парното в блока!!! Обаче ще ги наредя, ако си мсилят, че ще им търпя изпълненията , не са познали.

# 128
  • София/Варна
И аз да се оплача от киселините... Embarassed мен също ме тормозят.За облекчение пия газирана вода, но и това не винаги ми помага.
Опитай с натурален сок от ябълка - мен много ми помага. Сега съм се заредила с няколко 2 литрови опаковки на Пфанер и мисля, че за месец-два ще забравя за киселините Simple Smile.

Klemy, то с пенсионерите оправия няма ... колкото и да се разправя човек с тях, все тая. Но все пак ти желая успех в неравностойната борба.

# 129
Благодарско на всички за пожеланията.
        STILIANA 1,честита рожденичка!Да ти е жива и здрава,и все така безкрайно очарователна,каквато изглежда на снимката!
      Сешташ ли се за чуствата и преживяванията си преди 3 години?Как беше?Сигурно е неповторимо!
Спомням си абсолютно всичко и то в подробности. По това време вече бях на системи- предизвикаха ми раждане, защото на малката не и се излизаше. Аз съм си имала 4 см разкритие, но никакви болки и даже се обадих на мъжа му че май пак ще си ме прибира в къщи. А докторите ме бъзикаха  и ми разправяха че щом още се усмихвам май ще си ме пускат. А то няма такъв вариянт, тъй като като те включат на сиситеми няма връщане, ама аз откъде да знам. Като ми спикаха водите почнах да усещам че нещата са серизони Laughing  И като ме почнаха едни болки, та така до 19.37, когато родих най-прекрасното бебче Simple Smile Винаги се умилявам като си спомня за този момент.
Забравих и болка и всичко в мига, в който си видях бебока. Даже казах на доки, че вече съм готова и за 2-ро:)))

# 130
Браво,Klemy!Бори се,докато не получиш своето!
  Благодарение на някогашното бездействие и безмълвие на тези,които сега са пенсионери,стигнахме до този окаян живот и тези проблеми,като ТОПЛОФИКАЦИЯ,например,и куп други ,разбира се!
   Сега е нашия ред  ДА ДЕЙСТВАМЕ!Много добре правиш,мила!Не спирай!Успех!

# 131
Здравейте момичета. Честито на малката принцеса.
От киселините и аз да се оплача, но от опит знам че нищо не помага. Да ви се похваля че снощи бях на преглед ,но за пореден път не се видя какво е бебето, беше си обърнало дупето.
Лекарката ми каза че засега е седалищно и май ще е със секцио( за което се радвам), много исках да опитам и така.
Някой правил ли е упражнения за "обръщане" на бебето в правилната позиция? А именно заставало се на колене и на лакти за 15 минути на всеки час. На мен това ми се вижда прекалено при положение че имам още близо2,5 месеца.
 Ако има някой пробвал нека каже дали са ефикасни.

# 132

Някой правил ли е упражнения за "обръщане" на бебето в правилната позиция? А именно заставало се на колене и на лакти за 15 минути на всеки час. На мен това ми се вижда прекалено при положение че имам още близо2,5 месеца.
 Ако има някой пробвал нека каже дали са ефикасни.
naj_mama на мен и с дъщеря ми ми казаха че е седалищна и сега с второто бебе нещата седят по същия начин. Казах ми да правя упражнения, но други т.е да си държа краката нагоре. Изобщо не съм ги правила и дъщеря ми се обърна в края на 8-ия месец. Предполагам че и сега ще стане така или поне искрено се надявам да стане така Grinning Според мен е рано да се правят прогнози отсега, тъй като има случаи, в които бебето се обръща непосредствено преди раждането.

# 133
Здравейте и от мен, не се включвам често, но редовно прочитам какво сте писали, за да съм в течение на нещата в нашия своеобразен клуб.

Честита рожденничка на Stiliana 1!  nbirthday Да ти е жива и здрава и да помага за бебчето!

Радвам се че Никол вече е взела да се оправя, дано продължи в същия дух! newsm10

Това е от мен, отивам да вземам мъжо и да хапваме, че бебка вече се бунтува.

# 134
Честита рожденничка   bouquet Да е най-щастливото, най-усмихнатото и най-послушното момиченце на мама   bouquet bdbaloni
Като четох как разказваш за емоциите и ми тръгнаха сълзите  Embarassed Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт