Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 575
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Stiliana1,  4естито на рождени4ката ти! Да е жива и здрава и мноооооого да ви радва Heart Eyes

Клеми, дано най-ло6ото е преминало при твоята лудетина. Малката на една моя приятелка също боледува6е в продължение на 2-3 месеца от момента, в който я дадоха на ясла. То не бе6е грип, гнойна ангина и какви ли не още "екстри". Като капак на вси4ко и родителите и последваха "светлия пример", изпонатръ6каха се и те. За жалост те нямат баби и дядовци наблизо, та можете да си представите олелията... ooooh!

Да споделя една радост с вас, ако може: Болежките в кръста ми отминаха! Нямам представа как, но сега ве4е мога да спя но6тем и да си се въртя както си поискам  newsm44 Преди не можех да си сменя позата, без да ме прониже не6то в областа на опашката. Отврат...Но сега се 4увствам супер фит bowuu
Само 4е май трябва ве4е да спра да карам колело, 6тото докато се изка4а на седалката, докато набера скорост, се клату6кам като циркова ме4ка. (турското бабе, дето е ве4но присъствие на прозореца в блока, само ми гледа сеира Twisted Evil)
При вас как е с болежките, ако може да попитам? (6ото то и много хубаво не е на хубаво де  newsm78)

# 136
  • София; Дружбето
Честита ти рожденничка Stiliana, да ти носи много радости за в бъдеще.
Аз сега се прибирам от преглед и вече наистина се убедих, че съм слонче. Качила съм за кой ли път 3 кила, та до тук +13 Crazy Акушерката ми се изхили и вика още 9 , няма лошо hahaha Та бебата обаче е финна мадама 1100 гр, отговаря отново точно на седмиците. Казаха ми, че е с дълъг бедер и като порасне щяла да е дългокрака. Добре, че не се е метнала на мама Joy а на тати. Обърнала се е надолу за сега, което май е добре  Mr. Green Следващия преглед ми го сложиха чааааааааааак след месец и половина, направо за майчинството. До тогава само веднъж казаха да мина за кръв и урина ак оживот и здраве всичко е ок. Сега отивам да правя толта за милото Ф знак на пруТеЗ че ми забраниха слаТкутУ  chef

# 137
Благодарско на всички за пожеланията.
Спомням си абсолютно всичко и то в подробности. По това време вече бях на системи- предизвикаха ми раждане, защото на малката не и се излизаше. Аз съм си имала 4 см разкритие, но никакви болки и даже се обадих на мъжа му че май пак ще си ме прибира в къщи. А докторите ме бъзикаха  и ми разправяха че щом още се усмихвам май ще си ме пускат. А то няма такъв вариянт, тъй като като те включат на сиситеми няма връщане, ама аз откъде да знам. Като ми спикаха водите почнах да усещам че нещата са серизони Laughing  И като ме почнаха едни болки, та така до 19.37, когато родих най-прекрасното бебче Simple Smile Винаги се умилявам като си спомня за този момент.
Забравих и болка и всичко в мига, в който си видях бебока. Даже казах на доки, че вече съм готова и за 2-ро:)))
     И аз се умилявам,като чета тези редове!Толкова е трогателно!Дано втората ти рожбичка,ти донесе толкова много щастие!
  Въпросче:4 см,това ли е нормалното разкритие,за началото на раждане?

# 138
  • София
Разкритието става постепенно, 1см, 2 см...и т.нат. При 4 см слагат епидуралната анестезие, понеже се смята, че вече няма връщане назад. Обикновенно де, една от февруарките 2005 отиде за планово секцио с 4 см разкритие без грам болка да е усетила, а някой опищяват болницата докато стигнат 4 см.  Rolling Eyes Аз преносих без да имам грам разкритие, та не съм наясно с болката при него.
Момичета, още малко остава, аз мисля да се хвана да напиша един списък какво ми остава да купя, че то времето лети. Като сложим, че тази седмица съм затворник вкъщи, най-вероятно и другат поне до средата, то отишло края на месеца и съм влязла в 8ми.  Rolling Eyes
А иначе и ние нямаме баби за помощ, оправяме се сами. Аз също съм болна, но покрай малката дори забравям да си пия моите сиропи. Както казва една братовчедка на мъжа ми - като се роди второто и забравих да боледувам, не мога да си го позволя. И има нещо вярно, като не можеш да се тръшнеш на леглото и да боледуваш, а се налага да си на крак и в кондиция, за детето /децата...нямаш избор просто.

# 139
  • София/Варна
cherrygabo, абе жена, какво колело по време на бременност  #Crazy. Аз го спрях от движение преди 5 месеца, веднага след като разбрах, че съм бремнна... то това остава, да станен някой сакатлък с колелото...

# 140
Първо искам да благодаря на KeyRenn за идеята със сока от ябълка.Като си тръгна от работа ще си взема и ще пробвам.
Радвам се, че малката на Klemy  се оправя.Сама така.
Чудя се защо на tsveta са и определили следващия преглед толкова късно.Мами, така ли трябва да бъде.Аз поне за сега ходя почти през 3 седмици, но мисля че към края консултациите зачестяват.

# 141
  • София
Ами мене ме викнаха след 4 седмици на косултация, т.е. бях в 28 и после в 32 ме искат, но май след 32 се започва през 2 седмици.  Rolling Eyes Може би за това сега я викат през по-голям период, че после ще падне едно ходене, не ти е работа. Аз бях издивяла предния път, понеже имах неблагоразумието да се запиша на ЖК и по здравна каса в поликлийниката и да ходя на частно /щото тия от ЖК ...не ми се говори/ и накрая като се почна едно ходене, на едното място, на другото, на запис на тоновете в 9 месец и имах чувството, че само по лекари обикалям.  Crazy

# 142
  • София
Stiliana1, айде и от мен - Честит Рожден Ден на поотрасналото слънце, да ти е здраво, красиво и умно, а другото да може винаги да си го купува!... newsm47

Аз всяка нощ между 1 и 3 часа не мога да спя! Ад е! А после заспивам на телевизор - дали моя зверюга го е страх от тъмното, та само ТВ-то го приспива???
А ако яденето на сладко е показателно за мома - Бейбс, аз щях да съм бременна поне с 4-5 момиченца....  newsm08

# 143
  • Русе
Честита рожденичка на Стилиана 1! Да ти е жива и здрава и все така усмихната като слънчице! Аз също имам рожденик в семейството днес. Това е баща ми. Намерих една красива виртуална торта и предлагам да се почерпим за здравето и на двамата рожденици! Да ви е сладко, момичета!http://www.2fukli.net/shop.aspx?addid=845

# 144
  • София
stiliana1, да ти е жива и здрава рожденичката!  bdbaloni Много да те радва и да расте хубавица като майка си!  Heart Eyes

Днес си рисувахме коремите на училището - моя милост беше нарисувана от Нина, а Ивонска я маца една друга девойка, чието име не разбрах. Чакам да ми пратят снимките на мейла и ги качвам в "Гордея се с моя корем". Нащракахме се хубаво, аз и от фотографа си взех доволно количество!  smile3509 Не знам дали в четвъртък ще успея да дойда, но другия вторник съм задължително на линия! Няма да излагам Нинище, я, току виж спечели награда за художник (щото аз съм далече от мисълта, че мога да спечеля за най-чаровна бременна, но художника си няма да предам!)  Laughing Също така ни снимаха как се рисуваме и ще ни показват на училищата в страната, така че Анджелина и всички, които посещават училището на 9 месеца да се оглеждат за демонстрационни филми - пълни са с януарки!  hahaha  Joy

Благи вести чакаме и от Галина, ама какви - нека тя да се включи да разказва!  Laughing

Цвета, къде се затри бе, жена! Чак се чудех вече - ни във форума, ни на училище!

# 145
  • София; Дружбето
Следващата женска е късно, защото иначе пък се падат 2 много на често, а при липса на оплаквания от моя страна и няма смисъл да ходя:) После ще има наистина мъкнене на 2 седмици, изследвания и т.н. та ще ми и писне Crazy Ним нали писах, че ме е хванал вирус. Лежах тука 3 дена като парцал- само тоалетна и креват, та не ми беше до форум. Днес много ми се идваше на училището, хем че и по-рано ме взеха за преглед, но после д-р Димитров ме хвана на лафче та стана 11 без 20 и реших направо към къщи.
Ако сладкото е за мома аз трябва съм с тризначки Whistling

# 146
  • София
Нимче, я да не скромничиш - току-виж си ме отдухала от съревнованието и грабнеш наградата!!! А аз ще си поскимтя скръбно...  Tired Face

Момичета, имаме нова компилация Ним-Нинище (модел-художник) -   ideauu НИМИЩЕ!!!! Е за това си заслужавам една награда, нали???  lovekiss

# 147
  • София
Здравейте мили Мами!
Честита рожденичка на Стилиана1! Бъдете здрави и щастливи!
 Tada

# 148
Стиляна1 честит празник! Да е жива и здрава малката рожденничка!   bouquet

Момичета, да се похваля, днес спечелих в конкурса аз "Най-чаровна бременна". Наградата е козметика за бебо, дрънкалка и надуваема топка и публикуват снимките, моята най-вероятно ще е в броя за  Декември.  Много се зарадвах, казаха, че идеята много им харесва. Те мен кучетата ме яли.  Laughing За следващата седмица ще стискам палци на Ивонска и Ним да спечелят. Взехте ли снимките? Ним, момичето като качи снимките ги качи в албума и дай сигнал.

Отивам малко да подремна, че от 14.30 съм на лекции.

# 149
Благодаря на всички за пожеланията, наистина ме трогнахте.
Гале, честита награда, сега гордо ще се тупаме в гърдите че победителката е януарка  bouquet
Нимски като качиш снимките, дай някакъв знак, че нямам търпение да ги видя.

Общи условия

Активация на акаунт