Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 595
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Klemy, ще ти стискаме палци, нищо, че това не е най-ефективната терапия за малкото съкровище! Praynig

Килограмите - аз съм +20 и не се тревожа, даже не се меря вече. Много пъти съм споделяла, че диетата по време на бременност не е добра идея, а психическото натоварване - още по-малко. Така, че - всеки сам търси своя вариант за баланс на килограмите и психиката.  Wink

# 76
  • София
ivonska, знам че не си привърженик на традиционната медицина, но не виждам как се лекува бронхопневмония а хомеопатия...  Naughty

# 77
  • София
Момичета, утре кой ще ходи на у-ще? Аз ще гледам да се класирам - миналия вторник не можах да се измъкна от задръстването, но сега имам концепция!  Twisted Evil

Ако закъснея - моля да ми опазите едно местенце...  Praynig  Mr. Green

# 78
  • София
ivonska, знам че не си привърженик на традиционната медицина, но не виждам как се лекува бронхопневмония а хомеопатия...  Naughty

А, нищо не съм казала, мила, даже не съм си и помислила да ти давам акъл - детето е твое и избора е твой и най-малко аз мога да коментирам... Сериозно исках да демонстрирам съпричастност - само това.

А иначе... хомепатията лекува пневмония... Моя приятелка лекува веднъж едното си близначе на около 2 годинки, мисля... Но това нищо не бива да означава...
Дано не си ме разбрала погрешно - имах предвид, че стискането на палци не е най-сполучливата терапия....

# 79
  • София
 Laughing Да, явно грешно съм разбрала.
Ще се оправи дребната, няма на къде да отиде, лошото е, че ако този антибиотик не подейства , за да включат друг щетрябва да отидем да направим антибиограма и сигурно ще искат да влизаме в болница. Дано не се стига до там само. Уф...точно се зарадвах, че толкова и харесва на яслата и...изненадка.  #Cussing out Не ме бройте за училището поне 10 дни.  Confused

# 80
Аз за сега май си мисля за Окръжна болница, но нямам в предвид никой лекар, най-вероятно ще отиде без уговорка когато му дойде времето.

Аз се колебая между Окръжна и Майчин дом, не съм се уговаряла и сигурно няма да го правя.
Днес е учлилщето в Окръжна, ако мога ще дойда, че Ники е на училище до 17.30 и ако има кой да го вземе съм там.
За килцата преди месец бях +8 от първоначалното си тегло, сега не знам още колко съм отгоре с това лежане.

# 81
Klemy дано всичко с детенцето се оправи по-бързо.

Аз да ви кажа съвсем не се тревожа за килограми, утре ще видя колко съм качила на прегледа  smile3535 както не ми пука така утре може да ми се ококорят очите като видя стралката  smile3532. Ама халката бая ми е широчка, та ще видим.
Повече се притеснявам за болките които имам тук там - предимно ниско долу, във влагалището и таза, та се чудя дали и аз да не почна да пия магнезий... newsm78

# 82
  • София
Аз чак сега влизам, но веднага искам да пожелая на Клеми малката бързо да се възстановява и по възможност да не се стига до болници!  Praynig

Утре на училище ще дойда, ако не ми мине котка път. Само не знам колко време ще пътувам, но ще дойда!  wavey Кой още ще се брои? Темата е гореща! ЖК  Simple Smile Тамън да чуем мнението на един АГ колко ехографа поема касата и достатъчни ли са те!

Нинище, питай ис лекарката за болките утре, ама тоя път да не забравиш!  Wink

Аз да споделя едно странно наблюдение - откакто пия лекарството за бъбреци, не ме боли кръстът!  Shocked Та или е съвпадение, или болките не са били в кръста, а в бъбреците, ама аз като не ме е болял никога бъбрек, пък и не беше чак толкова силно, хич и не съм си помислила, че може да не е кръст!  ooooh! Но пък може и само съвпадение да е ...  Thinking

За желанието да се пипа/мирише/яде пръст, цимент и пясък - със сигурност е признак на недостиг на нещо. Навремето имах съученик, който ядеше тебешир и мазилка и някой беше казал, че било от недостиг на калций. Ама знае ли човек!  newsm78 Във всеки случай тялото нещо се опитва да покаже, това е сигурно!

# 83
  • София
По повод на халката, аз съм +10кг, че може и повече, но халката ми е широка. Да не говорим, че има опасност да я загубя направо.  Никога не ми е била толкова широка, колкото откакто съм бременн сега.  Shocked Shocked Shocked

# 84
Klemy, дано всичко с малката да се оправи възможно най-скоро  Praynig

Относно килограмите - миналата седмица ме изтеглиха 67  #Crazy, което ще рече 13 кила отгоре  newsm78
Ама незнам, нещо ми е съмнително, та аз още си влизам в старите дрехи!  newsm78 Знам ли и аз, бебето да е добре, килограмите ще ги смъкваме после  Wink

# 85
Клеми, дано да преборите пневмонията без да влизате в болница. Аз да не те плаша, но мойта щерка миналата година като тръгна на ясли, през 2 седмици ми беше болна, но тази година, да чукна на дърво, не се е разболявала. Явно трябва да се мине през това, за да си изградят имунитет малките мишоци.  Стискам ви палци Praynig
С килцата аз съм си +10, но халката не ми става още от 4-ия месец. И караката и ръцете много ми се надуват, даже и в някои обувки не мога да си влезна Crossing Arms

# 86

Нинище, питай ис лекарката за болките утре, ама тоя път да не забравиш!  Wink

moresmile дааа, - ония път бях забравила да питам Марков. А мойта като и казах и тя - нищо, каза само че не е добре, но хубаво че пия но-шпа, ама аз пак ще я питам  newsm48
Утре ще идвам на у-ще.

# 87
Здравейте, момичета!
В събота бяхме на преглед и за сега се очаква да имаме девойка. Дано няма изненади до края. Като цяло нещата се развиват нормално е имам си от време на време контракции, наболява ме тук там, уморявам се бързо, но това са си несгодите на бременността и гледа на тях философски.
Единственото нещо което започва сериозно да ме тревожи са килограмите, до тук са +8, а само за последната седмица съм качила 2 от тях . Shocked Ако такава се задържи тенденцията до края не ми се мисли, та аз имам още повече от 3 месеца, живот и здраве. При вас как стоят нещата?
Имам и едно въпросче към момичетата от Варна. Насочили ли сте се вече къде ще раждате, с уговорки ли, без ли? Аз за сега май си мисля за Окръжна болница, но нямам в предвид никой лекар, най-вероятно ще отиде без уговорка когато му дойде времето.
Поздрави и успешна седмица.  Simple Smile

# 88
Здравейте, момичета!
В събота бяхме на преглед и за сега се очаква да имаме девойка. Дано няма изненади до края. Като цяло нещата се развиват нормално е имам си от време на време контракции, наболява ме тук там, уморявам се бързо, но това са си несгодите на бременността и гледа на тях философски.
Единственото нещо което започва сериозно да ме тревожи са килограмите, до тук са +8, а само за последната седмица съм качила 2 от тях . Shocked Ако такава се задържи тенденцията до края не ми се мисли, та аз имам още повече от 3 месеца, живот и здраве. При вас как стоят нещата?
Имам и едно въпросче към момичетата от Варна. Насочили ли сте се вече къде ще раждате, с уговорки ли, без ли? Аз за сега май си мисля за Окръжна болница, но нямам в предвид никой лекар, най-вероятно ще отиде без уговорка когато му дойде времето.
Поздрави и успешна седмица.  Simple Smile
Аз лично съм се насочила и то без колебание към окръжна при д-р Надя Тодорова тя ми води и двете бременности и раждах сина си при нея,много съм доволна адски лубезна и внимателна женица!!!
А за кг сега съм +6 и се чувствам супер, но не пия газирани и ям много плодове преди да седна да ям друго Simple Smile

# 89
Klemy,мила,пожелавам малката ти да се оправи по-бързо!Сега осъзнавам колко по-лесно е да си първескиня.Грижиш се само за едно нещо!Съвсем е друго,когато вече има  една малка душица,за която не спираш да полагаш грижи паралелно с бременността си.
   С килограмите съм +10.Не,че ми личат много,но предполагам,че можеше и да са по-малко,ако не се поддавах на разни кулинарни изкушения.Къде ли из форума прочетох......една бременна,май в 8 месец,е свалила 3кг за 2 седмици,след като лекаря и е забранил сладки и тестени храни.
    Не е лошо и аз да се замисля!Сладкишите и без това нищо хубаво не носят на организъма(освен хубавите емоции,разбира се!)

Общи условия

Активация на акаунт