Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 547
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
И на мен понякога ми се случва да ме болят бедрата, по-скоро коститите, ама то май е от многото лежане. Особено като ми легне котката в краката и не смея да мръдна да не я събудя и цяла нощ съм в една поза  Laughing на сутринта чак дупето ме боли  Laughing

А относно странните неща дето ни се хапват - аз от около седмица изпитвам ужасяваща нужда да мириша мокра пръст и цимент  Embarassed Даже един ден си взех малко мокра пръст в ръката и си я мирисах  Embarassed newsm78 Embarassed 
Изобщо бременна  работа   Joy

# 61
  • София; Дружбето
Момичета с малко неудобен и не за тук въпрос съм, но тези които се отопляват склиматици могат ли да ми кажат колко горе долу месечна сметка за ток излиза зимата за 1 стая отоплявана с климатик?  newsm78 Че смятам смятам и некви странни суми ми излизат та се плаша Crazy

# 62
  • София/Варна
Мамчета, не се карайте - ejkajujka има отчасти право... И при мен го имаше този проблем с направления и прегледи. Личния лекар по принцип трябва да има осигурени ехограф, магаре и целия необходим АГ инструментариум и да може да проследява нормална бременност - повечето лични обаче просто пишат някаква патология в началото на бременността (най-често това е повръщането), за да се отърват от ЖК. Тези, които работят към някое ДКЦ просто прехвърлят бременната към ЖК на ДКЦ-то.

# 63
Здравейте момичета Simple Smile)
Да ви питам- получавате ли контракции при оргазъм? На мен ми се случи за пръв път откакто съм бременна и съм притеснена.

# 64
Мамчета, не се карайте - ejkajujka има отчасти право... И при мен го имаше този проблем с направления и прегледи. Личния лекар по принцип трябва да има осигурени ехограф, магаре и целия необходим АГ инструментариум и да може да проследява нормална бременност - повечето лични обаче просто пишат някаква патология в началото на бременността (най-често това е повръщането), за да се отърват от ЖК. Тези, които работят към някое ДКЦ просто прехвърлят бременната към ЖК на ДКЦ-то.
    Май,ние и не се карахме.Поне аз не усетих такова нещо. Simple Smile
    Значи,и ти си имала проблеми с направления?И не съм аз единствената сблъснала се с подобно нещо!Вярно,че има нещо гнило в цялата система с"лични лекари"!И преди да забременея,изобщо не ми е било ясно,защо,ако имам някакъв изразен гинекологичен(или очен или друг)проблем трябва първо да се разкарам и да го споделя с личния ми лекар,а след това,ако той прецени,че има нужда,да отида при специалист.Това не е ли абсурдно?
    А би ли уточнила,KayRenn,какво е ДКЦ?

# 65
  • София
Да ви питам- получавате ли контракции при оргазъм? На мен ми се случи за пръв път откакто съм бременна и съм притеснена.

О-о-о-о, да! Ние даже го обсъждахме тук. Аз лично повдигнах темата и по същото време отказах секса! Реших, че не си струва треперенето, а той самия оргазъм се водел контракция... Да не говорим за стимулирането на гърдите....

Абе, аз лично поотложих греховните забавления за ''след това''... И без друго усещането за майчинство не е като усещането, че бихме изкарали мъж и от дълбока кома...  Mr. Green

# 66

Абе, аз лично поотложих греховните забавления за ''след това''...

Дааа, май ще трябва  Sad

# 67
  И на мен ми се случва,за съжаление.Изглежда,че трябва да се избягват нещица,предизвикващите по-силни усещания(ами....всеки си знае,какви по-точно Embarassed)Малко се осакатява цялата работа,като че ли Confused,но важното е да осъзнаваме в името на какво  baby_neutral!!!!!!

# 68
Ако ви се прави секс  - правете (освен, ако изрично не е забранено от доки) Grinning
По-умерено и в подходяща поза. Човек не бива да се лишава от удовлствия, че после като се родят бебетата може и няколко месеца да не искаме и да чуем за секс Sunglasses
 Joy

А тук е инфото за училището за родители
училище за … 88;на

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 09:59 от Анджелина

# 69
  • София
Момичета, вчера следобяд малката се събуди с висока температура и предвид изказаните първоначално съмнения за пневмония с мъж ми решихме да я заведем да и направят снимка. Понеже не ни се чакаше в Пирогов отидохме в Торакс, понзайте -  направихме снимката - двустранна пневмония!!! Като в същото време съмненията за астма си остават, защото имала спазъм...и сега пие една камара неща милата.

# 70
Ох, Клеми, пневмонията се развива много бързо, но с лекарства ще се оправи.
За астма може и да не е вярно, понеже пневмониите са придружени с набъбване на лигавицата в гърлото и носа и от там да идват спазмите, водят ги алергични. Ники е изпил много антиалергични сиропи, какпки, таблетки. Вентолин помага, може да са ви го предписали.
Пази я и не я давай на ясла след това, защото пак ще се върне я с кашлица, я с хрема...
Бързо да оздравява! И ти се пази!

# 71
Klemy само спокойно и ще се оправи вси4ко.Дано оздравее бързо и ти се пази.
Относно секса аз ве4е го отказах по тази при4ина с контракциите пък и моят мъж много го е страх.

# 72
  • София/Варна
А би ли уточнила,KayRenn,какво е ДКЦ?

Диагностичен Консултативен Център - или с други думи, бившите поликлиники.

# 73
Здравейте, майчета!
Като гледам колко сте изписали за 1 ден (от както не съм влизала), маправо ...  smile3556

Klemy, хубаво че сте завели малката на снимка, че да не се влошава повече. Дано бързо да се оправи и ти се пази, че лошо

Във връзка с личните лекари, направленията и изследванията:
Аз отидох при мойто GP само веднъж в началото, за да ми даде направление за гинеколог, който пък ме регистрира по здравна каса. Правили са ми изследвания само пълна кръвна картина и урина. И два пъти са ме гледали на ехограф.
Нито са ми взимали цитонамазка, нито пък са ми правили изследвания за сифилис, хепатит В ели HIV. Но мисля да питам на ЖК-то вдруги ден - да не си правят оглушки.
На частно ходя само да гледам бебчо на ехограф.

За секс да ви кажа честно  с тия гъби хич не се сещам. Та той се превръща в истинско мъчение. Така с нищо не можах даже да ги разкарам тия твари. Ужас  smile3511

За контракциите по време на оргазъм, бях чела някъде че са нещо нормално и не е страшно, ако няма проблем с бременността.

Хайде лека седмица 
   love001

# 74
  • Варна
Здравейте, момичета!
В събота бяхме на преглед и за сега се очаква да имаме девойка. Дано няма изненади до края. Като цяло нещата се развиват нормално е имам си от време на време контракции, наболява ме тук там, уморявам се бързо, но това са си несгодите на бременността и гледа на тях философски.
Единственото нещо което започва сериозно да ме тревожи са килограмите, до тук са +8, а само за последната седмица съм качила 2 от тях . Shocked Ако такава се задържи тенденцията до края не ми се мисли, та аз имам още повече от 3 месеца, живот и здраве. При вас как стоят нещата?
Имам и едно въпросче към момичетата от Варна. Насочили ли сте се вече къде ще раждате, с уговорки ли, без ли? Аз за сега май си мисля за Окръжна болница, но нямам в предвид никой лекар, най-вероятно ще отиде без уговорка когато му дойде времето.
Поздрави и успешна седмица.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт