Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 554
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Днес е мои ред да почерпя  party023  днес имам рожден ден...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Да си живичка и здравичка, голяма късметлийка и щастливка!

# 196
Честит рожден ден a.nedeva ! nbirthd
Бъди много щастлива и весела!!!  Докато ние остарваме, нашите деца растат, а от това къде ти по-голяма радост. Така че законът за компенсацията е навсякъде и във всяко нещо има и нещо положително:))))) Весело изкарване. Heart Eyes

# 197
  • София/Варна
Честит рожден ден, a.nedeva!
Приеми, че все още растеш и хубавееш - по-леко се приема всяка следваща годинка Wink

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на a.nedeva!Да сте живи и здрави и ти и бебето.Много успехи и късмет!

Анджелина да не се притеснява за резмерите. Те са много относителни и много трудно се мерят точно.Изобщо не обръщай внимание на такива несъответствия.Ще видиш, че всичко е наред.

# 199
  • ville de Quebec
Честит рожден ден, a.nedeva ! Жива и здрава и нека едно прекрасно, малко бебче ти донесе невероятно голяма радост през януари! Laughing

А за растенето и остаряването - аз вярвам, че само растем и никога не остаряваме Laughing

Ама, нашите бебоци много големи станали, бе Grinning Цяло кило вече, така ли? Анджи, според мен мерките на бебо са супер нормални и няма какво да им се притесняваш. Достатъчно други неразположения си имаме покрай бременността, за да си създаваме изкуствени проблеми...

# 200
Честит рожден ден a.nedeva!!!  bouquetДа си жива и много здрава и леко бременеене Grinning

# 201
Анджелина, не знам дали имаш предвид товаnewsm78 Ако не е, ще трябва по-късно довечера да ровя, защото сега трябва да излизам.
Така или иначе, важното е, че докторът е казал, че всичко е ОК. Не вярвам той да види нещо нередно и да го остави така и да не ти каже или пък да не те прати на консултация другаде! А и примерът с бебето, дето се роди 5 кила и кусур е много удачен. Все пак ако чак толкова много се притесняваш, можеш да идеш на преглед след 1-2 седмици или още сега, но другаде. Все пак шаващото бебе в комплект с винаги възможното мръдване на ръката на док...

Да точно това, ти я беше пускала преди, нали. Пак ще я прочета. И след 4 седмици ще ходя при друг лекар, който е от най-добрите диагностици във Варна. Не искам да си внушавам нищо, докторката не намери нищо обезпокоително, но нали знаете бременните какви сме Wink

А и бебо е толкова сладък на 3Д-то, мърдаше си устичката, сякаш сучеше baby_neutral
Ще си мисля за хубави неща, вие също Hug Спокойна съм вече Simple Smile Осреднени стойностите си даваха точно сегашната възраст.

Честит празник на А.Недева и на дъщеричката на Стиляна!!!     bouquet     bouquet     bouquet

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 16:22 от Анджелина

# 202
  • София
Здравейте януарски майчета,
искам днес аз да ви почерпя виртуално - моята дъщеря стана на 6 години. bdbaloni  bigdance2 newsm38
 Не съм писала скоро, даже още не мога да наваксам с четеното. Вкъщи сме заформили ремонт  ooooh!, мъжо и той с двустранна пневмония изкара една седмица в болница, а сега и дъщеря ми кашля. За сега само аз се държа, търча на работа, болници, планирам рождени дни........
Клеми дано Никол се оправи бързо.

# 203
  • София/Варна
Анджи, кажи къде ходихте на 3Д и как става записването, че обмислям идеята да спретна на бабите едно шоу ... да се радват Simple Smile

vicks, да ти е жива и здрава рожденичката и дано й се размине боледуването Simple Smile

# 204
Честит рожден ден, a.nedeva  bdbaloni
Много здраве, щастие и едно прекрасно бебче догодина! newsm07

Весел празник   smile3510 и полекичка с готвенето  cook

ЧРД и на принцесата на vicks. Да ти е жива, здрава, весела и послушна! baloni Скорошно оздравяване на всички ви. Дано теб не те "прихване"

# 205
Честит празник на двете рожденнички   bouquet
Живи, здрави и много, много, много усмихнати  newsm59

# 206
  • Русе
Честит рожден ден на А.Недева и на дъщеричката на Викс  newsm51Желая много здраве и безброй поводи за усмивки Smile А.Недева,напълно те разбирам. Последните ми два рождени дни и за мен бяха тежки Weary 29-тата си годишнина посрещнах с мисълта, че това е последната година, в която ще съм на двадесет и...На тридесетия си рожден ден вече бях бременна и съвсем не ми беше до празнуване, защото си дадох сметка, че предстои наистина преломен момент в живота ми след появата на бебка  smile3504 Но не се натъжавай! В тези дни най-много ме радва вниманието на близките и приятелите ми  bigdance2 И тогава си казвам, че има много причини, за да живея и да продължавам да се радвам на живота не по-малко от начина, по който съм го правила досега! Наздраве cheers

# 207
  • София
Днес съм на безжична връзка, но получих снимките, Нимски;
Боже милостиви, изобщо не съм толкова грозна, момичета, тези си станали кофти! И аз к'ъвто съм нарциссссссс - умрях на мъка! Само да докопам кабел и ще ги почистя!!!!  Crossing Arms

Честито на всички рожденнички - малки и големи!  bouquet

Утре - на у-ще? Аз ще бъда там!

Hug Hug Hug

# 208
Анджи, кажи къде ходихте на 3Д и как става записването, че обмислям идеята да спретна на бабите едно шоу ... да се радват Simple Smile

При д-р Цветкова във Варна, но има свободни часове чак за 22.12. Тогава пак се записах, но за 2Д. Иначе мога да проуча къде има 3Д и как става записването.

Викс, честит празник, да ти е жива и здрава госпожицата   bouquet      bouquet      bouquet

# 209
  • София/Варна
и аз си изврънках болничен и ще съм на линия за училище Simple Smile

Анджи, не е толкова важно - аз утре вечер заминавам за Варна и наистина ще е трудно да си запиша час за петък, събота или неделя (когато ще съм там). Просто ми се искаше да им спретнем едно шоу за бабите, че майка ми врънка от 1 месец, че вече е виждала по 2-3 снимки на бебоците на бременните си колежки, а на нашия не е. Може в крайна сметка да я натисна да ми уреди час за обикновен УЗ в Терапията (тя работи там), че да миряса Simple Smile
Иначе днес от моя доктор тук взех 2 снимки - на главичката и на едното бедърце заедно с пишока (не седя мирен да ми снимат и 2-те крачета;))

Общи условия

Активация на акаунт