Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 549
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
KayRenn,отиди в Майчин дом запис на диск +снимка и обстоен преглед е 40лв. и постоянно има лекари и часове.За другаде не се сещам за без час Sad

# 211
  • София/Варна
vessi78, супер си - ще има значи шоу за баби (и татко, ако слуша Wink).

# 212
Наистина 3Дто е за шоу, днес доки го направи като бонус, към 2Дто. Но триизмерната ехография изисква повече време, да се накефиш на бебока си. А той се въртеше и само профила му хвана по едно време, ама е сладко и много готино да му видиш физиономията.
Ники беше с мен и направо пискаше от кеф. Брат ми, та брат ми Grinning

# 213
  bouquet Честит рожден ден на празнуващите... Много здраве и положителни емоции

# 214
  • София
На празнуващите желая весело изкарване и повече положителни емоции! Най-вече да сте живи и здрави!  Heart Eyes  baloni Надявам се, че около вас ще има достатъчно приятели и ще ви оправят настроението!

Качих и моите снимки в "Гордея се с моя корем". Все още ги дооправям, но на който му се гледа, да заповяда!

Ивонска, я стига глупости! Че щЪ бия!  Laughing Я виж какъв сладък тумбак си имаш! Аз на моите снимки чак не мога да се зарадвам, защото очите са ми все в паласките, дето съм отпрала! Ама си ги турнах сичките, да има! За поколенията!  Mr. Green

Утре не ме бройте - и така го мислих, и инак - ама толко път да бия, пък лекцията съм я слушала. Вярно, че ще ми липсва срещата с вас чааак до вторник, ама пусто бат Бойко е виновен!

# 215
Момичета, снимките се СТРАХОТНИ! Трябва по-често да се рисуваме.

Утре съм на линия!

# 216
4естито на вси4ки празнуващи!  bouquet
 newsm59  bigdance2
Пожелавам ви много, много весели емоции и най-ве4е да сте живи и здрави!

Моми4ета, някой има ли информация за V.Venkova и desi cover? Отдавна не са се вясвали в редиците ни. Надявам се, 4е са добре  Praynig

# 217
Добро утро, бъдещи мамчета!

Току що разгледах снимките в албума с изрисуваните коремчета - всички сте страхотни.

Вие в големите градове поне си имате тези срещи и училища, където освен че научавате доста неща си имате и някакво своеобразно развлечение и връзка с други жени във вашето-нашето прекрасно състояние.

По стечение на обстоятелствата и аз имам две близки приятелки и те бременни, но аз съм най-напред. И тъй като нямам какво да правя си ходя все още на работа, е съвсем не само затова, просто не мога току така да си оставя работата, просто защото сама си я върша, другата седмица вече ще почва заместничката ми и до болничния ще работим заедно да я въведа. Тук поне имам непрекъснат Интернет и мога да следя какво става с всички вас, а в къщи и това нямам. От една страна вече искам да излизам в почивка, най-вече да се разхождам, че на тоя стол по цял ден, от друга страна като свие студа, толкова ще ми се излиза, в къщи до парното, с дистанционното в едната и за съжаление сигурно с една чиния в другата ръка, аз и до сега не съм наддала малко, пък тогава не знам.  Това бяха моите излияния в този ранен час, надявам се не съм досадила.

Лек ден на всички!

# 218
Добро утро момичета!
Поздрави на всички рожденнички, да са живи и здрави   bouquet
Много са ви сладки коремчетата, голям кеф ми беше да гледам снимките. Simple Smile
Малко инфо за болница Токуда (новата японска)- щяла да заработи от 1.12 и май този път е сигурно, защото вече били раздадени поканите за гостите, включително и на някакви важни японски клечки Wink

# 219
Добро утро!Как сте след партитата вчера?!А снимките ви ,мами,  са страхотни. Много сте хубави...

# 220
Добро утро, бъдещи мамчета!

Току що разгледах снимките в албума с изрисуваните коремчета - всички сте страхотни.

Вие в големите градове поне си имате тези срещи и училища, където освен че научавате доста неща си имате и някакво своеобразно развлечение и връзка с други жени във вашето-нашето прекрасно състояние.
   Мила,B_NADI ,не се притеснявай,че не си в голям град.Даже и тук в София не всички имат късмет да ходят на подобни училища и да се срещат с други бременни.И аз работя и то,винаги вечерно време,такава е спецификата на работата ми,а в почивните дни ходя на езиков курс.И почти никога нямам възможност да се виждам с повечето ми приятели,да не говорим за срещи с други бременни.Така че и на мен единствено ми остава да поддържам интернет връзка.
    Има и куп други момичета,които са ангажирани с най-различни неща и на тях пак им остава само интернет за срещи с други бременни.Не си самотна в това отношение,никак!

# 221
   За някои може би ще е интересно да разберат за още една частна клиника.Располагам ето с каква информация за клиника "ВИТА".
   Предстои ти наи-хубавото нещо на сжета - да станеш майка. За мен поне няма друго по-голямо щастие.
Аз имам две дечица - момиченце на 6 години и момченце на 5 месеца. Момиченцето родих в бившата Тина Киркова (сега Св. София), след тежка бременност. Важното при раждане, сигурно и други са ти казвали, е да имаш до себе си лекар, на който да вярваш и да знаеш, че ще ти помогне. При първото раждане, докато лежах за задържане се нагледах и наслушах на ужасни истории и за това си намерих лекарка от болницата, на която платих, за да бъде до мен когато раждам. Платих и на анестезиолога за епидурална упойка и за още куп неща. Раждането мина добре и лесно, но условията в болницата бяха ужасни, а отношениетио на акушерките и персонала, на който не бях платила отвратително. Сега може и да са се променили нешата, макар, че се съмнявам.
При втората бременност - пак се записах в Св Софив на консултация, при едан ужасна лекарка - Др Шишенкова, която не ми обърна никакво внимание, макар, че обясних, че първият път е имало проблеми и усложнения. Тя през цялото време говореше за пари. Поразпитах и колко ще ми струва да раждам в Св. София с лекар до мен и се оказа, че по-малко от 1000 -1200 лв няма да излезе (без непредвидените разходи). . За това се преместих във Вита при Др. Лора Кълвачева. Тя е изключителна, но за съжаление има толкова пациенти, че за преглед по някога се чака с часове, а записването е две седмици предварително. Макар, че бременните, които води на консултация ги записва предварително. Раждането във Вита струва 1500 лв, като след това те ти връщат 400 лв. от здравната каса. Раждането е в присъствите на 2ма лекари - един от Вита и един от Шейново, две акушерки, анестезиолог и неонатолог (педиатър) от Шейново. В цената се включва всичко - упойка, престой, храна (от ресторант), ваксини за бебето, изследвания след раждане за теб и бебето, както и допълнителен престой, ако се наложи бебо да е в кувьоз. Таткото присъства, ако иска и не се заплаще допълнитено. Всички са в самостоятелни стаи, с телевизор и хладилник и баня. Имат транспортен кувьоз, в случай, че нещо се служи с бебо, за да го транспортират до Мед академия. До сега, нокога не се е налагало. Персоналът е много отговорен и професионален - те не могат да си позволят грешки и лошо отношение, иначе губят клиентите. Грижите на акушерките за теб и бебето след това са несравними, спраямо Св. София.  Ще ти обяснят всичко за кърменето, къпането на бебето, преобуване и въобще каквото те интересува. Изписването е празник - болницата осигурява торта, шампанско... Както съм писала и по-рано - всяка стотинка си заслужава. Няма вътрешноболнични инфекции. Таткото може да идва всеки ден да вижда теб и бебо в стаята ти.
Ти ще прецениш най-добре за себе си.
Забравих- секциото струва 1800 лв, от които връщат 600, но не мисли за секцио, ако нямаш медицински причини. Раждането е нещо, което всяка жена трябва да изживее. ... и почти няма жена акушергинеколог, която да е раждала секцио, което говори красноречиво.

Желая ти леко раждане и един много хубав бебо.

# 222
  • Пловдив
Момичета,здравейте и от мен Wink
Докато видя,че имаме нова тема,да изчета всичко...тя почти свърши вече Joy дано за другата да съм в крак.Това за частните болници зжучи чудесно..обаче ако си избрал доки извън нея лоша работа,а според мен най-важно е доки да е добър и да му имаш доверие.Дано случим на човечни акушерки като му дойде времето Praynig
Мами,четете ли книжки за отглеждане на бебчовците...коя най-много ви допада?А какво ще кажете за кърменето..как ви се вижда,аз се надявам да се справим и да храним бебетата си с най-доброто!
Относно греховете...мисля,че за сладкото всичко е ясно,май всички сме пристрастени Embarassedама после ще му мислим.това с виното е добра идея. а с цигарите как сте?успяхте ли да ги спрете напълно Thinking

# 223
Още от деня на първия опит за бебе спрях цигарите и то без проблем.А със първата ми бременност 1 месец преди да забременея-тоест първия опит.Но после като спрях да кърмя ги пропуших пак.И сега от няколко дена сънувам сутришно кафенце с цигара,но не съм се изкушила Whistling Simple Smile

# 224
  • Willebroek, Belgium
здравейте корем4ета Hug
ама много са ви сладки корем4етата моми4ета.изкефих се максимално  bouquet
за цигарите-спрях ги седмица след като разбрах 4е съм бременна без никакви проблеми Whistling.както си пуших предния ден ,на следващия ве4е неисках Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт