В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 726
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Аз днес след прегледа маалко се шашнах, че финала е близо Grinning Измерихме бебчето 2980гр , което е много добре според АГ, но пак ми каза колко ми е застаряла вече плацентата (3та степен) - то това ми го каза вече 3та седмица, но сега за първи път каза и че водите са започнали да намаляват. Тоновете са добре, контракции нямам особено или поне не ги разпознавам Grinning Започнах 37ма седмица и се надвам поне още две седмици да устискам. На тръгване ММ като му разказах и ми вика “Ааа сега вече ми стана спечено, притесних се какво ще правя”. Викам само дишай и гледай да си спокоен Grinning Милия той, спекъл се, а мойто Д се пече на огъня Grinning
Иначе и ние си имаме прахосмукачки - една  ръчна, една роботка (Изаура) и една по-космата дето лови във въздуха храната Grinning
Скрит текст:

# 496
По повод мъжа на Локо, пускам една снимка: Laughing

# 497
Локо, това е котрол по качеството, виж как тества на свой гръб дали е меко, дали е вкусно, да не мислиш, че тая работа е лека?
Докарахте го до финала вие, а аз докато се обърна и мина половината, много бързо ми минава времето..
Ей ви и моите прахосмукачки, много обичам снимки на кучовци Heart Eyes
Скрит текст:

# 498
Ето ме и мен отдавна не съм писала връщам се от преглед 33+3 води плацента вс 6,само шийката беше 3.5 и е попнала да се скъсява на 3 е според вас  малко ли е беше 2 месеца 3.5 и последномин понеделник ми я мериха ма имах стягания...

# 499
Ех, че прекрасни кученца! Най-хубаво е бебче и животинка ! Пълна къща!
Хариомче,  добре ти е шийката за този период вече. Все пак си я следете още малко.
Чакаме нов бебевалеж в скоро време!

# 500
Иии изненада, нашият мъж е 80% девойка. Още не мога да се пренастроя някак, чакам си следващия преглед за да потвърдят.
Не знам какво са гледали на бхс-то в Оскар, мъжки мъж си е Animal Bug Аз така и не минах на вълна момиче, сякаш си усещах Grin

# 501
Добре дошла в мъжкия отбор Simple Smile Two Hearts

# 502
Много сме, сини сме, силни сме Blue Heart

# 503
  • Карлово
Рейв, благодаря за темичката! Hug
Аз честно казано хич не исках да инвестираме в количка и предвид, че е за трето дете, т.е. не планирам да я ползвам със следващо мое дете. Grinning Като изпадна обаче далаверата, веднага се поблазних, моята количка ми излезе 800лв. но е с толкова много екстри и части, че напълно си заслужава, дъждобрани, чувалчета и пр. Кошницата за мен беше супер полезна, не сме я ползвали за дълги разходки, но бебетата бяха много тегави на сън и само да ги размърдаш, веднага се будят и няма заспиване. Много често са заспивали в колата за 15 минути пробег и после са си доспивали на количката вместо да ги местя, да се събудят и да са отровно кисели. Аз определено залагам на опита си за това какво ми е било полезно и съм използвала достатъчно, преди сега да се хвърля в някоя покупка. Нищо излишно не съм взела, даже бих казала доста минималистично пазарувам и се оценявам като стисната Blush Grinning Преди бях с доста по-широки пръсти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Чери, много неприятно! Това ми е големия страх и на мен. Стискам палци PCR-ът да е отрицатен и каквото те е хванало, много бързо да те пуска! Hug

За сериалите за мен прислужницата е най-разтърсващото нещо, което съм гледала, но в момента ми и трудно да гледам новия сезон в това състояние, много тежък ми идва, а гледам в момента да се настройвам позитивно Blush
Каква марка е твоята количка ?Стана ми интересно защото както говориш явно е много маневрени и не е скъпа а и за трето май наистина си струва инвестицията

# 504
Здравейте момичета,
най-сетне бях на преглед - бебко е добре, вече е около 950 грама. Сега е само 4 дена напред. Наред са нещата.
Аз съм в отпуска целият месец, а ММ тази седмица и вече малко от малко подредихме стаята. Разместихме всичко без гардероба. Ако се беше наложило и него да местим, трябваше и да боядисаме - че зад него е друг цвят стена Simple Smile, ама ей на размина се Simple Smile. Хубаво се получи - отвори се повече място, въпреки мебелите за беб!!! Останаха едни 60 см дето мога да сложа по-така стабилен стол - ако нещо пасва, за кърмене евентуално - мамите помагайте - къде кърмите?
Как сте вие?
Яна и аз съм родена октомври. Та ще се радвам на октомврийските бебета много. Но за бебко искам да си чака ноември Simple Smile когато ще си е по-готов.

Много сме, сини сме, силни сме Blue Heart
Grinning Да не пропусна да спомена, че много се смях.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 08:43 от Одри ♡

# 505
Супер Одри, много добре! Аз кърмя в леглото нощем легнала, през деня на дивана. Но си мечтая за един люлеещ се стол на Икеа. Удобно е да има странични облегалки.

Хибискус, честито синьо. Както ви сменят често, най-добре изщакай с покупките Grinning.

Notova мисля че количката на Тикълс беше GB Maris

# 506
Одри, хубави новини и аз очаквам някъде там да е станал моят младеж на следващия преглед.
Тази е количката на Тикълс и е купувана от Германия.

# 507
Одри, аз имам един стол от юск(нямаме икеа в града), който е същият като евтините икейски, но е страшно удобен и ще го ползвам 100%. Ние сме още на етап “ремонт”, сменихме прозореца в детската, мм шпаклова тази седмица, чакаме вратата.
Найсна, още ни е рано за покупки, със сигурност ще изчакам Grin
Аз от 3-4 дни официално усещам побутвания и всичко започва да ми се струва толкова истинско, мислех че се усеща по-късно, аз тъкмо влязох в 17гс, но няма как да го сбъркам със сигурност. Обаче за втори път ми се случва да ми се стегне корема във формата на конус за няколко минути, никаква болка, това ли са подготвителните контракции или да се обърна към док?

# 508
И аз се връщам от преглед преди малко - бебо е 900 грама, душинката Heart Всичко е наред, добре си расте, няма да правя обременяване с глюкоза на този етап, тъй като нямам нито един симптом за ГД.
Ние имам 2 люлеещи се стола от Икеа, смятам да се позиционирам на някой от тях за кърмене и приспиване - от опит с бебе на приятелка мога да кажа, че от 1-2 минути клатушкане на стола бебенце заспа като пън Grinning
По повод добрите резултати днес мисля да се почерпя с една тортичка Simple Smile

# 509
  • София/Севлиево
Аз си отглеждам бузанче-великанче-2100 гр и върви с около 2 седмици напред (то се и очакваше заради ГД).В петък ще правя късното обременяване глюкоза+инсулин.Вецев каза да не ходя сама,че към 30-тата минута можело да ми призлее.Иначе съм на 90% готова с всичко.Датата за секцио ми е 8.10,въпреки че ми каза,че може и нормално да опитам,но аз отказах.Втори път номера с "нормалното" раждане няма да го играя.

Общи условия

Активация на акаунт