Американски колеж - двадесет и трета тема

• 57 637
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Заради родители като вас сега не сме на подиума на ДЗИ лауреатите​!
Нот, силно подценяваш уроците, които се усвояват при преследването на стотните и ролята им за успеха в живота на ученика.

# 61
За уроците при преследването на стотните съм съгласен. За ролята им в успеха не съм.

# 62
За уроците при преследването на стотните съм съгласен. За ролята им в успеха не съм.
Защото имаш неправилна дефиниция за успех.

# 63
Не мога да смятам ли😀

# 64
Няма правилна или неправилна дефиниция за успех.
Успехът е различен за всеки човек.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 15:22 от Фран

# 65
Няма правилна или неправилна дефиниция за успех.
Успехът е различен за всеки човек.

Не очаквах от теб, Фран, да не знаеш дефиницията за правилен успех. На какво ви учиха в АК? За какво даде толкова пари?

# 66
Петък, а? Я го зарежете тоя успех😀
Само спамим на хората темата.

# 67
  • В офиса
И половината даже няма да зацепят огромната ирония зад постовете на Ежко.

# 68
  • София
Доколкото разбирам, хвърчали са искри с обучението по БЕЛ. Моля, кажете как стоят нещата сега по този предмет.

Иначе, ясно че на завършващите колежа ДЗИ БЕЛ не им е приоритет. Но е някакъв ориентир за родителите на седмокласници, които нямат по-големи деца или приятели там. Просто защото е единственият критерий, по който сравняваш ябълки с ябълки сред множеството от всички училища.

# 69
Чак искри - не. И не по предмета, а с конкретни две преподавателки. Поне за едната мисля, че проблемът идва от желанието и да постигне изискване за първенство на АК в матурите по БЕЛ, а не толкова от характера и.
Мисля също, че сравнението на методиката на образование по английска и българска литература не е в полза на последната. Може би защото няма учебници (и методики) по БЕЛ съставени от западни автори.
Иначе останалите учители по БЕЛ са си много ОК и резултатите на матурите не са забележимо по-ниски от тези на езиковите гимназии (ако на някой от родителите или учениците в АК му пука изобщо по въпроса).
А сравнението на образованието в АК и Х по ДЗИ БЕЛ е като да сравняваш торта от 100 грама сладки и торта от Кауфланд по калоричност.

# 70
  • София
Откак СМГ е след 10+  място по ДЗИ МАТ матурите не са никакъв критерий.

# 71
Откога ви казвам, че СМГ е пропаднало училище? С нетърпение чакам да видя на кое място ще е АК по английски, за да знам дали да записвам младши и догодина там или да го местя.
Ако никога не чуя за ДЗИ, НВО или въобще МОН, ще е един ден по-рано.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 18:42 от Ezhko

# 72
Е, аз за третото дете помъдрях и не се вълнувам нито от нво, нито от дзи.
Понеже не съм опитвала торта от Кауфланд, дори не пазарувам от там, се чудя дали правилно ти разбрах поста. 🙂

# 73
През 2019 имаше матура по английски с много грешки и тогава АК не беше на едно от първите места. Тази година имало доста шестици.

# 74
  • София
Откак СМГ е след 10+  място по ДЗИ МАТ матурите не са никакъв критерий.
Кога СМГ е било на 10+ място по ДЗИ  МАТ?

Общи условия

Активация на акаунт