Американски колеж - двадесет и трета тема

• 58 111
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, ние сме от последните записали се в Американския т,е. днес😊Да се представим - момиче от СМГ, което не му стига бал за досегашното училище. Прието е в 91НЕГ след първо класиране, като между немска и американски колеж   сравнение  за нашето семейство няма. Надявам се да приемате и помагате на новодошлите😊Сега се връщам да изчета всичко от първа страница, за да мога да се ориентирам по-добре и да не досаждам с въпроси на които вече е отговаряно. Желая хубав ден!
Чети предишните теми и ако можеш прескочѝ последните 5-6 страници от тази Wink
Успех и много запълнени с положителни емоции следващи 5 години на ученичката Simple Smile

# 451
Фран,
Моля, възможно ли е да поизчистиш последните 5-6 стр. Не мисля, че ще ми даде да си изтрия постовете.
А е възможно да подведа някой. Наистина това са индивидуални и лични решения с такси и подобни

# 452
  • София
Аз не мисля, че трябва да се зачистват - по темата са и показват кой от какъв мотив се води, когато взема такова обвързващо решение. Потребителката, която се интересуваше дали ще успее да се справи финансово, би следвало да може да извлече полезното за себе си от разговора.
Скрит текст:
От къде на къде някой потребител ще решава кои мнения, които са по темата и не нарушават правилата на форума, трябва да се трият - може пък авторите им да са против такова действие.

# 453
  • София
Фран,
Моля, възможно ли е да поизчистиш последните 5-6 стр. Не мисля, че ще ми даде да си изтрия постовете.
А е възможно да подведа някой. Наистина това са индивидуални и лични решения с такси и подобни
За мен мненията Ви са полезни, хубаво е да останат, защото дават по-различна гледна точка.

# 454
Защо толкова се притеснявате и непрекъснато триете?!
Плаши ме това желание да се изкара АК като Райска градина за богоизбрани. Налудничаво ми е, честно!
Няма лошо да сте доволни, но нека се чуват и други мнения. Може ли???

# 455
Кики, защо СС да е повлияла на неприемането на детето в АК?
Единствено се сещам за диплома под 5, което го изключвам като причина.

Разбира се, че не е заради успеха. Не смятам, че беше организирано добре обучението по време на първата вълна на пандемията.

# 456
  • София
Аз по принцип съм против всякакво триене, а още по-против съм някой друг потребител да решава да затрие мои постове. И без това вече два мои поста заминаха, абсолютно безпричинно, а постовете, на които бяха отговор си седят, въпреки ... хъм... съмнителната им стойност.

# 457
Vicomte, успех на девойката!
Благодаря, дано оцени обективно предимствата на новото си училище и да го хареса поне толкова, колкото и предишното й😊
Благодаря и на Peneva за милите думи и съвети😊

# 458
  • София
АК обявиха прием на резервите: https://www.acs.bg/bg/news/admission-exam-2021/

# 459
  • София
Vicomte, успех на девойката!
Благодаря, дано оцени обективно предимствата на новото си училище и да го хареса поне толкова, колкото и предишното й😊
Благодаря и на Peneva за милите думи и съвети😊

Понеже не знам колко назад ще ни четете, ще си позволя да се повторя: моят Дивак оцени, или поне си призна, че оценява Колежа, след като го завърши. Преди това пет години беше непрестанен дуднеж, както само устат тийн е способен да дудне до полуда, как в СМГ щяло да му е къде по-лесно и без зор да продължи да си изкарва само шестици, как в Колежа ги режат незаслужено и постоянно, как съм му почернила младостта и детството и т.н. до безкрай глупави драматизми.
А после ходеше да целува старите кожени диванчета в Острандър, като я отвориха след ремонта 😄😁😆 и досега разправя как най-прекрасните му години били в Колежа и колко ужасно много му липсва.
Мисълта ми е да не бързате да се разочаровате, ако детето не оцени веднага предимствата да е в Колежа.

# 460
Здравейте, от опита Ви в годините - има ли случаи на обявяване на допълнителни резерви в Американския колеж след като премине и второто/третото класиране в държавните училища? Благодаря много

# 461
  • София
Здравейте, от опита Ви в годините - има ли случаи на обявяване на допълнителни резерви в Американския колеж след като премине и второто/третото класиране в държавните училища? Благодаря много
Миналата година имаше само покана към първите 25 резерви, повече свободни места не са обявявани. Утре ще излезнат места, ако някой от първите 20 резерви не се запишат.

И аз в отбора ви с новоизлюпен колежанин, който предпочете АК пред НПМГ... Дано изборът му е правилен Simple Smile

# 462
И аз в отбора ви с новоизлюпен колежанин, който предпочете АК пред НПМГ... Дано изборът му е правилен Simple Smile
Изборът на "потърпевшия" винаги е правилен (даже да не е АК Simple Smile ).
Успех!

# 463
  • София
И аз да попитам - получихте ли договорите?

# 464
И аз да попитам - получихте ли договорите?
Нито договор,нито рипорт карта...нито хубаво лято 😀все още😜

Общи условия

Активация на акаунт