Американски колеж - двадесет и трета тема

• 58 108
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте, ние сме от последните записали се в Американския т,е. днес😊Да се представим - момиче от СМГ, което не му стига бал за досегашното училище. Прието е в 91НЕГ след първо класиране, като между немска и американски колеж   сравнение  за нашето семейство няма. Надявам се да приемате и помагате на новодошлите😊Сега се връщам да изчета всичко от първа страница, за да мога да се ориентирам по-добре и да не досаждам с въпроси на които вече е отговаряно. Желая хубав ден!
Привет,
аналогичен случай Wink Докато  се чудя как да накарам девойката все пак да помисли за вариант АК (пред СМГ), бала взе решението вместо нея. Вече е доволна от така стеклите се обстоятелства, а аз още повече Wink

# 466
  • София
И ние нямаме договор, а седмицата почти си мина. Някой получил ли е?

# 467
Все още и аз не съм получила.

# 468
И ние нямаме договор, а седмицата почти си мина. Някой получил ли е?

Нееее, но имайки впредвид, че вчера са обявили свободните места за 8 кл., предполагам, че не им е било до нас на адвинистрацията. Сигурно от понеделник ще започнат с изпращането, но ние няма да бъдем в Сф до 30.07, та нямам идея как ще стане записването?!

# 469
  • софия
Звънях в Учебен отдел и писах мейл. Отговор на мейла не получих, но разчитам на разговора.
Малкото ми впечатления от комуникацията с УО не са обнадеждаващи. Малко е като да викнеш в кладенец. Да не говорим, че на последната РС поеха ангажимент да изпратят материали, за които съм сигурна, че са забравили и естествено не са изпратени. В момента съм в режим пауза, но ще напомня началото на УГ. Малко държавно училище го подлагат, да видим.

# 470
Като записвах по-малкото дете получих информация, че до края на седмицата ще изпратят договорите на големите. Току що получих и съобщение от куриера за пратка утре за голямото дете.

# 471
  • София
И ние току що получихме съобщение от куриер.

# 472
И ние току що получихме съобщение от куриер.

Сега в 10 и нещо ли? Уфф, дано и аз получа, че и ние като BoyanaH пътуваме…

# 473
  • софия
Спиди са с автоматична програма и съм получавала мейли и около полунощ.

# 474
Здравейте! Нова съм в темата. Наскоро записахме дъщеря ми в колежа(досега беше учила в кварталното училище) и имам въпрос - Трудно ли е на деца, които не идват от толкова добри училища да наваксат и да се справят с материала? Също искам да попитам, ако някой си носи храна от вкъщи може ли да яде вътре заедно с останалите деца, които са купуват?

# 475
Здравейте,
Ще и е трудно, колкото на всички останали. Ще се справи.
Няма проблем да си носи храна и да се храни с останалите.
Успех!

# 476
Kalinka, ако учи системно и организира правилно времето си, всичко ще е наред. Успех!

# 477
  • софия
Договорът дойде.

# 478
И нашия дойде.

# 479
  • София
Относно договорът- куриера оставя ли Ви го или чака, да го попълните и да го вземе?

Общи условия

Активация на акаунт