С какво ви дразнят свекървите? – 127

• 29 748
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
О, да върви да ражда тя дето иска.Къде се завират някои.

# 511
  • София
Скрит текст:
Малеее, то било страшна работа да си свекърва, вече се чувствам виновна Joy

Начи, да не забравя - да не коментирам килограми (то аз съм си глиган в анцуг,
всички ми се виждат по-слаби,
Скрит текст:
та ще е лесно), да питам за бебе - мнооого сложно, щото тя ме парира още в зародиш, сама ми каза че скоро няма да ражда (много е хитра), ама роди ли се, задължително на мен да е кръстено, когато е при мен да му давам разни забранени от снахата неща, стига да не са животозастрашаващи де. JoyJoyJoy

Ще е много весело, усещам Grinning
Намекваш, че е кльощава, така ли?

# 512
Скрит текст:
Малеее, то било страшна работа да си свекърва, вече се чувствам виновна Joy

Начи, да не забравя - да не коментирам килограми (то аз съм си глиган в анцуг,
всички ми се виждат по-слаби,
Скрит текст:
та ще е лесно), да питам за бебе - мнооого сложно, щото тя ме парира още в зародиш, сама ми каза че скоро няма да ражда (много е хитра), ама роди ли се, задължително на мен да е кръстено, когато е при мен да му давам разни забранени от снахата неща, стига да не са животозастрашаващи де. JoyJoyJoy

Ще е много весело, усещам Grinning
Намекваш, че е кльощава, така ли?

JoyJoyJoy Чакай, че се зачудих с шапка ли съм или без JoyJoyJoy

# 513
  • София
И с право се чудиш JoyJoy

# 514
Задължително е като идете на гости в новото жилище на младите, да похвалите дома и да попитате като дойдете да изкарате зимата при тях, в коя стая ще ви настанят.

# 515
  • София
Само аматьорките питат. Истинските свекърви уведомяват.

Едната леля на мъжа ми точно това се опита да направи, когато беше в нас на гости – съобщи ми на кое легло щяла да спи, когято отсядала в нас.
Въобще не съм я канила да отсяда в нас (преди или след това). Laughing

# 516
И да не забравиш да отвориш всички шкафове и гардероби и да не одобриш кое как е подредено.

# 517
  • Варна
И да не забравиш да отвориш всички шкафове и гардероби и да не одобриш кое как е подредено.

Я бе, ще си играе на дребно! Направо се хваща и преподрежда всичко по неин тертип без да са я молили.

# 518
Аз най им се чудя на тези, дето преподреждат Grinning мен ме мързи моят гардероб да си подредя, да сгъвам дрехи е най омразната ми  работа евър, ее не мога да си представя да ходя да оправям чуждите шкафове Head Band

# 519
  • France
Малиийй, като ви чета си казвам, че даже не знам какво е оригинална свекърва FlushedJoy

# 520
На мен това с преподреждането ми е като препикаване, заплюване на територия, в стил "аз командвам". Наложи ми се и на мен няколко пъти да помоля да не си бъркаме териториите, защото не е витаминозно. Майката-орлица, която командва и нарежда цялата рода, да си остане, моля, в "Железния светилник".

# 521
  • София
Абе къде ги намирате тия женици, дето подреждат? Ми пратете една насам, да подреди, да поизчисти, знаеш ли колко ще се радвам. И хич ще ми е през  малката Светулчица какво е препикала и какво си мисли.
Моята като гледаше дъщеря ми, докато беше на 2г,  сгъваше прането, миеше чинии, много ми помагаше. Т олкова ми беше  добре, че не се занимавах с простотии

# 522
Светулчица,
Те, подреждащите свекърви, все на неискащи снахи се падат. И аз искам една да ми чисти, готви и подрежда, ама няма.

# 523
  • при късмета
Изобщо не ме мързи да си изчистя или подредя. Добре де, от време на време ме мързи, но не е там въпроса. Обаче някой като ми е разместил всичко подреждайки, направо откачам. За мен това не е подреждане, ако беше подредено, щях всичко да си намирам. Особено в кухнята. Да ти изкипи яденето защото търсиш някаква подправка, да не можеш да си намериш съд, който ти трябва и да се въртиш в кухнята на празни обороти и да губиш време е много дразнещо. Аз едва свикнах със собствената си подредба от старото в новото жилище, а да проявявам способности на врачка, да знам кое къде е, ако друг е подреждал, нямам възможност.
Вчера приятелка ми се оплаква, че детето пило прясно мляко с брашно, вместо със захар. Свекъра, да помогне, допълнил захарницата Joy Не беше точно оплакване, смяхме се, ама ей такива работи стават с такава помощ

# 524
  • Варна
Искам, искам. А моята го прави. Предния път цялата ми къща лъсна. Но си идва рядко, в чужбина е, може би веднъж на 2-3 години за няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт