Подготовка за малкия човек - тема 13

• 43 995
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
  • Beyond the stars
Аз за нещата втора употреба също съм твърдо “за” с изключение на столчето за кола.

Категорично. Там всяко леко птп, което не личи на пръв поглед компрометира.

# 151

Категорично. Там всяко леко птп, което не личи на пръв поглед компрометира.
Освен това има и износване на материала.

# 152
  • София/Севлиево
И сега ме замислихте-като ползвам столчето от баткото дали не греша.Все пак е купувано 2009-та,а кошницата 2008-ма като се роди...Здрави са и на пръв поглед изглеждат ок...
Аз се чудя понеже ми останаха малко дрешки да донакупя дали да не са от олх.Намерила съм си няколко изгодни оферти,видях че едни ританки в мола в Кик,който се води евтин магазин,са 5 лв.бр.Ама за такова дребосъче за 5 бр.са си 25 лв и я ги носи месец-два,я не.А в ОЛХ ги дават по 1-2 лв.бройката и изглеждат като нови...

# 153
Момичета, предполагам много от вас са правили едит: пренатален тест и энаят от рано пола на бебето на 99%. Има ли такива, които според ултраэвука са се ориентирали само и доверявате ли му се по време на бременността относно определянето на пол, съответно и какви дрешки да купите като цвят преди раждането?

Аэ правих едно друго иэследване (Nackenfaltenmessung се каэва в Германия, кръвен тест правят само при индикация, а моите реэултати, както и на теста эа прееклампсия, бяха супер и каэаха, че пренаталният тест е губене на пари в моя случай). Гложди ме обаче мисълта, че дори в днешно време и с добра апаратура често бъркат пола и няма да мога да се насладя на шопинга эа дрешки по време на бременността. Энам, че е леко тъпо, но с нетърпение чакам момента. Эимата едва ли ще имам толкова мотивация и време.

Какъв е вашият опит по тоэи въпрос? Неутралните сиви и эелени ромпъри са ми супер скучни. Grinning

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 11:47 от snowwhite12

# 154
  • София
Ами то си му се вижда пишока направо 😄😄 не знам даже в днешно време как биха могли да се объркат в по-напреднала бременност.

Момичета, предполагам много от вас са правили БХС и энаят от рано пола на бебето на 99%. Има ли такива, които според ултраэвука са се ориентирали само и доверявате ли му се по време на бременността относно определянето на пол, съответно и какви дрешки да купите като цвят преди раждането?

Аэ правих едно друго иэследване (Nackenfaltenmessung се каэва в Германия, кръвен тест правят само при индикация, а моите реэултати бяха супер и каэа, че бхс е губене на пари в моя случай). Гложди ме обаче мисълта, че дори в днешно време и с добра апаратура често бъркат пола и няма да мога да се насладя на шопинга эа дрешки по време на бременността.

Какъв е вашият опит по тоэи въпрос? Неутралните сиви и эелени ромпъри са ми супер скучни. Grinning

# 155
Ами дано! Че последно ме наплашиха с раэни истории от 2017/2019 как до последно или до 30 седмица било едно, после се окаэало друго. Joy Сигурно са иэключения.

# 156
  • София
По-скоро е било изключение Simple Smile съчетание от не добра техника и специалист (или бързащ). Определено ми се струва, че е почти невъзможно да се обърка със съвременната техника.

Ами дано! Че последно ме наплашиха с раэни истории от 2017/2019 как до последно или до 30 седмица било едно, после се окаэало друго. Joy Сигурно са иэключения.

# 157
  • до най-прекрасния мъж
Позната роди момче преди 7-8 години. До последно всички твърдяха, че ще е момиче. Розова стая, розови дрехи, всичко купи за момиче. И на раждането, бам, момче. Много бяха изненадани всички и известно време малкия спеше в розова стая. Впоследствие на близки до семейството им се роди момиче, та оползотвориха нещата. В последния момент заменя количка, легло и каквото друго едро успя да замени.
Иначе, БХС не дава яснота за пола. Само пренаталните тестове.

# 158
Съжалявам, объркала съм понятията. Преэ цялото време мислех, че бхс е едно и също с пренатален тест. Имах предвид пренатален тест като говоря эа бхс Joy . Мерси эа корекцията.

Ох, от такива истории като горната точно се наплаших. Grinning

# 159
Затова купувате в неутрални цветове да няма изненади Grinning Нашата стая е в ментово зелено, количката е сива, а от дрехите имам всякакви цветове. Даже едната му леля му беше взела розови бодита, че много ги харесала Joy
При мен нямаше как да се сбърка. На първата ФМ, първото нещо което видяхме беше едно дупенце и топчета Grinning

# 160
Аз не съм правила пренатален тест. Полът специално разбрах на феталните морфологии, умишлено не коментирах с АГ, която следи бременността, за да чуя и нейното мнение. Оказа се същото като на ФМ, отделно съвременните ехографи, ако борави с тях добър специалист, смятам са достатъчно надеждни, особено в големите седмици.
Често казано, заради пол, не бих пускала никакви изследвания. Ако толкова не вярвате на егограф, заложете на бяло, жълто, зелено, кремаво, моето момиче и сини дрехи носи даже. Така или иначе първите дрешки се носят доста кратко като време.

# 161
  • Beyond the stars
Имах съвършени снимки на всички мъжки полови органи дори и от обикновен ехограф.
Иначе 90% от нещата ни бяха неутрални така или иначе.

# 162
Със синът ми, на обикновен ехограф в 20 седмица, пръв мъжа ми видя, че ще е момче. Той не се криеше изобщо. С тази бременност, бебето също не се крие. Въпреки че на една позната и потвърдиха пола в 32 седмица, момата се свиваше и това е. Вече, ако някой очаква на 100% да разбере какво е бебето, още от първата фетална, това е друго нещо. Аз съм на купила розови дрешки, говорим за момиче и се надяваме да няма грешка Grinning

# 163
  • София
Имам няколко истории около себе си за очаквано едно, а излязло друго. Все пак бебетата не стоят мирно на ехографа.

Аз купих зелено, бяло, жълто. Даже едните ни бодита са с динозаври - много ми харесаха 😂 Трудно се разбирам с момиченцата целите облечени в розово (знам, че често не е по желание на родителите).

За размера - не купих 50, което се води за новородено, а следващ размер 56. В началото ѝ бяха големички (роди се точно 50), после леко опъваха, но едва наскоро ги прибрах - значи ги е носила над 2 месеца. Имаше две неща 50 размер - подарени - носи ги може би 2-3 пъти и стана невъзможно да ги облече - рев, драма...

Сега като купувам, винаги го правя с перспектива, а и за да ми е по-лесно да навирам малки ръчички и крачета в тях 😁

# 164
И сега ме замислихте-като ползвам столчето от баткото дали не греша.Все пак е купувано 2009-та,а кошницата 2008-ма като се роди...Здрави са и на пръв поглед изглеждат ок...
Аз се чудя понеже ми останаха малко дрешки да донакупя дали да не са от олх.Намерила съм си няколко изгодни оферти,видях че едни ританки в мола в Кик,който се води евтин магазин,са 5 лв.бр.Ама за такова дребосъче за 5 бр.са си 25 лв и я ги носи месец-два,я не.А в ОЛХ ги дават по 1-2 лв.бройката и изглеждат като нови...

Може да погледнете и сайта на Косара, излезе ми реклама във Фейсбук. Видях, че имат ританки по 3 лева и изглеждат добре.

Общи условия

Активация на акаунт