Подготовка за малкия човек - тема 13

• 43 133
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
  • до най-прекрасния мъж
Glossycherry,
интересувам се от многократните пелени. Какво използва, доволна ли си и чисто финансово по-изгодно ли идват от еднократните пелени? За ползата за околната среда е ясно. За начало какви бройки трябват? И изобщо сподели всичко, което се сетиш. Аз съм ги разглеждала преди 10 години, когато навлязоха на БГ пазара и се бях запалила една ден като имам дете, да ползвам такива. Но сега нямам грам идея какво се предлага и кое е удачно.

# 376
Имаш първоначална инвестиция, която е по- голяма. Но да, изплаща се във времето и още как. Зависи колко често ще ги переш, ако искаш да переш през 2-3 дни ще ти трябват повече. Ако ще переш всеки ден или през ден, по- малко. Има тема във форума за многократни пелени.
Въпреки че инвестицията се изплаща във времето, пак е доста голяма. Имай предвид че има шаблони за шиене, информация за всякакви материи и изобщо не е сложно да се ушият или да дадеш на някой по- сръчен да го направи.

# 377
  • до най-прекрасния мъж
Имаш първоначална инвестиция, която е по- голяма. Но да, изплаща се във времето и още как. Зависи колко често ще ги переш, ако искаш да переш през 2-3 дни ще ти трябват повече. Ако ще переш всеки ден или през ден, по- малко. Има тема във форума за многократни пелени.
Въпреки че инвестицията се изплаща във времето, пак е доста голяма. Имай предвид че има шаблони за шиене, информация за всякакви материи и изобщо не е сложно да се ушият или да дадеш на някой по- сръчен да го направи.
Благодаря, ще прочета. Шиенето не ми е проблем. Навремето смятах, че към 300-400 лв е първоначалната инвестиция. Сега не знам колко ще е. Ще погледна темата.

# 378
Моята инвестиция беше толкова, а общо взето прах или всеки ден или през ден. И не бяха all in one, а такива с джоб.
На сегашния си акъл, определено бих си ушила. В Етси има много хубави шаблони, както и платове за пелени.

# 379
Здравейте!

Вие какво избрахте - кошарка, която се използва в първите месеци или бебешко креватче?

Аз се чудя кое да избера, бебето ще спи при нас в спалнята, така че може би няма значение. Недостатъка на кошарката е, че се ползва само няколко месеца

# 380
Аз съм много доволна от легълцето тип next to me. Изключително удобно и за мен си заслужава парите. Вечер или рано сутрин се протягам взимам бебето ,кърмя, връщам го бързо и лесно. Не се буди даже. Също така ако се разтрои или почне да се върти слагам една ръка върху коремчето му докато аз съм легнала и той се успокоява. Не ми трябва да ставам за нищо вечер или рано сутрин, което е от голяма полза според мен. Плюс, че може да го взимаме с нас ако ходим някъде или да го местим та бебето винаги си спи на едно и също място без допълнителен стрес за нас или него.

# 381

Вие кое по-точно легълце избрахте?

# 382
Tutti Bambini Cozee. Но сигурно всичките са сходни. А и забравих да допълня че легълцето може да се надига така че  главичката на бебока да е по-нагоре от тялото му и това ни помага с рефлукса. Вместо възглавници да слагаш под главата, одеала и тн , които може да се проблемни с риск от задушаване..

# 383

И аз съм харесала това. Само да питам още има ли опция да се сложат колелца на крачетата и може ли да се люлее?

# 384
Ние взехме дървена кошара, която се надявам да използваме и в бъдеще за друго бебенце, ако имаме живот и здраве. Сигурна съм, че тези next to me са много удобни за първите месеци, но си зависи и колко е голяма стаята в която спите. Нашата спалня е много малка и кошарата ми е пак на една ръка разстояние и се обезсмисляше малко покупката на малко креватче.

# 385
Ние взехме дървена кошара, която се надявам да използваме и в бъдеще за друго бебенце, ако имаме живот и здраве. Сигурна съм, че тези next to me са много удобни за първите месеци, но си зависи и колко е голяма стаята в която спите. Нашата спалня е много малка и кошарата ми е пак на една ръка разстояние и се обезсмисляше малко покупката на малко креватче.

Здравейте,
На каква дървена кошарка се спряхте?
В нашата спалня има много малко разстояние като ширина до леглото. Трябва да изберем нещо до 50-55 см. максимална ширина.

# 386
Ето тази кошара взехме.
Това са размерите посочени на сайта.
Mарка: ARBOR Размер: 66X126CM

# 387
Здравейте, момичета.
От коя люлка/шезлонг сте доволни за 0+?

# 388
Здравейте, момичета.
От коя люлка/шезлонг сте доволни за 0+?
Ние ползвахме електрическа люлка на Graco - много си я харесваше и винаги заспиваше в нея. Удобна е че има различни позиции на гърба, всключително и полуседнало положение и започнах захранването в нея, защото му беше по-удобно отколкото на столчето за хранене отначалото (въпреки че то пък имаше позиции на гърба..).

# 389
  • Beyond the stars
Ето тази кошара взехме.
Това са размерите посочени на сайта.
Mарка: ARBOR Размер: 66X126CM

Това е нашата. Младежът ще стане на 3 септември, още си спи вътре (понеже още нямаме твърде концепция за неговата стая). Много компактна, лека, мести се супер лесно .. Механизма за люлеене е много приятен, чекмеджето отдолу побира учудващо много неща . И е като нова след толкова време.

Общи условия

Активация на акаунт