Моите любимци Джемре и Недим отново бяха страхотни - не се поколебаха веднага да тръгнат да търсят бебето, след като Башак избяга с него.
Сега видях и коментар от рода на - какво правела Джемре с Недим при Агях - като каква ходела с него?
Ами и двамата вече са свободни хора - имат право да ходят където искат заедно. Освен това тук става дума за племенника им - едно малко бебе.
Много добре направиха, че отидоха при Агях - Недим правилно се сети, че само Агях може да им помогне. 

И в други филми се е случвало да има размяна на деца - а щом ги вкарват в сюжетите - това значи, че вероятно има и подобни истории в реалния живот.
И вместо да се радвате, че бебето е живо - някои се чудите защо са го съживили.
Освен това според мен ако не беше Оя - бебето е щяло да умре. Не са ни показали как го взима и хоп всичко му е наред - да не забравяме, че имаше период, в който дълго показнаха как се борят за живота на таен пациент в болницата - а приятеля на Оя е лекар. Той си призна - Оя направи всичко и спаси живота на малкото - иначе щеше да умре заради хапчетата на Шениз.
Друг е въпроса, че после Оя откачи - но самата история с бебето си е интересна. Поне за мен ... 
На Джерен не й трябваше да чака - веднага се втурна да пита Башак за бебето. После беше притеснена - тръгна да го търси, разплака се, развълнува се, че това малко бебенце може наистина да е нейно.
А и това, че Башак избяга с него си беше показателно - че казаното от Оя е истина.
Бахар беше страхотна в цялата серия - изигра сцените много добре. Джерен често прави неща, които не одобрявам - но тук реагира адекватно, нещо което не мога да кажа за Дженк! 
Съжалявам, но не мога да го оправдая при никакви обстоятелства.
Ок - нормално е в началото да не повярва, но след като Джерен му обясни, че Оя е разменила децата - след като му каза, че и Джемре и Недим знаят и дори търсят детето им, след като му каза, че Башак е избягала с бебето и че всички го търсят - как може Дженк просто да стане и да си тръгне.
За кой пореден път има ли проблем той просто се качва на колата и потегля на някъде.
Съжалявам, но беше много грозно - особено начина, по който заряза разплаканата Джерен. Тя му се моли да й помогне да намерят сина си - да направи нещо за първи път, да намери сина си. Но какво направи Дженк - това дето може най-добре и Дамла си го каза - да избяга.
Всеки нормален човек би се развълнувал дори само при мисълта, че детето му може да е живо
Ок Дженк може да не е искал бебето, но нали после уж съжаляваше за държанието си и за това как е реагирал.
Тук имаше възможност да се поправи и отново я пропиля.
Сцената с Джерен, която плаче паднала на земята и тръгващия си Дженк ме разтърси. Беше много силен момент. 

Тя го попита какво ще прави ако детето наистина е тяхно, а той отвърна, че не го мисли и не иска да мисли за това. Значи не е въпроса в това, че не вярва - а че той просто изключва тази възможност, защото не иска това бебе да се окаже неговото. Аз съм без коментар - поредното разочарование в поведието на Дженк за мен 

Наистина ми е много странно като започнете да говорите колко неща е направил Дженк и как нищо не е направил Недим. Това са два напълно различни образа - аз не отричам това, което Дженк направи: да той спаси Недим от пожара, помогна на Джемре, сложи камера и т.н. но нима Недим не спаси Дженк и Джемре от хладилната камера. Нима Недим няма на по-късен етап да се откаже от любовта си към Джемре, защото знае че Дженк е болен и ще го нарани? Но това по-натам ... Нима Недим не помогна сега в случая с бебето. Нима Недим не даде кръв, за да спаси Дженк, когато той се простреля. Нима Недим също не се отказа от любовта си към Джемре и се престори, че я отблъсква, за да може чичо му да я изкара от затвора, където я вкараха с подлост.
Много неща направи Недим и ще направи за напред, но някои фенове на Дженк никога няма да ги видите, нито да ги признаете. Говорите само за едното отмъщение, което дори той не изпълни. Това, че се заканваше в миг на ярост е нормално, а това че не отмъсти на Шениз както трябва също е нормално предвид, че Недим е добър човек. Той не е като нея.
И непрекъснато се говори, че Недим получил Джемре без нищо - Дженк му я бил дал - ако не им бил казал накрая нямало да са заедно. Джемре била на село - Недим в града и нищо не правели - а защо не кажете по каква причина беше това. Не е ли заради Дженк отново - защото Недим не искаше брат му да страда. Но преди това Джемре ще каже ясно на Недим - Обичам те. Тя сама прави избора си.
Със или без Дженк да казваше каквото и да било - Недим и Джемре се обичат и рано или късно щяха да се съберат, както и стана накрая.
Нека сме честни когато говорим за нещата - най-мразя когато някой само плюва другите, но не признава това което са направили.

Да сгреши - но нима нямаше причина до иска да си отмъсти. Важното е, че се осъзна - Недим не е лошия в историята.
Неговия образ също претърпя голямо развитие. Да играеш болен човек в инвалидна количка е огромно предизвикателство и само един наистина добър актьор може да го направи - Беркер е такъв.
После и ставането му на крака беше много силен момент. 

Всеки един има важна роля за успеха на сериала. Актьорите са страхотни.
Аз казах само, че главната любовна двойка са Джемре и Недим и това се вижда от самото начало. 

Препоръчани теми