Отговори
# 645
Рокси,
позволявам си да те поправя,
Историята с бебето е наистина невъзможна, защото докторката каза, че плода вътре в утробата няма тонове, т. е било е мъртво, или има грешка в превода или това няма как да бъде съживено....
Оя е взела вече роденото живо бебе, и се е борила за живота му,
Поне така става ясно, никъде не се каза, че тя е излъгала цялата рода, за да се мъчи да спасява бебето....
Тук, наистина има недомислица от страна на сценаристите....
Аз вече написах основната недомислица, освен тази. Ако са разменили бебето на Джерен с починало, то някъде има родители, останали без бебе, които не си го търсят дори за погребение (странно, нали). Това бебе все трябва да е нечие. Не може да лежи анонимно с месеци в ковьоз.
Някой ми спореше, че има истории с разменени бебета, но не е същото. При размяна има две семейства с две бебета, не едно семейство с две бебета както тук.

# 646
"Няма да остана там, където ти не си желан." Nature Star

# 647
Озан в юлския брой

# 648

В групата на Озан в Туитър една мацка казва че е стара
 Ами за Джи Кю фотосесията беше друга не лятна не знам ще си проличи.

Майчице....🔥🙊

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 20:14 от x BlackRose x

# 649

В групата на Озан в Туитър една мацка казва че е стара
 Ами за Джи Кю фотосесията беше друга не лятна не знам ще си проличи.

Майчице....🔥🙊

Уау

# 650
Със снимките на Озан и по една линейка да пращат няма да е зле...

# 651

Колко сладък момент. Heart Eyes Сърцето ми се разтопи. Как се усмихна Дженк като гушна бебчо. Heart
Браво и на Джемре, много правилни думи му каза. Редно е да поеме отговорност за сина си, защото после ще съжалява за изгубените моменти. А и Джемре е единственият човек, който Дженк би послушал. Веднага се прибра след думите й. Grinning

# 652
# 653

Колко сладък момент. Heart Eyes Сърцето ми се разтопи. Как се усмихна Дженк като гушна бебчо. Heart
Браво и на Джемре, много правилни думи му каза. Редно е да поеме отговорност за сина си, защото после ще съжалява за изгубените моменти. А и Джемре е единственият човек, който Дженк би послушал. Веднага се прибра след думите й. Grinning
Само че Джерен има други планове.
Бебето стана средство за изнудване на Дженк. Дори не си даде 5 минути да му се порадва. Лика прилика са си с Шениз. Аз бих им направила ДНК тест.
И Джемре как смени физиономия от думите й. Не е много фен на идеята сестра й да се ожени за Дженк. Не й го дава. Защо ли?
Нямаше и надежда в погледа й, когато Недим я спря. Май не очакваше да й каже нещо важно.
Пак смятам, че Джемре нямаше място в разговора на Недим и Агях. Страх ли го беше Недим да говори насаме с чичо си и да си признае за лъжата, че си води патеричка? Хм.
Усещам как фенките на Недим ще ме линчуват (отново), но да си водиш подкрепа при труден разговор не е мъжко поведение.
Ето, в този епизод Джемре се държа като награда. Ако постъпвате правилно, момчета, може накрая да спечелите момичето. Ама правилно според моите разбирания. Браво, Недим, продължавай да се поправяш. А ти, Дженк, поеми отговорност за сина си, не за майка му, само за него. То се видя, не те давам на майка му.
А това се подразбра и от разговора им. Дженк й каза, че я обича, Джемре не му напомни, че това е изгубена кауза, а му каза, че очаква от него да се грижи за сина си.
Да не си помисли някой, че още стои между братята и пуска кукички и на двамата. О, не, Джемре не е такава жена

# 654
Диди, много красиви гифчета. Heart Eyes

Още малко красоти на мама Джерен и бебчо.

И този момент беше много сладък. Animal Hatching Chick Cupid

# 655

И един огромен въпрос:Нали нямаше ВИЕ?
Кои сте тия вие моето момиче????

Пълни шушониии.....

Озан и Али Яман зад кадър

# 656
Така е, за жалост бебето няма да промени Джерен към по-добро. За нея то е билет към парите, имението, Дженк и фамилия Карачай. Едва го откри, а вече мисли какви дивиденти ще й донесе. Много грозно.
И на мен ми направи впечатление, че Джемре каза на Дженк "НИЕ не сме важни". Също и физиономията й при думите на Джерен, както и тази в миналия епизод- когато Джерен разказваше как е влязла в леглото на Дженк, а той не е имал нищо против. Не изглежда като да й е все едно.

# 657

Отивай си
Щом искаш,тогава не стой,отивай си.
Не мисли за мен,бъди спокоен,мога да остана и сама.
И ти знаеш,нито една болка ,не е вечна,всъщност всеки миг мога да се влюбя отново...

Нямаше да се получи,и аз знам,прав си,хайде отивай си...
Не се страхувай,наистина с теб можем да бъдем и приятели...
Всъщност и аз от доста време исках да ти кажа че,искам да се разделим,хайде отивай си.
припев:
отивай си....
отивай си....не си отивай,спри ,моля те ....
Не си отивай,остани,излъгах....
Не е вярно,изобщо не съм готова за раздялата ни....
Между нас има неща,останали на половина...
Не си отивай,спри,още от сега ми липсваш до полуда....

И за двама ни,така е правилно,върви си.....
Повярвай ми,не съм толкова тъжна,колкото си мислиш....
Вътре в мен чувствам вълнението и радостният трепет от новото начало,вече върви си....
Припев:

И последния клип който бях правила по време на пандемията.

И да повторя Нещо лично с Дженк Карачай

# 658
Моментът, в който Дженк взе бебето беше много емоционален, успяха да ме разплачат.
Другият емоционален момент беше как Недим помогна на Шениз и тя го гледаше с благодарност. Много ми се иска тя да разбере , че той не е виновен за грешките на баща си и че не е лош човек.
Тази Джерен... За втори път очаквах да се промени, първият беше, когато Недим хвана ръката и. Но и тогава, и сега- не. Въпреки че получи пари... Въпреки че нейното чудо се сбъдна, отиде да си излива злобата на Шениз, каквато и да е тя е майка на Дженк, с когото тя иска да е.
И разбира се, Джемре. Много ме обърква. Преди няколко епизода, когато гледаше Недим като гимназистка с такова вълнение, а Дженк все едно бешест призрак си казах : "Ето Недим обича ". Обаче днес , докато Сахер обиждаше Дженк на Джемре не и хареса, след това пак се натъжи, когато говореха, че Дженк е бащата и после каза това "ние".
В сцената , когато разбра, че детето е на Дженк сякаш имаше повече гняв от това, че са приписали детето на Недим, дори след като той си призна, че е сам е подменил теста, тя продължи да обвинява всички. Въпреки че мен лично тук ме подразни, защото след като Недим си призна за теста, тя трябваше да има претенции само към него, защото само това я засягаше и рефлектираше върху нея. А какво са правили Дженк и Джерен, какво са крили си е лично тяхна работа. Първо, тя не обича Дженк, за да му държи сметка, а пък Джерен си има глава на раменете.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:25 от Mmegii

# 659
Недим за пореден път показа, че не е лош човек. Отново помогна на Шениз, въпреки всичко. Аз също видях благодарност в очите й и според мен точно заради тези му прояви, вече ще го остави намира и няма да го тормози. Докато Джерен е на другата крайност и сама си слага въжето на шията. Постоянно ходи при нея, за да я унижава.. Много я подценява. А тя самата най-добре би трябвало да знае на какво е способна Шениз.

Общи условия

Активация на акаунт