Отговори
# 60
Ако е за курсова работа, пази Боже. Да знаеш за запетайките пред че не значи, че си за вишу.

# 61
Къде пише, че само с едното иска да се вижда, изпуснала съм?
Притеснява ме интересът му към сина ми (13 г.), съпругът ми и майка ми също са обезпокоени. Казват, че докато приятелят ми няма връзка, все едно с мъж или жена, е по-добре да не се среща с детето (и аз съм там винаги, засега).
Оффф, ама какъв интерес - пита го какви книги чете ли? Кой номер обувки носи? Кога? Онлайн или в тези 5 дни, когато се виждат? Имам усещането, че всичкио е в главата на авторката.

Както казаха вече, темата е не обидна, а отвратителна, ако се намеква, че гей, общувайки с някой, ще го направи такъв. За педофилия ли става въпрос, за какво?

Edit: Като гледам и близостта им е само в главата на авторката, е що чак свекървата трябва да знае какви връзки има човека? Риторично е

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 19:33 от GlowFlow

# 62
За педофилия ли става въпрос, за какво?
Ей това чакаме да разберем всички. Smiley За да знаем дали да ѝ объхтим яко канчето, че тика детето си в ръцете на опасен педофил, или да ѝ кажем: "Туу мъч драма, сестро!" и да си продължим по пътя. Smiley

# 63
Aко тази история е истинска....вероятно си говорят за игри - Майнкрафт,АРК,Зомби и растения или някоя друга. Сигурно е много добър щом синът е впечатлен,а родата се притеснява,че може да му повлияе.

# 64
Е кога си говорят,  в една и съща държава са пет дена годишно, в това време едва ли всекидневно излизат с човека, пък и така да е, авторката винаги е там.

Луда работа. Чак и свекървата и съпругът са в течение на неназованите съмнения на авторката, но намери ли си човекът половинка - вече може да излизат пак.
То детето дотогава може и да е в университета.

# 65
Aко тази история е истинска....вероятно си говорят за игри - Майнкрафт,АРК,Зомби и растения или някоя друга. Сигурно е много добър щом синът е впечатлен,а родата се притеснява,че може да му повлияе.

Това е най-логичното обяснение за цялата драма. 😊

# 66
Здравейте!
Имам близък приятел, който познавам от 18-годишен, сега е на 40+ и никога не е имал връзка, поне не публична. Имало е периоди, в които сме живели в един град и сме се виждали всеки ден, но и тогава не е имал никой. Чуваме се почти всеки ден, до мен е в добро и лошо, като брат ми е. Знае всичко за мен и децата, оценките им, номер на обувките дори. Странични хора мислят, че им е баща.  Виждаме се веднъж годишно за по 4-5 дни, защото живеем в различни държави.
Притеснява ме интересът му към сина ми (13 г.), съпругът ми и майка ми също са обезпокоени. Казват, че докато приятелят ми няма връзка, все едно с мъж или жена, е по-добре да не се среща с детето (и аз съм там винаги, засега).
Това е много тежко обвинение, дори аз се обиждам вместо него. Не смея да си помисля, че би злоупотребил със сина ми, но и при мен свети малка червена лампичка. Не искам нито да повлияе на сина ми в грешна посока, нито да загубя такъв прекрасен приятел, ако неоснователно го обвиня.
Няма никакви изгледи ситуацията да се разреши - той едва ли изведнъж ще си намери партньор, след като никога не е имал официално. Не мога непрестанно да осуетявам срещи заедно със сина ми. Миналата година се оправдах с ковид, сега може би пак с това, но в един момент въпросите му ще станат неизбежни. Не искам да го нараня без причина.
Същевременно синът ми е възхитен от него, ковто прави нещата все по-трудни.
Как е възможно някой да е толкова потаен?! Всички се чудят каква е ориентацията му, аз съм най-добрата му приятелка и не знам... Идеалният вариант е да е асексуален. За хетеро- нямам никаква надежда...
Много се надявам някой да е имал подобен казус и да ми помогне със съвет

Добре, това е отвратително!

Човек, който няма какво да крие, не крие нищо. За да ти го казват други хора, за да имаш едно наум, явно нещо не е наред.
Синът ти бил възхитен... Децата са чисти и нямат задни мисли. Те приемат всичко открито и не се съмняват.
Този човек може и да не е лош, но не свиквай с удобството да е покрай вас. Съветвам те да се дистанцираш и да не го превръщаш в повече, отколкото е.

# 67
Човекът сигурно е вече ваксиниран срещу 👑 и чипът действа.

# 68
  • Най-красивата страна
Дръж сина си по-надалече от този приятел.

# 69
Ами да. Помислихте ли, че може да е канибал? Няма жени край него, защото... Joy

# 70
Ханибал Канибала от село Рупча Grinning

# 71
Абе какви са тези глупости - хората мислели, че е баща на децата й. Баща? Та той вижда нея 5 дни в годината, децата сигурно 3 - кога успява да омае така децата, че и хората да ги видят, че и за баща им да го помислят. И изобщо кои са тези хора, които го мислят за баща им? Това са такива глупости, а темата е толкова измислена, че чак е смешна. Че и педофил бил, лошо им влияел и трябвало да ги пази от него. От кой - от човек, когото виждат през 3 - 5 дни в годината в присъствието на майка им? И кога точно успя да ги омае така, че да са толкова силно впечатлени от него - те от среща до среща с този човек вече са го забравили.

# 72
А има и по селско - идилична версия на нещата. Когато приятелят си дойде, авторката се залепя за него денонощно за по 5 - 6 дни и влачи и децата с нея, че да не си помислят нещо друго хората. А мъжът ѝ ревнува и затова с майка му са ѝ пуснали мухата, че е педофил, или е " болен" от хомосексуализъм и може да зарази сина. Ето ви една типично по нашенски версия. 😅

# 73
...
Как е възможно някой да е толкова потаен?! Всички се чудят каква е ориентацията му, аз съм най-добрата му приятелка и не знам... Идеалният вариант е да е асексуален. За хетеро- нямам никаква надежда...
Много се надявам някой да е имал подобен казус и да ми помогне със съвет
Всъщност приятелят няма как да прояви педофилията си в присъствие на майката, тоест опасенията са по-скоро, че детето може да общува с гей. Да си говорят, не друго, в присъствие на други възрастни, но пък с гей да говориш... ужаст. За другото дете явно не е толкова опасно, защото сигурно е момиче.

# 74
Неизживяните скрити (вече явни) мераци на майката, онзи да е баща на децата й.

Общи условия

Активация на акаунт