Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 987
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Nature Rainbow Здравейтеее! Nature Rainbow

Днес е 1-ви юни, Денят на детето. Първо искам да честитя на всички мами в темата. Нека дечицата ви, малки или големи, да бъдат винаги здрави, да се радват на живота и с усмивка да преминават през всичко! На най-мъничките желая безгрижно детство, а на по-големите - много успехи в предстоящите начинания. Тъй като се самоопределям като пораснало дете и твърдя, че винаги ще нося детето в мен, а и всички сме нечии деца, искам да ви пожелая никога да не губите детето в себе си. То ще ви носи радост, свободен дух и ще ви помага да мечтаете за един по-добър свят. Lollipop

Според днешното задание трябва да посочим любим цитат на Керем - от негово интервю или от социалните мрежи. Аз избирам този: “Нямам предвид да се грижиш за една жена, защото всяка жена може сама да се грижи за себе си. Говоря за това да бъдем мъже, да се държим като истински мъже...” Много харесвам и уважавам позицията на Керем спрямо правата на жените. Истински кавалер е. Ех, ако всички мъже имаха неговото възпитание и емоционална интелигентност... Simple Smile

Гледах клипчето зад кадър и мога да споделя, че съм очарована от Ханде и Мая. Такава близост има между тях на толкова ранен етап. Heart Eyes Личи си колко грижовна е Ханде. Как си я гушка, милва и с какъв нежен поглед я гледа... Според мен Ханде вече е готова да бъде майка и го усеща. А Керем... шегаджия, както винаги. Ходи, закача се, шегува се, прави маймунджалъци. Той ще бъде доброто ченге със сигурност. Ще бъде от онези татковци, които обожават децата си, забавляват се с тях, вдетиняват се покрай тях. Строг и раздаващ наказания не мога да си го представя. Grinning

Nature Rainbow Целувки и усмивки от мен! Nature Rainbow

# 181
Здравейте ! Heart
Честит 1-ви юни на всички малки и пораснали деца!Нека животът Ви бъде изпълнен с приключения и игри,независимо от възрастта Gift Heart

На болните дечица-бързо оздравяване Purple Heart

Малко инфо от ФБ от снимките зад кадър-Мая е била много притеснена,Ханде е опитала да говори с нея ,за да я поуспокои.Керем е казал на Мая ,че най-вероятно тя не го харесва и затова сега стои при Ханде и Мая е отговорила,че го харесва Simple Smile /явно това си говорят след 1мин на клипчето/.
После майката на Мая е споделила,че Мая й е казала,че Керем е по-красив от собствения й баща Joy

Усмихнат ден Simple Smile

# 182
  • София
Искам да ви върна в началото... Heart

Още тук си личи колко добре се разбират нашите, забавляват се заедно, пасват си, очите им се смеят и, гледайки ги отстрани, бих казала, че са влюбена двойка в началото на връзката си... Purple Heart

# 183
Имам чувството, че съм пристрастена към тях. Колкото и да ги гледам, все не ми стига. Sparkling Heart
На Ханде толкова много и отива да е майка. Има нещо променено в нея. Може би покрай раждането на Мави да се е появил този майчински инстинкт и желание да има нейно дете. А може би просто да усеща, че е срещнала правилният човек, с който наистина да създаде семейство. Дано ги видим тези дни и като едни добри феи да ги орисаме на щастие. Trollface People Baby

# 184
Честит Празник на Детето! Sparkling Heart

Мили момичета, на 20 и на 20х3, бъдете винаги в душите си деца! Усмихвайте се и се радвайте на живота, така както го правят децата! Бъдете здрави и много щастливи!

Обръщам се специално към малките момичета в темата, на които им предстои най-хубавото в живота - раждането на дете! Пожелавам ви много дечица, много радост и сладка грижа! Щастието не се купува, то се ражда! Да празнувате Деня на детето, заобиколени с красиви ваши малки копия - момиченца и момченца!

Болничките сладурчовци бързо да оздравяват и да тичат румени и засмени!

Мили мами, Честит празник на всички наши деца! Нека ни радват, да се гордеем с тях и да гледаме внуци и правнуци!

midnight__sun, Sparkling Heart точно същото усещане имам и аз! Дай Боже, Ханде и Керем да се радват скоро на рожбичка! Двамата са толкова добри и красиви! Ханде наистина има много силен майчин инстинкт! Време и е! Дано следващият им проект да е малко сладко бебе, а защо не и две!

Днешното Туитър предизвикателство в седмицата на Керем - 01.06.2021 - Ден 4 - негов цитат (от интервюта, социални мрежи).

В шапката на няколко подред теми Диди Sparkling Heart беше вмъкнала думи от интервю на Керем, които много ми харесват:

"Единственото ми желание е света да бъде управляван от жените и да живеем в период на равенство. За Турция желанието ми е да се разрешат всички проблеми, да се обсъдят и да се поемат отговорности. За мен единственото ми желание е да бъда част от такъв справедлив свят."

Много ми харесват постовете на всички! Прекрасно пишете и споделяте много красота! Истински оазис е нашата тема! Sparkling Heart

Хубав празничен ден от мен!

# 185
Не съм и очаквала, че рейтингът ни няма да е най-висок. Браво, Италия. Ще се влюбиш в тях. Ние вече изгоряхме.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 19:41 от st_ina

# 186
Поглед в бъдещето:
Малката дъщеричка на Ханде и Керем пита мама как са се запознали с тати. Ханде разказва и допълва: "... и тогава твоят баща изяде 1.5 кг. сливи."

Не мога да им се нарадвам:

Как грижовно е облякла с халата си Ханде малката Мая. Как Керем повдига духа на детето с усмивка, жест и закачка. С каква обич Ханде гледа Керем и Мая. Сигурна съм, че ще бъдат невероятни родители!

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 16:00 от Mira07

# 187
Загрява се за 9-ти.

# 188
Нали ще подобряваме Световен рекорд .... Wink
https://twitter.com/i/status/1399713612042809344

"Баща и син"

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 16:29 от mi_si

# 189
Стори на Керем с Мая
https://twitter.com/HanKer_Wedding/status/1399714578007617538?s=20
Керем е започнал да следва Мая

Видео с Керем Алиджан и Неслихан от днес
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1399698082971914247?s=20

Актьорът / артист Сина Йозер и актрисата Доша Йозюм бяха на снимачната площадка и най-вероятно се присъединиха към актьорския състав на сезон 2
https://twitter.com/hanker_news/status/1399706276460994564?s=20

Мая на сета днес
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1399694304440901639?s=20

Видео от сета
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1399699622415802368?s=20
Анъл с малкия
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1399716102394068992?s=20

# 190
mi_si, Sparkling Heart много е сладка мъничката Мая! Керем как я навива да каже Серкан, но тя си знае Едааа и се смее! Голяма сладурана! От сега е в един отбор с жените!

Много ми хареса това мнение за Ханде! Публикувам го на руски и ще го преведа:
Скрит текст:
"Глядя на Ханде с Майей на диване, под пледом понимаешь, что это разговор по душам на полном доверии.
Браво Ханде! Девочка, не имеющая своих детей, светится искренностью, добротой и любовью к ребенку.
Мне кажется самое большое доверие на площадке после родителей у Майи к Ханде.
Радуюсь за то, что в этой не простой среде киношников Ханде сохранила искренность, доброжелательность к людям. Повезло Керему. Такие как, Ханде не на каждом шагу встречаются."

"Поглеждайки Ханде и Мая на дивана, под одеялото разбираш, че това е сърдечен разговор с пълно доверие.
Браво, Ханде! Момиче, което няма собствени деца, грее от искреност, доброта и любов към детето.
Струва ми се, че най-голямото доверие на снимачната площадка след родителите на Мая е към Ханде.
Радвам се, че в тази трудна среда на кинаджии, Ханде запази своята искреност и доброжелателност към хората. Керем има късмет. Хора като Ханде не се намират на всяка крачка."

Точно така я възприемам Ханде от много години - добър, разкошен човек!

# 191
Привет, мили момичета! Честит Първи юни на всички деца и на тези, които не са загубили детското в себе си! Този ден за мен е троен празник на трите ми момчета 🥰 - едно вечно дете, родено днес, което порасна с още една година и двете ми слънца, които ме направиха щастлива мама! 😍 Май тази щуравина на Керем идва и от зодията, в някои моменти сякаш гледам ММ. Благодаря му, че е такъв прекрасен татко и още ме обича след толкова години!!! ❤️❤️
👪За семейство Болат зад кадър: как ме радват с позитивизъм, грижа, нежност, харизма, красота - отива им да са семейство!!! ✨
Оставям ви една женска сила - Еда, Айфер и Мело!

# 192
Ели-mama, Sparkling Heart Честит Рожден Ден на "Голямото дете"! Много да те обича и глези! Да ти е жив и здрав!

Вижте на какво попаднах в Туитър. Анъл и Керем май ще се състезават кой по-весело се отнася с малките актьори:

https://twitter.com/inWinterfell__/status/1399715668199673862

Не мога да им се нарадвам:

Пу, пу!

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 16:53 от Mira07

# 193

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 17:03 от sani1212

# 194
  • Плевен / София

Честит празник на всички, които се чувстват деца...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт