Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 653
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Отговорът на Керем на поста на Ханде. ❤

Мале, мале... Днес ми спряха тока.

# 526
# 527
  • София
Минути преди да настъпи края на деня 04 юни и рождения ден на любимия актьор и творец от любимия сериал, бих искала и аз да се присъединя към всеобщото вълнение и прекрасните пожелания, свързани с неговия празник! Керем Бурсин определено е едно изключително явление в турската дизи-индустрия и това е една от причините всички ние да сме влюбени в неговия герой в сериала "Почукай на вратата ми"! Надарен с много талант, упорит, обаятелен, здравомислещ, дълбокосмислен, интелигентен, възпитан мъж с богата обща култура и силни човешки каузи, зад който застава Керем Бурсин заслужава цялата обич, внимание и преклонение, което получава от феновете си! Желая му много здраве, лично щастие с невероятната Ханде Ерчел и невероятни международни успехи в професионален план! Gift Heart Flowers Bouquet Champagne BirthdayBalloon

# 528
  • София
                           Тази невероятна жена!
Ханде е малкото ангелче, което сбъдва мечтите на Керем...

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 00:28 от БлагаВест

# 529
Лека нощ! Nature Sparkler

+ 100 000 за 2 дни Trophy

Башак е спечелила награда за най-добра песен. Честита да и е! Напълно е заслужена!

https://twitter.com/mfyapimtv/status/1400935086724419588

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 01:00 от midnight__sun

# 530
Момичета, изминалият ден наистина беше много специален и вълнуващ - рожденния ден на Керем Бюрсин !☺❤🌟 Всички включили се в темата отправихме мили думи и сърдечни пожелания към нашия любимец . Изпратихме много положителна енергия към талантливия актьор, който успя да докосне сърцата ни с майсторството си , със справедливите си обществени и човешки каузи, с любовта си към прекрасната Ханде Ерчел , но и в чисто човешки план като гражданин на света , като човек с  невероятно чувство за хумор и интелект. Почувствах се така сякаш присъствах там благодарение разбира се  на вашата компания от съмишленици и приятели - със снимките, клипчетата , с новините от "последните минути" ,с шегите и закачките , със забавните моменти , с всичко актуално към момента. Това е безценно , защото специално за мен е нещо много различно като усещане , настроение, като съпричастност към една обща кауза- да отбележим заедно  подобаващо 34 -ия рожден ден на красивия, обаятелен, талантлив и различен актьор на турското кино. Той има вече милиони / ако не се лъжа към 8 милиона / почитатели в социалните мрежи по целия свят , което е безспрорно признание за таланта на  актьора   и магнетичното излъчване на човека Керем Бюрсин.
Бих искала като ретроспекция да споделя някои моменти от личния му празник и поздравленията  през изтеклият ден

Топла майчина прегръдка

С Мелиса -сестрата на Керем

Две сладки  дечица

Когато пораства

С колеги и приятели

С любимата Ханде

Желанията на Керем когато духа  свещичките на тортата на такъв щастлив рожден ден.... Нека  се сбъднат всички негови красиви мечти !

https://youtu.be/UxIwQthsNx0

Момичета, благодаря ви за споделеното от вас в  темата на 4 юни - по случай РД на нашия любимец ! Лека нощ!

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 08:08 от akvamarin007

# 531
Много се радвам за Башак и песента, ама много! ❤

# 532
  • София
4 снимки, които обаче казват много. Мисля, че това е най-щастливият рожден ден на Керем или поне един от най-щастливите. Мога да му пожелая само още повече щастие занапред. Той го заслужава. Heart

Лека нощ, дами! Nature Stars

# 533
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 534
Добро утро желая ви един прекрасен ден

Ханде ни е показала от кога са заедно има поставено слънце и е от 4 октомври

# 535
  • Кърджали
 Много се радвам за Башак и песента. Заслужават!

# 536
Даааа, sani Hands Plus1
И аз се връщах към този 4-ти октомври - в 40-тема, страниците около 40-те и я видях тази снимка. Както и реакция на Керем. Blush
По-интересното е, че към това време във форума могат да се открият много предположения за "реалистичността" на изпълнение на ролите - Еда и Серкан. Grinning

# 537
  • Пришълец
Ще се върна да потърся в старите теми, наистина ми е интересно какво сте обсъждали по онова време. Я, колко четворки Grinning

...
Ханде ни е показала от кога са заедно има поставено слънце и е от 4 октомври

При по-скорошните разследвания Супер Катето беше най-най-близо. Всъщност и Лейди Лаура. Grinning

# 538
  • София
Добро утро момичета. Пожелавам ви един много спокоен съботен ден. Починете си и се насладете на прекрасното време.
Първо обаче да започнем деня с едно тонизиращо кафе.

"Отшумя като приказка" този незабравим рожден ден!
Керем ще го помни за цял живот. С многото изненади, невероятните емоции, любовта която го докосна.
Но определено с най-неочакваният и толкова емоционален подарък, който получи, благодарение на любимата жена, Ханде.
Тази снимка, макар и черно-бяла, говори много. Сълзите в очите на мама, неговият щастлив поглед, широките им усмивки. Керем, който държи ръката на мама, емоциите които са изписани по лицата им.... Това няма как да се забрави.

# 539
От продуцентите
 Безкрайни благодарности на нашето семейство SÇK за вашите усилия и любов. Всеки глас, който дадете, е много ценен за нас. Вашата подкрепа винаги е в сърцата ни. Успех на вас и отново#SenÇalKapımı !

Ахмет
"Обичам те
 Сен Чал Капими мама "

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 11:06 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт