Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 75 349
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Спирала на лореал от Нотино дойде незапечатана. Да я ползвам ли?

# 241
И аз силно желая едно намаленийце в sensunique, та се присъединявам към молбата на Милен

# 242
  • Франция
Моля, ако някой забележи отстъпка в sensuniqueparis преди мен, да вдигне ръка. Има нещо животоспасяващо, което отачано чакам.
Правят летни разпродажби, но е все още много рано.
Ако подскажеш какво търсиш, може да го видя другаде и да ти спася живота Heart
Иначе се приготви да чакаш отчаяно до средата - края на юли поне Simple Smile

# 243
  • София
Моите даже пристигнаха
Скрит текст:

Какви бяха цените на мострите на ексклузивите на Шанел? Благодаря!

# 244
  • Бургас
8.99лв. за 2 мл.

# 245

Да, на такава цена ги поръчах и аз в събота.

Фръц!, да, преди код.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 11:46 от stasha_s

# 246
Но сигурно хваща и код.
veka, асортиментът не е много богат

# 247
Моля, ако някой забележи отстъпка в sensuniqueparis преди мен, да вдигне ръка. Има нещо животоспасяващо, което отачано чакам.
Правят летни разпродажби, но е все още много рано.
Ако подскажеш какво търсиш, може да го видя другаде и да ти спася живота Heart
Иначе се приготви да чакаш отчаяно до средата - края на юли поне Simple Smile
Искам J'Ai Fait Un Rêve Clair Majda Bekkali и те го имат https://www.fragrantica.com/perfume/Majda-Bekkali/J-ai-Fait-Un-R … -Clair-31061.html За съжаление го нямат в 50мл (което предпочитам, но 50мл съвсем никъде не намирам). Иначе го има и в ауслибе-то, но и те много рядко дават отстъпки 😢

# 248
Очаквам впечатленията ви от Тшоп, гледам ги натиснахте към зануляване.

# 249
https://www.tshop.bg/damski-parfyumi/16349-maison-francis-kurkdj … 700559601174.html описанието е едно, но на снимката е екстракт Heart Чудно какво продават всъщност?

# 250
ЕДП си е

# 251
  • София
Но сигурно хваща и код.
veka, асортиментът не е много богат

Те са три, доколкото сега виждам, а от тях имам Beige и Gardenia, точно в тази спряна концентрация едт, а третия го имам в едп. Искам да пробвам някои, които нямам, и съм пробвала мимоходом или преди промяната във вкуса ми, но ги няма. Явно са изпаднали от старите едт-та, които от 2017 г. са спряни и ги продават сега от Парфюми-шоп.

https://www.tshop.bg/damski-parfyumi/16349-maison-francis-kurkdj … 700559601174.html описанието е едно, но на снимката е екстракт Heart Чудно какво продават всъщност?

Снимката наистина е на екстракта, пък описанието на едп. Ако е екстракс е добра цена, но пък аз по-безличен и нетраен парфюм като този екстракт не съм пробвала измежду произведенията на MFK.В никакъв случай не го купувайте на сляпо, разочарованието може да е огромно!

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 12:56 от veka

# 252
  • Бургас
Общо бяха четири мостри на ексклузивите на Шанел.Имаше и Chanel Rue cambon ,но е изчезнал.Цената е много добра.

# 253
Stella (2014) е с капачка, запечатан в найлоново пликче и в бяла кутия с надписи. Чудесен е, набожурих се с удоволствие! Търпи поливане. Колкото и да е странно за такъв ефирен парфюм, смятам, че в студено ще е звънливо кристален и ще стои по-изискано. И сега е прекрасен, но който ще го има, да го пробва по-нататък и на студено, а да не го прибира само "за лятото".

# 254
Stella (2014) е с капачка, запечатан в найлоново пликче и в бяла кутия с надписи. Чудесен е, набожурих се с удоволствие! Търпи поливане. Колкото и да е странно за такъв ефирен парфюм, смятам, че в студено ще е звънливо кристален и ще стои по-изискано. И сега е прекрасен, но който ще го има, да го пробва по-нататък и на студено, а да не го прибира само "за лятото".

Аз си мисля същото само, че за Pop Bluebell Stella https://www.fragrantica.com/perfume/Stella-McCartney/Pop-Bluebell-44974.html
Много ефирен и цветен е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт