Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 575
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • БГ
Благодаря, ще си го изпръскам. Simple Smile

# 631
Здравейте, връщали ли сте от Parfimo? Преди малко получих омния барайба и пръснах веднъж и след час нямаше и следа от аромата.
Да и аз не останах очарована с Versace bright cristal aboslu. Никаква трайност. Не го върнах, но го изпръсках за нула време.
Аз имам 5мл мини и е един от най трайните ми

# 632
Flaconi.de дават 15% при регистриране за бюлетина им но и често пускат други кодове за намаление.

Много благодаря!

# 633
  • В най - голямото село
Днес си поръчах Versace bright cristal. Спомням си го като доста приятен аромат. Като дойде ще пиша.

# 634
Мен пък много приятно ме изненада Versace - Yellow diamond. Все го подминавам в Сефора и Дъглас, а бил толкова красив и повдигащ настроението. Направо си е супер аромат. Ако някой не го е тествал, а иска нещо приятно и неангажиращо определено го препоръчвам Simple Smile

# 635
  • Sofia
Разочарована съм от нотино. Миналият петък поръчах парфюм, но след час се отказах и се опитах да канселирам поръчката чрез профила ми, не стана. Обадих се и ми казаха, че вече е подготвена за изпращане и затова не мога от сайта, те ще канселират. След още няколко часа получих мейл, че пратката е при превозвач. Писах им - нямало проблем - автоматични съобщения били. Вчера ги питах кога ще възстановят плащането - когато пратката се върне при тях?! В профила ми стои статус - върната 🤔

# 636
Обикновено срока за връщане на пари е 14 дни

# 637
  • Sofia
Обикновено срока за връщане на пари е 14 дни
Аз си знам, че съм виновна, но те самите казват, че парите ще се възстановят в момента, в който получат парфюма. Явно съм свикнала да са бързи, в случая това не беше в моя полза. Дори като съм връщала продукт, който съм получила вече, са реагирали почти същия ден с обратно плащане.

# 638
От колко време пратката е отново при тях? Съвсем нормално е да отнеме няколко дни самия рефънд.

# 639
  • До сърцето...
Аз не разбрах, от какво сте разочарована? Ваша грешка, а те трябва да са бързи?
Ако беше с наложен платеж (ах, тия 2 лв), нямаше да има никакви терзания от ваша страна...

Добавям:
Статусът се смени на “върната” денят след поръчката. Т.е събота.
Защото са техни действията по връщането. Ако вие откажете на превозвача (Спиди предлагат такава възможност), и щяхте да спестите време, и реално да се отрази връщането.

# 640
  • Sofia
От колко време пратката е отново при тях? Съвсем нормално е да отнеме няколко дни самия рефънд.
Разочарована съм, че е станало объркване и няма реакция. На имейл от вчера ми отговарят, че плащане ще има като се върне продуктът, което е станало преди пет дни.

# 641
Разочарована съм, че е станало объркване и няма реакция. На имейл от вчера ми отговарят, че плащане ще има като се върне продуктът, което е станало преди пет дни.

Тогава е върната, но реално кога са я получили е въпроса. Като я получат, някой трябва да я обработи като върната
и да се върнат парите по сметка (което пък сигурно се прави от друг човек). Самият превод отнема също един ден, да речем. Не е минало скандално много време все още май..

# 642
Нотино са изключително коректни в това отношение. Понякога се забавят, но не отказват нито връщане, нито невземане на пратка.
Обадиха ми се от Делириум. Егати! Почувствах се важна! 😆 Единствения сайт, от който са ми се обаждали някога, да ме питат доволна ли съм от доставката, продуктите, опаковката, срока за доставка. 😯 Мадамата на телефона е много приветлива, говорих с нея и преди, че си обърках цвета на фдт-на, защото съм заплес. Може да ме броят за фен вече. И опаковката също веднага прави впечатление в сравнение с всичко от бг сайт, което съм получила до сега. Само връщането им е сложно... Толкова неща ми обясни, които трябва да направя, за да сменя фдт, че добре че телефонът ми записва разговорите, та да ми обясни пак, но пък не се наложи де. За щастие съм взела цвета на приятелка, тя поръча моя и готово.

# 643
Здравейте!
Имате ли идея защо цените в Makeup са различни?

# 644
  • София
Здравейте!
Имате ли идея защо цените в Makeup са различни?
...
Вероятно цената е била 88 лв. /от тогава е и рекламата/, сега вече е 110 лв. В make up също играят цените, както в парфимо и нотино.
Ако не Ви е спешен парфюма, може да изчакате до намаляване на цената или да го потърсите в някой от онлайн магазините на първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт