Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 689
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 475
При нас беше така с новата цена на сметаната. Видях разликата и казах. Извикаха управител, на другия ден етикета с новата цена беше наличен.

# 2 476
Това стана вече практика. Днес пък с мини пъпешите , уж на 1,77. В бележката на нормална цена . Че даже не знаех , че били на бройка.
Утре ще купя от Медена роса или Галия / моят любимец
Но ако да имаше парче диня бих купила . Нямам място за цели огромни дини . Нито мога да ги нося , нито да изям.

# 2 477
Пастет от гъши дроб вземам почти всеки път. Миналата седмица гледам цената по етикет 1,39лв .......

Ако е този в кутийката, вчера си го купих за 1.39, по етикет и на ел.бележка, сега погледнах.

# 2 478
Ау, и дробчето ли поскъпна...ужасТ.
Очите на 9 вече , не на 4....тц..тц..съсипаха я тая верига.

# 2 479
  • Пеликания
Скрит текст:
Пастет от гъши дроб вземам почти всеки път. Миналата седмица гледам цената по етикет 1,39лв .......

Ако е този в кутийката, вчера си го купих за 1.39, по етикет и на ел.бележка, сега погледнах.
Същия, в кутийката
Скрит текст:

# 2 480
Дай снимка, на моята бележка пише Пастет, сортиран Laughing
Ето този е  https://www.lidl.bg/p/kolbasi/pastet/p9875

# 2 481
  • Пеликания
Е, същия Grinning

# 2 482
Аз нямам снимка, изядох го Laughing

# 2 483
Какви са тези пъпеши на бройка..ако става дума за малките промоционални, те са си на кг - 1,75 лв/кг. Едно пъпешче излиза около килограм. Моето е 1,070 кг.

# 2 484
Долче, здрава и щастлива да си !

Днес кахър с дигиталната бележка нямаше (в момента пазарувам в Поморие). Как става тоя номер - не ми стана ясно, ама е факт!

Купих медена роса (според лидл е "галия") - голямя греда! Те толкоз сух пъпеш не бях яла...иначе е сладък. Та, предупредени сте..

# 2 485
Какви са тези пъпеши на бройка..ако става дума за малките промоционални, те са си на кг - 1,75 лв/кг. Едно пъпешче излиза около килограм. Моето е 1,070 кг.
А този пъпеш сладък ли е? Бях решила да купя, но миришеше гадно и се отказах.

# 2 486
Както писах, оказа се леко зелен. А имах големи очаквания. Може би трябваше да го изчакам седмица.

# 2 487
  • София
Да ,пъпеша е на кг, взех два, едното хапнахме, не беше зле, но предният път беше по- сладко.
При нас бяха намалили ярешкото 12,99 / кг взех предна четвърт.

# 2 488
  • Sofia
Ние си взехме кис.мляко Жлезница, в следващите дни пак ще сме на него. А взех и торбички за пране, че все ги забравях тези дни, от двата цвята за бяла и цветна перални и малко от любимото ми дом. пюре, че нали сме на разходка. Simple Smile Ще заредя и от него още.

# 2 489
  • In transit
Дени, честит празник и на теб! Hug Пих вино за здравето на всички празнуващи мацки днес! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт