Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 617
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 925

кой ще те наблюдава какво мериш в пробната ?
аз бях свидетел в НМ едни ученички как ги мереха без проблем.
слагат, правят си селфи и после следващия - по 3-4 поне премериха Smiley

И как така ги наблюдаваше ми стана интересно .

там пробните са една до една. аз бях в коридорчето пред тях за да давам на дзвера да мери.
а те бяха до нашата пробна и не бяха си пуснали пердето. явно искаха да се изфукат и пред други,
не само със селфито.
[/spoiler]
[/quote]
Скрит текст:
Тоз дзвер да не е некой кръвожаден тийн

# 2 926
  • Бг-мама
https://www.facebook.com/PEPCObg/photos/pcb.771812356836821/771811680170222/
ето момичета
Могат да се мерят , има пробни. Аз моя си го мерих като го купувах. Сега ако успея да ида до Пловдив , ще си взема и черен.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 17:43 от Зечова

# 2 927
  • Sofia
Ще мърдам до Пепко значи, техните дрешоля по клонят към моето от лидъските.

Имам ходене до еконта, та и в Лидл ще се мушна на връщане за едни яйца (за вечеря - по панагюрски), пък и на хладно малко...

# 2 928
Някой в предишните страници търсеше сешоар. Видях 1 бр. , син, в Лидл Младост 2. Зад фотоепилаторите беше. Не мога да намеря дамата, затова пиша тук.

# 2 929
Ще мърдам до Пепко значи, техните дрешоля по клонят към моето от лидъските.

Имам ходене до еконта, та и в Лидл ще се мушна на връщане за едни яйца (за вечеря - по панагюрски), пък и на хладно малко...
Кои яйца купуваш.
Аз обикновено съм с домашни , но  като остана без да знам

# 2 930
Ето дамата със сешоара. Simple Smile Според мен, напишете ѝ лично съобщение, ако ви се занимава.
На мен ми трябваше сешоар,че моя изгоря,но в Лидл нямаше.
П.П. Според профила ѝ не е от София, но може да опита с клиентския телефон/имейл.

# 2 931
  • Sofia
... Кои яйца купуваш.
Аз обикновено съм с домашни , но  като остана без да знам
Ми то има и свободно гледани, аз най-често  -  L размера на РС - доста пресни са (според мен разбира се).

# 2 932
  • София
Здравейте,

търся отзиви за ароматизиращия пулверизатор и коша за пране. Намерих стари мнения от 2018г за пулверизатора, но дали е същият, не знам.

# 2 933
  • София
Зарибена от вас купих една кутия сладолед - брюле........ми......повече няма да купя, не ми харесва, пълен с незнайни химически аромати  и на всичкото отгоре е толкова пълен със захар, че ще хвана диабет, отива в мелачката за боклук. Повече няма да се лъжа. Ще си купя български  сметанов на Изида и точка.
Слънцезащитните ги подминах, не ми хванаха доверието, ще си купя от аптеката и пак точка.
Какво купих, памперси,  франзелка,  баничка, кроасани, бисквити от онези които харесвам, една бутилка  вино Пино Гриджо намерих, и разни млечни продукти. Нищо особено не намерих. Плодове и зеленчуци от друго място ще взема.

# 2 934
Взех торта , зърнести сиренце заредих за дечурлигата Wink тррмочантата на Лидл , която се продава на касите се справи добре. Взех я , да не се разтопят до вкъщи тортите.
Тия пурички не ги ли харесвате? Мисля, че ги има и в постоянния асортимент
Шоколадови са

# 2 935
Къде ги в постоянен асортимент, няма. ☹ Само за тази седмица и твърде голяма опаковка.

Марчева, ние с теб дружно бяхме отвратени миналата година от "пъпешовия" сладолед, добре че писа, да не се подлъжа сега с този. Май домашен ще правя, няма как.

Благодарение на Mi Ra🌼🌼🌼 и аз съм вече с панталон като на Леми. 😊 Наистина е прекрасен - и на вид, и на усещане.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 20:26 от soul81

# 2 936
Благодарение на Mi Ra🌼🌼🌼 и аз съм вече с панталон като на Леми. 😊 Наистина е прекрасен - и на вид, и на усещане.
Намери ли си по-малък от 36? Или 36 се оказа подходящ размер? Simple Smile

# 2 937
Зарибена от вас купих една кутия сладолед - брюле........ми......повече няма да купя, не ми харесва, пълен с незнайни химически аромати  и на всичкото отгоре е толкова пълен със захар, че ще хвана диабет, отива в мелачката за боклук. Повече няма да се лъжа. Ще си купя български  сметанов на Изида и точка.
Слънцезащитните ги подминах, не ми хванаха доверието, ще си купя от аптеката и пак точка.
Какво купих, памперси,  франзелка,  баничка, кроасани, бисквити от онези които харесвам, една бутилка  вино Пино Гриджо намерих, и разни млечни продукти. Нищо особено не намерих. Плодове и зеленчуци от друго място ще взема.
Купи си от Берьозка на Юкки - мисля имаха и кутия .
Днес сандвич ядох и е много хубав - изключително добър състав.
А инак правя си сладолед и става приличен . Наскоро за проба добавих и салеп и консистенцията се подобри .

# 2 938
Няма ли ги вече , Соул, пуричките?

# 2 939
  • Sofia
Аз взех яйца и млека и нали се поразхладих в лидл- а, щерката пак намаза. Simple Smile Много е доволна, съответно и аз.
Етикет с цена нямаше, та добре че работи четящото устройство.

Пурички при нас има още от онези на Сондей, дето бяха вафлените фунийки.

Общи условия

Активация на акаунт