Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 617
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 940
Пуричките са гадни.
Взех риба и врат. Последното тц, не става. Хем си знам за тия меса и се подлъгах.

# 2 941
Ай Соулче честито, със здраве да си го фръцкаш 😜
Я споделете как правите дъговата пъстърва?

# 2 942
Къде има дъгова пъстърва. В брошурата ли е? Това онази пъстърва с оранжерите кръгченца ли ?

# 2 943
Ай Соулче честито, със здраве да си го фръцкаш 😜
Я споделете как правите дъговата пъстърва?

На скарата я мятам

# 2 944
Май в брошурата е, да.
На точки е..кръгчета не виждам Grinning

Аз всяка риба я режя на две и пека със сол и зехтинче.

# 2 945
Тета, във фурната ли?
Жената, а рибата мажеш ли я с нещо, директно ли я мяташ на скарата, увиваш ли я във фолио?

# 2 946
Не съм доволна от бикините ми. Много са плитки.

# 2 947
  • София
........
Марчева, ние с теб дружно бяхме отвратени миналата година от "пъпешовия" сладолед, добре че писа, да не се подлъжа сега с този. Май домашен ще правя, няма как.
...........
Скрит текст:
Хубаво си е домашен сладолед да забъркам, не е трудно, ама пусто имам само три чекмеджета фризер и нямам място къде да сложа пустата купа, та затова сладолед закупих, ама не е моето.. нищо , де не е проблем.

# 2 948
Леми, на парти грилчето, или ако пека 3 риби, направо във фурната. Препичам си ги че ги обичам Рупкави Grinning

Аз съм по простите и лесни неща. Ръсвам сол, ръсвам зехтинче и туй то.

Правила съм и във фолио, с лук и орехи вътре, ма много бавно и въртоглаво, пък на вкус не ми харесва повече от печенка Grinning

Ама кулинарките ще дадат засукани идеи Blush

# 2 949
Пийк, няма ги шоколадовите пурички на Tastino, не им ги карали. И на Sondey няма. Сега тези огромни пакети...как ли пък няма да купя половин кило храна с такъв състав. Rolling Eyes Дразни ме тази XXL седмица с нейните опаковки като за подготовка за бедствие... За вафличките исках да ви питам. Тези: https://www.lidl.bg/p/sedmica-xxl/hanuta-vaflichki/p57150 по-добри ли са на вкус от онези в редовен асортимент, опаковани по много бройки?

Тета, как правиш рибата препечена на фурна, колко време я чакаш? И аз исках лавракът да стане препечен, пекох го в отворен съд от йенско стъкло, но пусна толкова сок, че ми писна да го чакам. Рибата е термолабилна храна, става готова много бързо, но не знам как да я докарам до препечено на фурна. Само на скара ми се получава такъв ефект. Simple Smile

Панталончето го взех 36 размер. Този модел търпи да е по-широк, не е като стреч панталоните. Добре, че Леми се реши да ни моделства в темата. Wear High Heel Така преди време Тета се показа с един джегингс, много ми хареса, а по брошура не го бях отразила въобще. И хукнах да го търся в магазина. Smiley Така че снимайте се, не се скатавайте. Stuck Out Tongue Closed EyesKissing Face

# 2 950
Много сладки неща има в таяxxl седмица тоя път

# 2 951
Постилам на рибката листак хартия за печене. Аз в тава я пека. Задълже я режа на две..на пеперуда ли му викат,  цяла не ми се препича хубаво и не ми харесва, и я пека. Не обръщам.
Фурната ми е смотана, обаче рибката става, препича се. Долу я слагам и чакам...бързо май става.
На теб като ти става добре на скарата..мятай я там.

На мен парти грилчето ми е слабичко, и събира една риба само, на две парчета разрязана. И става бавно ако трябва да пека 2 риби..а и е с горен реотан..то като фурна един вид.

# 2 952
  • Sofia
Аз пека риба така, както е на снимката, на силна фурна и за кратко - хваща коричка и е сочна.
Скрит текст:

... За вафличките исках да ви питам. Тези: https://www.lidl.bg/p/sedmica-xxl/hanuta-vaflichki/p57150 по-добри ли са на вкус от онези в редовен асортимент, опаковани по много бройки? ...
По наше мнение не са по-добри - малко по-сухи са ни.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:00 от Morena

# 2 953
Пъстървата я пека върху хартия за печене, без всякаква добавена вода (защото може някой да реши да слага вода в тавичката), осолена, полята със зехтин, слагам мащерка, ръсвам и майорана (понякога), и ако имам - отгоре орехи и бекон (примерно лидълския на ленти). Ако искам да е препечена- разрязана на две, без да е разделена, а само разгърната, така я овкусявам.
Днес съм на друга вълна- в уока (чугунения) петровско правих пилешки бутчета като първо ги запържих на котлона, после с картофки във фурната опекох- много добре стана. Който има имен ден- да е жив и здрав!

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:35 от fenyx

# 2 954
  • shumen
Благодаря.Не съм от София,но купих сешоар от друг магазин.
Пастърва правя печена във фурната.

Общи условия

Активация на акаунт