Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 681
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 850
  • на последния етаж
Ами аз я пропуснах тази през май, та затова... Simple Smile

# 2 851
  • Sofia
Не думай, не думай, ама като въртят само европейски... не е далече италианската и всяка друга.  
То и последната гръцка ми се видя много скоро от предната.... та така...  
Пък мексиканска откога не е имало...

# 2 852
Къде намирате старите брошури на Лидл?
Много е удобно разглеждането на старите тук: https://www.promooferti.com/tag/lidl/. Виждат се обаче само и единствено нещата, които са били в самата брошура. Ако са били само в сайта... нЕма шанс. Smiley

# 2 853
Леми, тази вечер видях в Кауфланд една мацка с лидлски шарен панталон като твоя. Стои убийствено!

Какви цветове е този?

# 2 854
Какви цветове е този?
Това е панталонът, шареният от 15.99 лева:
Тет, ето ги в скрит текст. Мацето най-долу на снимката също е с тях.
Скрит текст:

# 2 855
Търсих вчера охлаждаща постелка за куче ама не намерих - имало ли е изобщо някой знае ли?

Да, имаше. Сутринта върнах една, заради дублирана покупка.

# 2 856
Сега с риск да ми се смеете много... но понеже нямам куче и не знам тези постелки какви са изобщо... Те дали стават и за хора? ThinkingFlushed Много ми запарва един диван и търся вариант да сложа нещо отгоре.

# 2 857
Конти, не знам дали стават, но, като купих на моето преди време, и аз полежвах на нея и точно се канех да купя една за леглото си. Но тогава ги нямаше много-много, трудно се намираха. Много приятно беше в горещините, една лека такава хладинка се усеща.

# 2 858
А от какво в постелката идва тази хладинка?

# 2 859
Купих си гащята, бонбоните, но забравих мокрите кърпи. Някой пробва ли ги вече? Дали са еко по- гадни или са си старите?

# 2 860
Точно и аз това се питам и затова попитах запознатите. Simple Smile Вероятно няма да я намеря налична в Лидл, но евентуално в зоомагазин... Другото, което заглеждах, са постелки за пикник, които отдолу имат алуминиево (?) покритие и се чудех дали и те ще свършат работа.

# 2 861
Соул, в събота видях шарените панталони, но ми се видяха малко като бройка, 2-3, и не знам какви размери са били. Мястото ще ти го споделя в съобщение.
Само аз ли ще си мрънкам, че не се трият бележките, на вас не ви ли пречи? За какво ми да ми стои бележка с хляб и мляко, примерно? Писах им, ама отговора беше ала-бала.

# 2 862

Пълна е с гел, като този в охлаждащите/загряващи компреси, как да го обясня, видях я вчера в Бургас, но май само една беше

# 2 863
Соул, в събота видях шарените панталони, но ми се видяха малко като бройка, 2-3, и не знам какви размери са били.
Само да кажа, че започват от номер 36, а Соул май е фина дама и е съвсем възможно 36 да ѝ "хлопа". Забравих в предния пост...

# 2 864
Емиии... да напълнява, това поне е възможно, ама аз каквото и да правя, няма как да си купя сутиен 75C някога. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт