Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 142 143
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 955
Пъстървата я пълня с натрошено синьо сирене + стафиди и я пека в предварително загрята фурна по 10ина минути на страна (върху хартия).  Коремчето го затварям с клечки за зъби.

Да похваля пастата от артишок в бурканчета (при нас още се намира) от Делукс серията. Много вкусна и без излишни съставки - артишок,  слънчогледово масло, маслиново масло екстра върджин, сол, чесън, винен оцет, лимонена киселина.

# 2 956
Някой може ли да даде мнение за
този кабел

# 2 957
За тези пари в Лидл трябва да е читав кабел. Единичен и приличен кабел в магазинчетата е 20 лева, скоро купувах.

# 2 958
Пак да питам за мокрите кърпи с момина сълза дали са читави все още?

# 2 959
този кабел
Имам два, даже с оранжев етикет съм ги взимала. Чудни са Simple Smile

# 2 960
Пак да питам за мокрите кърпи с момина сълза дали са читави все още?

Пийк ти писа че са непипани все още и са читави.

# 2 961
О, извинявам се, не съм видяла поста. Благодаря на Пийк и на теб!

# 2 962
За тези пари в Лидл трябва да е читав кабел. Единичен и приличен кабел в магазинчетата е 20 лева, скоро купувах.
Аз купих единичен кабел за 6.50 от Практикер и е много читав.
Кърпичките са супер. Даже май малко съм се презапасила Wink ама аз ги ползвам за всичко

# 2 963
Сигурно е читав, но аз го купих и ще го връщам.
Трябва ми такъв, с който мога да зареждам едновременно устройствата. С този не може. Трябваше да го огледам преди да купя (личи), но и през ум не ми мина тази вероятност. Гледам три кабелчета... Грешката си е моя.

# 2 964
  • София-Младост
този кабел
Перфектен е. Вече три пъти съм купувала такива от там. Понеже не ми се зарежда изображението, ако е с накрайниците за различните телефони, препоръчвам. Не че моя син и на такова не му вижда сметката.

Само на мен и сайта не ми се зарежда като хората...ей го още върти и мисли, а брошурата изобщо.

# 2 965
Напоследък за да успея да видя нещо в сайта, след първото кликване и започването на това безкрайно въртене, натискам обновяване (refresh) и се получава. Досадно, ама това е положението за момента. 🤷🏻‍♀️

# 2 966
  • София
този кабел
Много съм доволна от кабелчето. Ползвам го може би 4та година без никакви оплаквания. Удобно е заради накрайниците.

# 2 967
  • Варна
Напоследък за да успея да видя нещо в сайта, след първото кликване и започването на това безкрайно въртене, натискам обновяване (refresh) и се получава. Досадно, ама това е положението за момента. 🤷🏻‍♀️
Да, аз им писах, получих отговор, че ще препратят сигнала към техническия отдел и дотам. Все още продължава да забива, явно не е по силите или по желанията им да го оправят.

# 2 968
Сигурно е читав, но аз го купих и ще го връщам.
Трябва ми такъв, с който мога да зареждам едновременно устройствата. С този не може. Трябваше да го огледам преди да купя (личи), но и през ум не ми мина тази вероятност. Гледам три кабелчета... Грешката си е моя.
За да се зареждат едновременно няколко устройства трябва да търсите зарядно с няколко USB изхода.

# 2 969
  • In transit
Конти, Месечинка при мен същия проблем е като влизам през firefox. Ако вляза през Хром ми излиза един чаршаф за кукитата и после всичко се отваря бързо и нормално.

Общи условия

Активация на акаунт