Остави ме в момент на нужда

• 26 285
  • 988
  •   1
Отговори
# 270
Прецени си дали сладолед и цвете са ти по-важни или гаджето да се отзове в подобна ситуация.

# 271
Започвам да не вярвам вече. Този речник за 20-годишна никак не ми се вписва. "Да комуникирам проблема с него" ми звучи като от дърта съфорумка под прикритие. Такъв начин на изразяване се среща само в бг-мама, даже във "Фразите" наскоро се жалвах от нещо подобно - "да консултирам проблем с лекар".

# 272
  • София
Толкова виновна се чувства, че не знам как тя не му е подарила цвете и сладолед.
Пък той ѝ е “простил” защото е здраво стъпил на краката 24 годишен бонбон.

Това е захранка за манипулатор. И да не е, ще стане. Някои девойки зорлем ги правят.

# 273
За някои неща си признавам, че нямам трезва преценка, но отношенията ни са коментирани директно. Т.е. казвал е, че ме възприема като половинка (приятелка) и говори за нас като за двойка.

Думите противоречат на действията му от разказаното.

# 274
Започвам да не вярвам вече. Този речник за 20-годишна никак не ми се вписва. "Да комуникирам проблема с него" ми звучи като от дърта съфорумка под прикритие. Такъв начин на изразяване се среща само в бг-мама, даже във "Фразите" наскоро се жалвах от нещо подобно - "да консултирам проблем с лекар".
Права си, много много права..  😂
И други лъжи могат да се хванат, но не виждам смисъл да й доказвам на авторката коя е, след като тя просто си живее от роля в роля и явно си се чувства добре във всяка една от тях 😂

# 275
Ами комуникирайте де, нали сте гаджета.

# 276
Пързалка ли е? Е, със здраве, то по- добре да не е истина.

# 277
Ама хайде кажете коя е, де, не ни дръжте в неведение тези, дето сме изключили в края на работния ден?

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 17:12 от -Narcissa-

# 278
Пързалка ли е? Е, със здраве, то по- добре да не е истина.
Не всичко е пързалка. Само това, което е разказано през розовите очила.
Уроците, авторке, уроците.. остават ненаучени. 😐

# 279
Последните 5 страници нямах време да чета, но постът на Флип обобщава и закрива цялата тема.

Не е нужно да ги знае всички тези неща тя отсега, човек се учи, а връзлите са динамични, започваш несериозно, дава ви се да се развиете и проявите в дадена ситуация, няма канони, всичко е гъвкавост и напасване. Никой не трябва да се чувства виновен, че се е напил безпаметно и е поискал помощ от приятел, даже да не ѝ гадже. Авторката звучи наивно и вероятно е млада, което обяснява и много от очакванията ѝ. Ще се начуи. Онзи муйко и той може да се научи на добра комуникация, ако иска връзка, сега бива, ма няма да му върже всяка с тези отбивки, така че и той ще се научи.

# 280
  • София
Да, малко хора слагат затварящи запетаи. Само много грамотни на 20. И на мен последният пост ми направи впечатление.

А такси до спешното Е ли вариант? Или непременно трябва нарочно да сечем предложенията, за да стане на нашето. На мен примерът ми звучи като тест без верен отговор. Знае се, че човекът е пил и нарочно вариантите са само 2: или ме закарва (не може) или ми подпира термометъра по моя начин, за да докаже, че му пука по моята дефиниция за пукане. Това в игра за надмощие и от двете страни. Както и в казуса на авторката. Когато целта е решение на проблема, има много начини.
Да, готино е някой да хукне за теб, да ти избърше  повръщаното, но може да прати такси, да звънне на някого или още куп други неща.

# 281
  • Тра-ла-ла
Да, готино е някой да хукне за теб, да ти избърше  повръщаното, но може да прати такси, да звънне на някого или още куп други неща.
Такъв утре ще прати и баджанак да свърши "тежката" креватна работа Joy

# 282
Изказа на авторката и на мен ми направи впечатление. Все пак темата не е лоша, особено и след споделената възраст. Той е хладен, сложил е граници, изморен и предпочитащ да гледа ТВ, но не и да бъде с гаджето си...и е само на 24 години. Извинява се с цвете и сладолед.  Абе странно е! Авторке, аз разбирам че ти се чувстваш адски нелепо и виновно за изцепката си, но не позволявай това да надскочи онова горчиво чувство, което ти е останало след неговия отказ да ти помогне.
Не мога да разбера защо ако някой каже, че има връзка от няколко месеца, или няма съвместно съжителство с някой веднага се обявява, че реално връзка няма. Все секс другарчета измисляте. Кога една връзка става връзка? Ако остава да спи в тях, правят секс, той я нарича приятелка, виждат се в обща компания с приятелите му, не я ли прави във връзка с него? Голямо присмиване, че играели настолни игри. И само голия секс се спряга. Ама защо да й помагал, като нямало нищо между тях.  Наистина не ви разбирам. Ако са излязли на по две кафета и нищо друго - ок няма връзка. Ама близо половин година да сте заедно - и какво, сядате един ден и почвате разговор "ние с теб имаме ли връзка? Мога ли да очаквам да си ми верен, или още е рано? Ще се подкрепяме ли?". Шантава работа.

# 283
Знае се, че човекът е пил и нарочно вариантите са само 2: или ме закарва (не може) или ми подпира термометъра по моя начин, за да докаже, че му пука по моята дефиниция за пукане. Това в игра за надмощие и от двете страни.

Нарочно вариантите са само два. Sweat Smile
Таксито не беше вариант, защото трябваше да платим близо 100 евро за такси в двете посоки, които нямахме, сега удовлетворих ли ти любопитството? Никой не е искал да ми подпира термометъра, ама не е нормално човекът, с който си да вдигне близо 40 градуса температура, а ти да си легнеш като пич, щот не си лекар. И не, няма игри за надмощие и няма нищо общо с напиването на авторката, която сама е решила да ходи по барове и да се напие като казак. Едното е ситуация, независеща от теб, другото е неспособност да взимаш адекватни решения.

# 284
Попрочетох тук там, не всичко.
След пиянски изпълнения във връзка на няколко месеца и на мен авторката няма да ми е приоритет. Тя дори не помни, защо е звъняла, какво е говорила. Такива простотии мога да приема с усмивка след брак и дете. А потенциална някоя си да го хваща..пътя, де.
Силна и независима, амаха!

Общи условия

Активация на акаунт