Остави ме в момент на нужда

• 26 275
  • 988
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Баз, поантата я разбирам чудесно. Разликата е, че вие оправдавате ЛГ, защото е млада глупачка, защото е глупачка от женски пол и защото е глупачка с комплекси. А аз от такива оправдания не се впечатлявам. За сметка на това обвинихте мъжа във всички земни грехове, щото при наличие на няколко други човека непосредствено до пиянката, не е рипнал лично той да таксиджийства и да я прибира.

Кечи, не. Сдобрили са се с псевдогаджето просто.

Ето аз колко я оправдавам. Цитирам си първия пост в темата, и на няколко пъти пак я "оправдавам" по същия начин:

Относно алкохола, сама си се докарала дотам и за това никой не ти е виновен. И другият път никой няма да ти е виновен, а кой знае какво може да ти се случи. Така че си вземи поука.

Нейната отговорност е отделно от неговата. А, да, и още един цитат, отностно това:

Че тя си е виновна за напиването, факт (освен ако някой не й е сипал нещо в питието). Че той има право да й тегли майната след такова изпълнение, също факт.

Че този даже е и в отговор към тебе. Но да, нея оправдаваме, щот е жена, а него хулим, щот е мъж, шах и мат.

# 346
А ла@ното дето я игнорирало и не си нарушило съня е мъдър мъж, който не дължи нищо на боклуци. Smile
Тя авторката няма проблем с героя от приказката, има проблем със себе си.
И общо взето, не получи очакваните съвети. 😁

# 347
  • София
Мен, ако питате, са се намерили. Прекрасна токсична двойка съз заявка за бъдещи страхотии на затворени врати.

# 348
Баш с него има проблем. Иска валидиране, че е муйко. Ми муйко е, да.

# 349
Последно, народния съд ще излезе ли с някакво общо становище?

# 350
Чак пък страхотии... То тука квото и да направи мъж, все е заявка за бъдещи страхотии на закрити врата.

# 351
Понеже ми се ще да съм полезна сепак, да анализирам за авторката ситуацията в кратце: Тоя, с който си се хванала и имаш уж връзка, е г*з, и на всичкото отгоре не те обича. Но същественото е това, че е г*з, щото ако беше мъж на място щеше да дойде и да те прибере дори и да не те обичаше. Това е положението, съжалявам.

# 352
Последно, народния съд ще излезе ли с някакво общо становище?

Да, бе, в БГ мама точно 😁

# 353
Баш с него има проблем. Иска валидиране, че е муйко. Ми муйко е, да.
Виж първия й пост. Тя казва, че осъзнава че не е права, но е очаквала друго отношение и реакция от негова страна и й е обидно, че не ги е получила. И тук е въпросът й "Обидно ми е, но мисля че се филмирам.", тоест "Мисля че преувеличавам и драматизирам. Моля, съгласете се с мен, че няма причина да му се сърдя..." 😂

# 354
  • София
Чак пък страхотии... То тука квото и да направи мъж, все е заявка за бъдещи страхотии на закрити врата.
По- скоро по нейните приказки, които PureLove цитира на не-знам-си-коя страница.
Аз не го притеснявам.Не бих искала да му звъня, че той хич не обича да му дзънкат, както и спагетите да са на 9 мин вместо на 8, та аз много се старая, но все пак ми е мъчно на душата и реших да се напия, за да му тествам реакцията, все пак мъничко трябва да ме обича. Ха, подари ми цвете без повод, умили ме. И т.н.

Авторке, баща имаш ли?

# 355
Емилия, тотално погрешен прочит. Момичето търси обратна връзка, че нормалните хора получават помощ дори и да се разцепят. И, да, това е така, когато имаш добри приятели, дори да не са ти гаджета, те ти помагат.

# 356
  • София
Джеймс, не се научи и ти къде се намираш, значи Satisfied

# 357
реших да се напия, за да му тествам реакцията, все пак мъничко трябва да ме обича
Мда, подозрително изглежда като я да му звънна да видят как ме прибира гаджето, нищо, че сме половин дузина хора тука.

Обаче трябва да призная, че да си вече безпаметно пиян в едва 22.30ч звучи респектиращо , и то от човек, излязъл на клуб да си поприказва и потанцува. То клубовете отварят в 22, кога се наприказва, кога се натанцува, кога се насвятка толкова.

Моля, за пореден път, кажете коя потребителка подозирате, че ни туря кънки?

# 358
  • Далечният изток
Аз я оправдавам, защото е млада. Грешките на младостта оправдавам. Никой не се е родил научен, ще поживее момичето, ще преживее различни случаи и ситуации...
Да отбележа, че никога не съм попадала в ситуация да се напия на талпа и да не знам как и дали съм се прибрала. Нито синът ми е правил подобни изпълнения. Уточнявам, защото някой реши, че я оправдаваме, понеже се припознаваме.
Все пак съм правила други грешки като млада. Че и като стара...
Вие безгрешните мятайте камъни щом ви кефи.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 21:06 от AIDA_N

# 359
На 20 се напиваш и от чаша уиски, да кажа на неосведомените. И ако си седнал в компания в 10 вечерта и удариш 1 ликьорче, водка или там квото, точно за 1 час си под масата. Ужас, направо за затвора.

Общи условия

Активация на акаунт