Остави ме в момент на нужда

• 26 317
  • 988
  •   1
Отговори
# 675
Ако проследите нейната мисъл и отношение към него, ще получите отговора. 😀

# 676
  • София
Е...

# 677
Действително ли точно тази лирическа героиня съветвате да прилага театри и номерца?!

# 678
Скрит текст:
И как въртиш човек, на когото не му дреме и не си му предизвикателство (не в любовния, а напълно буквален смисъл). Искрено ми стана интересно.
Моето предположение е, че ще си каже "ми хубу".

Ми номера е да станеш интересен, та тогава.
По принцип на някой като не си му интересен, ако ще и на челна стойка да застанеш, все тая, той просто не те регистрира като присъстващ. И не си говоря по научено от учебици да ти кажа. Даже се е случвало като се мъчат да ми прилагат тези тактики да ми опротивее чак човекът, или да гледам на него като на някой жалкар.

До някъде е така, може би от женска гледна точка дори повече. Но ако му приложи номера, с които да му засегне егото- демек да го накара да ревнува, да се отнася пренебрежително с него, да му отменя срещи в последния момент с безумни мотиви- може и да се трогне. Това е игра, можеш да я спечелиш ако знаеш как да играеш. Лошото е, че наградата не си струва, поне в моя случай беше така. И никога след това не се хванах на същата игра.
Но въпреки всичко е много сладко когато видиш някой, демонстрирал ти подобно поведение, как в един момент той е от другата страна.

# 679
Ха, кога лирическият герой е отменял срещи на героинята? Изпуснала съм.

# 680
По принцип има сериозно изражение, рядко се усмихва дори на снимки. Обаче в някои моменти, когато сме гушнати, очите му засияват и се усмихва по един просто пленяващ начин и това ме разтопява. Звучи сладникаво, но това се е запечатало в ума ми. И като ми изникне в съзнанието, ми става едно хем хубаво, хем мъчно.

"Никога не се доверявайте на блясъка в очите на един мъж, защото това може да е слънцето, проблясващо през празната му тиква" Joy

Майтап е, да разведря малко тегавата тема Simple Smile

# 681
Тя сама го е оценила като класи над нея, а дали реално е така ние няма как да кажем, не познаваме никой от двамата. Обикновено някой се навива да живее според чуждите разбирания, когато мисли, че другият е по-знаещ, по-умен, по-зрял. Ако тя имаше самочувствие, че е умна, адекватна и мислеща личност, не би позволила нито на първия, нито на този да се държат с нея като с някоя, която има забавено умствено развитие. На мен този не ми се струва гъз, както някои тук го определиха, струва ми се, че има много по-различен мироглед и не лети из облаците като типичните 18-20 годишни, а знае какво иска и не желае да прави компромиси. В тази възраст масово са твърде еуфорични, хаотични, импулсивни, всичко е на живот и смърт, всичко е в крайностите, а той сякаш е друг типаж, сякаш не е на 24, а на поне 30. Но тъп със сигурност не е.

# 682
За да се натиска при него, докато той я реже и ѝ обяснява, че не му е приоритет, значи си има причина. И никак не е задължително тази причина да е особено възвишена, даже обикновено не е.

# 683
Тя не желае да провежда разговора за злополучната ситуация, тъй като е направила няколко плахи опита и при поредното повдигане на темата е получила - "не си ми приоритет". Съвсем наясно е, че ако задълбае, този ще я отсвири окончателно, затова стои и се чуди откъде да си изсмуче, че вината е нейна. Но обидата и разочарованието си стоят и няма да изчезнат.
Съветите за игрички и тактики са граничещи с подигравка в конкретната тема. То при реална случка не му пука грам, вие тактики ще му прилагате... ми той няма и да забележи даже.

# 684
  • София
До парата ли опряхме
Недейте така апокрифно. Grinning

Според мен изобщо не е задължително човекът да е заможен или пък много образован, или умен. Стига да е манипулативен, а отсреща си да има подметка. Колко случаи има на жени, които нямат никаква практическа изгода да стоят с някого, но седят, защото "изгодата" е да са си в зоната на комфорт (в случая на жертва). И не е възвишено, да.

# 685
Рискът от такива трикове за привличане на внимание е, че като нищо ще чуе "чао". А едно е жената да се направи, че не е чула "не си ми приоритет", друго е да мисли как да се върне обратно след чао-то.
Като вечните съвети "отиди при майка си, нека той да те търси и да ти се моли". И когато той не се моли... ах, какво стана, че не стана, сега трябва да се връщам вкъщи немолена и непотърсена.

# 686
  • София
Ами затова оттеглянето се прави на висок момент, не на нисък, когато вече са те пренебрегнали тотално.

# 687
До парата ли опряхме
Недейте така апокрифно. Grinning
Точно за парата си мисля от вчера. 20годишна второкурсничка, не пише да работи, не е невъзможен мотив за звънене точно на гаджето при наличие на други хора наоколо.

# 688
Не, не, недейте, моля ви. Темата съвсем зави към фантастика и фантасмагории, модераторите спят ли?

# 689
  • Тра-ла-ла
Не, не, недейте, моля ви. Темата съвсем зави към фантастика и фантасмагории, модераторите спят ли?
Как мислиш е възникнал лафа "Като кажат, че сестра ти е кОВра - ходи доказвай, че нямаш сестра"?!

Та някои потребители видяха, че авторката е слаба по характер - що да не я досмачкат?! Точно както прави и приятелят й. Всъщност същите тези също не биха скочили да спасяват пияно гадже през нощта. Открий 10те прилики.

Общи условия

Активация на акаунт