Остави ме в момент на нужда

• 26 238
  • 988
  •   1
Отговори
# 945
Уви, следващият тото милионер няма да е от форума...
Пфу .... Джулая е виновна, че си пих кафето срещу антената.
Да, от огъня е търсенето на внимание, от Рибите терзанията. Ама какъв Лъв си ти не знам, я му свий сармите на тоя, хич не го жали!
Ще взема да те потърся за хороскоп.  Не за друго, ами защото вече ме убедиха, че съм егоист, което значи, че много обичам някой да ми говори за мен. Sweat Smile

# 946
Слънце в лъв има невероятната способност да прави драми от всичко, а след като е и в 12 дом носи много от рибешката склонност да се прави на жертва. Наред с рибешката луна. Внимавай много  с чашката.
Недей да повдигаш темата пред момчето, ако  не искаш да го загубиш. Това чоплене и обясняване само ще навреди още повече. Забравяш и продължаваш напред.

# 947
От последните постове не мога да се отърва от конспиративното усещане, че по- възрастна жена от 20 годишна, пише.

Не разбирам защо, но няма как да Ви накарам да повярвате в нещо, не си го и поставям за цел. Не виждам смисъл да лъжа за възрастта си в интернет пространството и то когато имам нужда от съвет.

@Uncommon, ще се опитам да бъда лаконична, но по принцип или си замълчавам, или се впускам в обяснителен режим. Второто ще го подразни, първото няма да доведе до нищо.
Ами звучиш много зряло, което от друга страна, поне на мен, не ми се връзва с отношението към гаджето. Явно съм забравила, какво е да си на двайсет.

# 948
Авторке, няма нужда да се обясняваш, нито тук, нито на възлюбения ти. Няколко пъти го пиша, ще ти го напиша пак- недей гледай кой какво ти обяснява, какви захаросани приказки ти приказва, мили жестове като цветя, сладолед и подобни. Истински се разбира какво си за дадения човек от такива ситуации- пичът разбира в какво състояние си (без значение как си се докарала до там), търсиш го да ти помогне и той си изключва телефона. По-ясен отговор от този няма да намериш, за иху-аху-то всеки е наличен, но както разбираш не всеки би реагирал когато имаш нужда от него.
Изживей си го до край, така или иначе няма да се вслушаш в други съвети, но се научи да преценяш хората. Защото ще ти е нужно за в бъдеще.

# 949
Абе, къде изчезна Фрагранса да ви обясни на всички колко сте прости, а след това да обясни на авторката в 42571 стъпки какво точно да направи?

# 950
Ще взема да те потърся за хороскоп.  Не за друго, ами защото вече ме убедиха, че съм егоист, което значи, че много обичам някой да ми говори за мен. Sweat Smile
Два егоиста се събрали, ще е весела картинка. Поне няма се манипулираме взаимно хохо

Поддържам мнението на Greene, което тя ми открадна, ама айде ... - Спри да чоплиш!

# 951
Човекът ѝ е казал, че не му е приоритет, но тя държи да пита кога ще му стане приоритет...
Не е реална тази тема.

# 952
На авторката ще кажа само - слушай мъжете от темата. Всички почти се обединиха около една теза и явно има защо.
Освен това ето - ти самата правилно се ориентираш:
Цитат
Освен това по написаното от Вас оставам с впечатлението, че си знаете цената и имате очаквания към партньора Ви, но в началото на връзката няма да си мръднете пръста, както самата Вие се изразихте. Явно просто това е подходът на някои личности със стабилно самочувствие и здравословен егоизъм, възможно е партньорът ми да разсъждава в абсолютно същата посока. За себе си трябва да преценя дали това ме устройва, или не.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 14:12 от Анонимен

# 953
Два егоиста се събрали, ще е весела картинка. Поне няма се манипулираме взаимно хохо

Ще манипулираме тези, които се чувстват манипулирани от мнения по чужди теми в бг мама. Sweat Smile

# 954
  • София
Абе, къде изчезна Фрагранса да ви обясни на всички колко сте прости, а след това да обясни на авторката в 42571 стъпки какво точно да направи?
И да й предложи той да я закара Joy

Авторката с последното си включване... Май наистина просто си обича вниманието и никаква жертва не е.
Всъщност звучи доста хладна на писане, а не пасва със съдържанието, което изрича. Зайченцето бяло

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 14:17 от The Catcher in the Rye

# 955
  • Paris, France
Човекът ѝ е казал, че не му е приоритет, но тя държи да пита кога ще му стане приоритет...

И като дойде лятото и замирише на море, като цъфнат налъмите и хоп, вижда, че е станала приоритет .... през крив макарон.

# 956
Абе, кога стигнахме до зодиите?!
Стрино, кажи си зодията, минимум три страници хороскоп ще четеш, до 17.30 ще запълним времето.😂
ПП. За да не е спам, авторката и тя да напише зодиите на потърпевшите, за да доизясним случая.

# 957
Абе, кога стигнахме до зодиите?!
Стрино, кажи си зодията, минимум три страници хороскоп ще четеш, до 17.30 ще запълним времето.😂
ПП. За да не е спам, авторката и тя да напише зодиите на потърпевшите, за да доизясним случая.
Ама с луните и звездите барабар, или тогава ще навъртим минимум 30 страници? Sweat Smile

# 958
Луни, планети .. целия гювеч. До довечера да сте на 100.

# 959
Благодаря,! С поликистоза съм и старта на цикъла при мен е гъвкаво понятие. Но определено се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт