ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021

• 26 728
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Моята ще я юрна каквото е в учебниците да го прочете, стихотворенията да ги понаучи, да си припомня старите от 5 и 6 клас, по математика това лято също няма да и се размине, ще дръпна юздите повечко и да се стяга, а за това дали ще чете цели произведения или друга литература си е нейно решение.
Някой спомена за оценки за участие, при нас се пишеха такива от някои учители, но част от тях спряха, за презентации също се пишат оценки, до миналата година за поведението пишеха похвали и отзиви в школо, тази година нищо, поне при щерката тази година нямаше.
Сега остана няколко дена да си отпочинем всички дружно, после почваме пак с подготовката за 7 клас, а на есен дано е с песен, че тревогите ще са повече. Зареждайте се всячески за да я избутаме седмокласната година като почне. Ееее, търсих си клипчето със бабата, системата и алкохола, ама пущината някъде избяга, ако успея да го намеря ще си го запазя, да ми дава пример и кураж.

# 211
В потрес съм от нашата историчка. Дъщеря ми има на презентация по История 5-ца защото "съдържа информация, която я няма в учебника и не я били учили". Та ако си разшириш знанията извън учебника , си наказан с по-ниска оценка. 😵

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 21:49 от vita

# 212
vita и моят син имаше подобен проблем пак по история на презентация първи срок. На запад деца които стигат до правилно решение но по различен начин ги пращат в класове за напреднали, но тук е проблем! И аз не го разбирам 🤷 Трябва да е във строго определена рамка,  ако ли не,  не ставаш, нищо, че реално може да си по умен от другите. Да не давам още примери, че се ядосвам.
Познато дете преди първи клас чете на 5 езика, смята наум трицифрени събира и изважда без да се замисли...Ами познай, отритнато от обществото защото не иска да си играе с децата . Имаха го едва ли е за бавно развиващ а детето е гениално. Та това е системата ни, стара и лично за мен затъпяваща и не функционираща!

# 213
  • София
Моят е оформен по всичко с 6, без немския, за който чакаме последно изпитване утре.

Произведенията смятам да ги прочете целите. Има христоматия от сестра му и му е много удобна като в нея е събрано всичко.

Мисля че няма да успея през лятото да го накарам да решава задачи. Ще пробвам обаче 😀

# 214
  • при моите любими
Днес последно ставане в 6 за училище. Утре само ще им раздават бележниците ( разпечатки от школо). А аз вчера взех окончателни решение да я запиша в школа Регалия, днес ще мина през офиса им да внеса първата вноска. Успокоих се, че няма да се чудя повече. Избрах групова школа пред индивидуален учител, защото за моето дете според мен ще е по-ползотворно. Ако нещо се закучат нещата втория срок ще добавим учител за консултация или ще сменим. За сега това реших и повече няма да мисля по темата пък ще видим на есен как ще тръгнат нещата.

# 215
  • София
Моят ходи вечер на тренировки - 19-21 ч. и нямам никакво намерение да го спирам, а и той никога не би се съгласил да не тренира.
Аз още се колебая дали да го записвам на някакви курсове, но ако го запиша и аз съм се спряла на Регалия. В събота направи техния изходящ тест за 6 клас и чакам с нетърпение резултатите. Ще помисля още малко.

# 216
  • Mars Hotel
В Регалия бях готова да запиша и аз моята, но се разколебах - не искам съботно-неделни групи, а те имат само такива. Иска ми се да ходи на уроци през седмицата, та още обмислям.

# 217
  • София
Аз още се колебая дали да го записвам на някакви курсове, но ако го запиша и аз съм се спряла на Регалия. В събота направи техния изходящ тест за 6 клас и чакам с нетърпение резултатите. Ще помисля още малко.
Знаете ли колко деца са в група в Регалия? Защото я обмислям за моя син, тъй като локацията ни устройва.

# 218
  • София
Нямам представа.

# 219
  • при моите любими
Мисля, че около 12 деца. Ако няма промяна. Все още не са разпределени учителите на групи и не можаха да ми дадат такава информация.

# 220
Завършихме и ние. Проблемът с географията г-нът го е решил по доста изненадващ начин. Чакахме и чакахме включване днес, за послединя час по география. Нема такова. Малко по-късно в школо се появи четворка, с днешна дата, и пише "писмено изпитване". Такова не е имало! За срока 5 и за годината 5. От една появила се от въздуха оценка. Единствена петица. Майната му. Все тая. Завършихме.
Ще я подкараме с бай Ганьо първо. После ще е до Чикаго и назад. Четох пътеписа на стари години и едва тогава успях да го изчета докрай. Немили-недраги чете тази година по нейна инициатива, че даже и хареса. И аз като Рени не намирам прозата на Вазов за особено грабваща. Но по-добре, че им е харесала, като е задължителна литература.

# 221
  • в очите на дъщеря ми
Девойки, не е истина просто, в АДМИН- А няма нито една оформена оценка..дали не съм бясна...

# 222
Ние сигурно ще завършим последни. Чак на 29 юни. Но следваща седмица има зелено училище, което ние пропускам и оставаме у дома.
На 17 щели да имат ден на само - управлението и ще им преподават гимназисти. Интересно звучи.

# 223
Хайде, мина и последният учебен ден. Дори не ми ясно защо бяха на училище при условие, че всички учебници вече са върнати, годишните оценки са нанесени. Най-интересното е, че утре ги викат в 9ч, за да си вземат електронните бележници. Дори няма да влизат в училище, ако не вали, а ще им ги раздадат набързо на двора. Е, питам аз, защо не им ги дадоха направо днес в ЧК, ами ще се разхождат утре? Айде, моят живее на 100м от училище и не го бърка особено, но има някои, които са далеч.

# 224
  • Сф
Нищо не са им раздали на нашия клас, защо ги викна класната не знам.Мислех да носим цвете, мм вика..ти луда ли си, да не си забравила, че сме в еврейското, никой нищо няма да носи.🤣🤣 Мдаа.. познал е, детето ме информира после.

Общи условия

Активация на акаунт