Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 347
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 175
Честит ви малък петък!
Бъдете щастливо влюбени /на тия, дето им се е случило/ или любвеобилно пощаващи издънките /Ени, за тебе е това Simple Smile /
Аз днес ще се дистанцирам и от двете положения, докато не реша дали ми харесва решението на ЕднатаВтора или не ...
Имате ли мнение за св.Влас?
Той, мача, е свирен де, ама аз да си питам...
Никога не съм стъпвала там, а и не си падам по грандомански спа по нашето крайбрежие, та още размишлявам дали да прощавам или да обичам Sad

А просто се надявах на един Ахтопол...както в детството ми ...

# 2 176
Да ви се обадя само, не че питате за мен Simple Smile Много жега и не ми се пише, но ви чета с удоволствие.

# 2 177
  • sf
Потя се като прасе/ не знам защо е такъв израза/.Изкъпах се преди 10 мин и вече съм потна. На работа не се диша, а и сме с маски, чак гащите ми лепнат от пот. 😅

# 2 178
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Потя се като прасе/ не знам защо е такъв израза/.Изкъпах се преди 10 мин и вече съм потна. На работа не се диша, а и сме с маски, чак гащите ми лепнат от пот. 😅

И аз не знам дали прасетата се потят? Но и аз откакто дойде топлото се потя, все ми е влажна косата Sad

А снощи, снощи...В 21 часа вечерта на големия недовършен му се разхожда. Взе малкия, аз се залостих да се къпя и хигиенизирам. Към 22 часа ми пише "Ти изкъпа ли се?" , аз "Да, отдавна, няма ли да се прибирате?". Той "Ами, ние седнахме в една цацарийница, детето ме излъга, че ще яде, аз това не мога да го ям. И ся какво мислите, че стана?
В 22 часа търча, да се изпотя пак, и да ям цаца, пържени карофки и лучени кръгчета.

Филомена, ако съм 58 кила ще вдигна банкет. Wink

# 2 179
Обикалях сутринта да търся бански. То не че много избор имаше де, харесах два модела, взех единия, сега другият не ми излиза от акъла.

Няма да споменавам, че ми е жега. И аз потенето и разтичането няма да споменавам. Имам много работа, а едва мърдам.

# 2 180
Слънчевата Лейди, от цаца ли са оплака ся 🧐😂 Кажи, че удари петИ с кеф, ко?

Герата, ама ква прошка, другарко, ква? Днес на каса щях да си фърля Лидлската униформа и да замерям една госпожа.. хубу, че дойде една колежка, да избягам за пачули 😂😂😂 Демек да успокоя нервитИ.
Хем я заведох лично до етикета, хем и показах, че тва дет си е взела, не е тва дет е само в нейната глава.. хем оставих опашката да ни чака, тя пък стана опашката за две каси. Ами! Ами и като се върнахме на каса ми се развика, че грешката не била нейна 😳, а аз лично и показах, че тя греши.. И в заключение добави лЬобимото ми- клиента винаги е прав 😂😂 Е как е прав, като не е 🤕😂😂 Мале и наглост! Цял магазин чака нея и тя пак докрай не признава. А поантата на спора беше, че решила- типов хляб , около 300 грамов някъде, от пекарната, ако не знаете е! ееееее! струвааАаа цели 0,09 ст. 😂😂😂😳 тя така била видяла и КРАЙ! Викам ок, да решим дори, че нашият етикет е грешен- първо/1’во/ не ви ли хрумна така случайно, че хляб с такава цена няма и няма как да има? Второ/2’- ро/ на същият този етикет пише освен числа и букви. За 0.09 ст. в момента се предлагат земели, бели. А това, което искате да закупите е хляб, остави, че е хляб, ами и типов 👀👀🤐 Знам, че обикновено от целия етикет, клиента вижда само цифрите 😂😂👀 От 10 , 12 са точно така, ама хайде и да виждаме и буквите..
Вярвайте ми... бях готова да я замерям с хляба. Не за друго, ами спори и крещи, че клиента е прав и ние сме в грешка.
Та сега една биричка за нервите и опвам тяло..

# 2 181
Thirteen# и твоята не е лесна Sad
Ама след като преди 10 години видях как една баба краде масълца, такива, индивидуално опаковани, нищо не може да ме изненада.

# 2 182
  • Somewhere in the World
Ей ме и мен - още шавам.
Събирам сили да скоча до близкия мол за обедна почивка, че тряя си купя някакви сутиени със сменяеми презкамки.
Егати вътрешното напрешение ме блъска...вместо да се настроя за хубави и позитивни мисли,ми немога
Цяла нощ сънувах някакви страашни глупсоти, айшемусеневиди и пълнолуние и чудо.

# 2 183
Пълнолудие ли има?Таман викам,свърши кУрия,а то друго с бясна сила застъпва.
Един сега ми каза,че днес се движа много грациозно.🤣Тактично,да не ми каже,че ще заспя като вървя.🤣
Тринки,да ти имам нЕрвената система! Трябва да ви дават вредни! Голяма слободия е в тез големите магазини.

# 2 184
  • France
Тьорти, толкова добре си представих случката. Аман от хора на които им щрака дюшамето.
Пожелавам ви да се оплаквате от като моите днешни проблеми. Гледам новите серии на Луцифер и хич не ги харесвам.

# 2 185
  • Пловдив
МинАхме ний доктора...уж добре, едното изследване даже по-добро, обаче краката...изписа още един диуретик. След седмица пак на кардиограма, та как пак ше го кандардисвам Rolling Eyes
След час ги карам до автобуса и дано се повлияе...

Жега, мор, добре, че е климатика.

# 2 186
  • София
Да работиш с хора не е работа. 13, съчувствам ти.
Аз съм с договор до декември. После не е ясно.

# 2 187
Малкия подкашля от сутринта Sad
Писна мииии, тъкмо се закрепи, и пак. А дори не е на градина.

# 2 188
Вчера ма мързя да ходя да плащам сметки, обаче днес неам избор... излизам, ше сложа най-ветрената рокля и стискайте палци.

Съншайн, да му минава на малчо бързо!

# 2 189

Герата, ама ква прошка, другарко, ква?

Може и да не е прошка... От вас и вашата информация за св.Влас зависи. Разбирайте, че семейното равновесие се крепи на вашите думи Smiley Smile

Иначе ти съчувствам. Реално погледнато и хората пред щанда са същите като тези зад щанда /образно казано/.
Простотията няма пол, адресна принадлежност и цвят на кожата...
Ако една бира ще ти помогне да я "глътнеш", пийни две. За по-сигурно! Beers

Общи условия

Активация на акаунт