Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 018
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 760
Има шупли,ама не ми пречат. 😁🤪 Ама в тая жега,няма кой да го чака на ниска температура да се пече...
Едва изчаках да изстине и опухах едно. 🙈

# 2 761
  • София
Къде ги видя, прекрасен е.

# 2 762
Предлагам на следващото заседание на ЦК на БКП, другарките Рен и Ени за наказание, за подривна дейноС и изключване от партията! Ама мол ви са, ся и аз ще взема се наканя и... нова кухня ще трябва после си взимам 😂
Сирос, за чанти сайтове много.. ама не съм взимала от интранетя. В Инстаграм примерно, много дамски историйки имва.

Донси, хиляди извинения, забрайх рожденика 😳 Да е много здрав, щастлив и на ръце да те носи като порасне!
Ам сготвих аз. Да полегна ли малко..
Сина спа три часа след иглата. Ама то тва не е от ваксината. Сношка хем му казах, да ляга по навреме, че сутринта ще го будя рано, хем както винаги като стана сутринта, очите му като на електроженист трети разряд..

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 15:22 от Thirteen#

# 2 763
Заведох семейството на обяд, изтърпях дребната да ме изцапа с лютеница, изтърпях им заяжданиците на връщане с едничката мисъл, че се прибирам да си легна. И…голямата се самозаседна с кучето в асансьора (изпуснали гумена топка при вратата). После малката падна по стълбите, докато говорех през вратата с голямата.

В крайна сметка се появи един съсед и натисна силно вратата, та асансьорът тръгна.

# 2 764
Съншайн, мен така ме гледаха преди две седмици, някъде между Ардино и Кърджали. Видяхме някакво кафене край пътя, спряхме на кофти място - на автобусна спирка. Моичкият ме прати в кафенето, за да може да стои в колата и при нужда я мести. Засилих се аз към кафенето, отвън насядали само мъже, всички млъкнаха и ме зяпнаха все едно се появи някакво двуглаво извънземно. Смутих се, викам си тоз моя къде ме прати, голям кавалер, няма що. На влизане поздравих и хората веднага се усмихнаха, поздравиха и те, на тръгване ми пожелаха лек път.

Ени, прекаляваш Simple Smile Тъкмо ми мина вчерашния порив след творението на Ре, сега пък ти ме провокираш.

Излизах преди малко, много жега, едва се дотътрих до нас.

# 2 765
Aййй,Ре,чуеш ли я 13 кви идеи дава?! Ще ни изгонят. 🥺😂 Спирам! Повече нищо няма да показвам,обещавам! 🤗
Попи,ужасТ! 😓
Чанти и аз не знам от де са читави. Аз имам 5-6,повечето ранички и не съм купувала от 100 години.

# 2 766
Ох, миналата седмица прибирам дребна от училище, до нас комшийката излязла и ме вика, заключила се отвън и ме моли да отскоча до кафенето да кажа на мъжа ѝ. Паркирам аз отпред, правя му знак да дойде, те скочиха няколко мъже, голямо събитие ви казвам Joy

Чанти последно от spartoo съм поръчвала, до Гърция са с безплатна доставка, но не знам за Бъглария как са.

# 2 767
Аз по едно време бях полудяла по чанти, купувах в несвяст. Кой какво прави, аз само чанти купувам. Трупам, да ги имам. Обаче постепенно се кротнах, сетих се, че не мога да ги нося всички и се спрях. Вече три лета влача една шарена раница от алиекспрес, зимата си поръчах същата черна. За този период не съм купувала други, чак съм горда със себе си Satisfied

# 2 768
  • Somewhere in the World
Офф, и на мен ми е мъка купуването на чанти.
Харесвам по улиците на жените а като тръгна да купувам, все не харесвам. Сега сменям 2  - черна и бяла, от 3 години ги имам, дадох сумати пари ама ми омръзнаха, та и аз чакам отзиви за читав сайт. Hug

За готвенето да си кажа, че се научих на стари години .... преди маман не даваше никой да и се меша в кухнята,
а аз наистина съм с 2 леви ръце.И като се омъжих първия път, малеее каква мъка какви експерименти, няма ви разправям. Научих се чаак като се влюбих!

# 2 769
Аз рядко купувам чанти. Купя една и я нося, нося до откат. Но сегашната много изтормозена.

# 2 770
Сиросче, за чанти CCC разгледа ли, от там са ми дамските чанти ама не знам колко са устойчиви, иначе се мъкна с три раници от Декатлон и Рокси.
Донси, честит ти рожденик малко на патерици. Да ти е жив и здрав, и много успешен!

# 2 771
Добър ви ден. Simple Smile
Бъбълс, миризмата на дългогодишно пушене се маха. Хубаво се измива с препарат/белина всичко, без стените, подове, мебели, баня. И две или три ръце латекс ще трябват, за да се покрие тютюна. Преди три години го правихме на място, което беше ужасно опушено. Но пък, заради това може да се свали малко цената на жилището Wink

Аз се оплаквам от жегата, днес вече ми стана лошо и ме заболя глава, хич не вирея в жегите аз.

# 2 772
Отиваме с щерката малко на плажа ние.. не се издържа в тази жега, ще се поплицикаме..

# 2 773
Търто, пусни снимка.

Мерси, момичета! Поръчах си чанта.

Попи, голяма каръщина. Прибрахте ли се вече?

# 2 774
Предлагам на следващото заседание на ЦК на БКП, другарките Рен и Ени за наказание, за подривна дейноС и изключване от партията!

Не се приема! Но гласувам за всеки да има по един крем! Дали ще е с карамел - не е важно!
Ама то бива, бива изкушение, ама това ми идва в повече...Но ще си стисна очите и ще се правя, че не съм видяла! Дупе да ви е яко, ако сънуам вашите кремища!!!!

Общи условия

Активация на акаунт