Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Далечният изток
Крема сирене Clever на Билла.
Отвратителна пихтия. Някаква лепкава субстанция, която нито е сирене, нито е крем.

# 436
  • София
Клевър са ниският клас на Билла. От тях нищо не купувам
Виж, марката Билла е друго нещо, поне на мен ми харесват

# 437
  • София
Крема сирене Рупите - това пък е ужасно гъсто и тебеширено.

# 438
  • София

Особен вкус, не се хареса у нас. Така си седи пълна. Буквално вкусахме по глътка и никой не поглежда към шишето, което за мен е показателно.

# 439
Гел-блокче за тоалетна Bref - абсолютно нищо не прави, даже не се разтваря хубаво.

# 440
  • Sofia
На мен ми хареса.

# 441
  • софия
missence, ти си експериментатор на непопулярни продукти Simple Smile
На мен ми хареса.
И на мен. Има типичната консистенция и вкус на българско крема сирене.

# 442

Особен вкус, не се хареса у нас. Така си седи пълна. Буквално вкусахме по глътка и никой не поглежда към шишето, което за мен е показателно.
Moже би трябваше да погледнете състава първо и тогава да си отговорите защо вкуса е такъв! А и лично аз не бих имала доверие на напитка, опакована в бутилка за антифриз.

# 443
  • софия
Повече това не бих го купила, водата не може да измие гела хубаво от формичката и затова не дезинфекцира, където и да го сложа водата не стига до него, да е имало ефект 30 пускания на водата, после седи само за красота

# 444
  • София
Скрит текст:

Moже би трябваше да погледнете състава първо и тогава да си отговорите защо вкуса е такъв! А и лично аз не бих имала доверие на напитка, опакована в бутилка за антифриз.
Взех я от био магазин заради кантариона, ама явно не съм си отваряла очите.

# 445
Но са идеални за почистване на тоалетни. Wink

Как по -точно се разтварят за почистване?
Според една съфорумка, две капсули се разтварят в топла вода и се сипват в казанчето. Вариант две, слагат се в кошничката на препарата за тоалетна.

# 446
  • в сърцата на децата <3

Ужасни са,изобщо не мият добре .
Но пък ПЛАТИНУМ варианта са топ!

# 447
  • Пловдив
Още един глас против Fairy, но Платинум. Последния път като взех реших, че миялната ми се е развалила. Не се разтваряха добре.
Реших все пак да купя други таблетки преди да сменям миялната.

# 448
Повече това не бих го купила, водата не може да измие гела хубаво от формичката и затова не дезинфекцира, където и да го сложа водата не стига до него, да е имало ефект 30 пускания на водата, после седи само за красота
И аз за това писах малко по-горе. Как ли не го въртяй това блокче, но наистина водата не стига до горната част на гела.

# 449
  • оттам, откъдето започва България
И аз го пробвах. Свърши за 20 дни, но не съм доволна нито откъм измиване на тоалетната чиния, нито откъм аромат.
Няма да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт