Проектът Dove Self-esteem. Помогнете на подрастващите да повишат самочувствието си!

• 25 631
  • 821
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Да, чувствам се добре в кожата си, въпреки че не изглеждам чак толкова добре. Но израстнах с уверенията на близките ми, че съм най-хубавата и това ми помогна да приема несъвършенствата за част от мен, а не причина за неудобство.

# 121
  • Седмото небе
Сравнително често се чувствам добре в кожата си. Напоследък даже много добре след като отново съм във форма след раждането на моето слънчице преди 4 месеца.
Най-голям принос за това имат подкрепата на любимия човек и хубавите продукти, които използвам според различните моментни нужди.
С годините се научих как да прикривам недостатъците си и да подчертавам хубавите неща у мен. И се убедих, че усмивката и положителната нагласа почти винаги помагат...

# 122
  • Горна Оряховица
Да. Децата ми винаги казват че съм хубава, дори недоспала, без грим и т.н Simple Smile

# 123
Чувствам се добре в кожата си, но това беше много дълга борба с мен самата. Помогна ми човекът до мен, благодарение на него се научих да се харесвам и да съм истински щастлива. Simple Smile

# 124
  • София
Чувствам се уверена в кожата си, защото полагам фанатични грижи за нея и ползвам подходящи продукти спрямо нуждите й.

# 125
Чувствам се прекрасно в кожата си, но полагам големи грижи за нея. Спазвам стриктна диета, използвам подходящи продукти.

# 126
Чувствам се уверена в кожата си, защото правя най-доброто за нея, което мога! Не се вторачвам в малките несъвършенства по кожата ми, използвам качествена козметика и се радвам на любовта на децата ми, за които съм най-хубавата майка!

# 127
  • Габрово
Не се чувствам съвсем уверена в кожата си.

# 128
Има моменти, в които по една или друга причина не се чувствам ок в кожата си, но слава Богу са рядкост. Не бих казаха, че полагам някакви свръх усилия в грижата за нея, вероятно е и ген, но  нямам оплакания.

# 129
  • софия
Чувствам се добре в кожата си. Емоционалното състояние и грижата за себе си помагат.

# 130
Конкретно кожата ми винаги е била хубава и не се е налагало да полагам специални грижи за нея, така че се чувствам прекрасно в кожата си. Не съм имала акне или други дерматологични проблеми. От 2008г.ползвам само и единствено сапуни Dove. Когато излязоха на пазара бях предубедена и смятах, че няма да се отмива от кожата, ще стои мазно с това съдържание на крем, но съм грешала до степен сега да не мога да използвам друг.

# 131
Да, това е така. Качествените продукти  дават възможност кожата да се чувства приятно.

# 132
Мисля, че да. Научих се да се приемам с всички недостатъци, които имам. И знаете ли - живее се по-лесно. Принос за това имат близките ми хора и частично козметиката, която използвам.

# 133
Да, вече се чувствам уверена. Разбрах къде ми е грешката за сухата кожа и откакто почнах да се грижа за нея и да не слагам излишен грим е много по-добре.
Козметиката има значение! Simple Smile

# 134
  • Бургас
Не,не се чувствам уверена...
Имам сериозни здравословни проблеми,които промениха вида ми до неузнаваемост.
Крем за лице ползвам само защото иначе боли,щипе,опъва и се възпалява от сухота кожата на лицето.
Не слагам филтри на снимките,не ги променям...
Но не се харесвам вече,бях доста хубава жена.
Принос-заболяванията.
След тоталната хистеректомия на 29 годишна възраст напълнях с 35 кг
,станах 85
След махането на щитовидната жлеза 2017 бях много зле,отслабна,после напълнях...бях 103 кг мин.лято
Имам останали само 3 зъба на долната челюст.На горната нямам.Причина-болни паращитовидни жлези
Косата ми е сива и ужасна.Направих алергия към боя за коса и към естествена(подчертавам) къна.
Всички лекари казват да не си правя повече експерименти.
Имам и много болки
.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 01:08 от mariqivanova799

Общи условия

Активация на акаунт