Проектът Dove Self-esteem. Помогнете на подрастващите да повишат самочувствието си!

• 25 635
  • 821
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да, чувствам се добре в кожата си. Много е важно почистването и грижата за нея с подходящи продукти.

# 166
  • София
Чувствате ли се уверени в кожата си? Кажете ни защо, както и кой има най-голям принос за това?

Уверена не, но се чувствам добре. Аз имам най- голям принос, научавайки се да се харесвам.

# 167
Чувствам се добре в кожата си. Винаги има какво да се желае, за да се чувствам още по-добре. Причината е грижата, която полагам външно и вътрешно за себе си

# 168
Чувствам се добре в кожата си. Най-голям принос има козметичката ми и козметиката, която използвам 🍀

# 169
Имам много несъвършенства и не всяка козметика ми действа добре. Ни полагам достатъчно грижи и предпочитам натуралния си вид.

# 170
Да чуствам се добре в кожата си, но не беше така, когато бях ученичка. С годините опита,общуването с правилните хора  и придобиването на самочувствие ми помогнаха.

# 171
През повечето време се чувствам добре в кожата си. Голям принос за това има човека до мен, той ме кара да се харесвам такава каквато съм. Разбира се има моменти когато съм доста критична към себе си.

# 172
Чувствам се уверена в кожата си, благодарение на редовното спортуване и поддържането на здравословното за мен тегло. Най-голям принос имат комплиментите на съпруга ми и дъщерите ми.

# 173
Чувствам се добре в кожата си. Научих се да залагам на качествена храна, качествена козметика.

# 174
Да, чувствам се чудесно в кожата си. Най-големият принос за това имат козметичните продукти, които ползвам и комплиментите на съпругът ми.

# 175
Чувствам се уверена в кожата си. Принос за това имат грижите, които полагам за нея.

# 176
Чувствам се много добре в кожата си. Определено за това има значение козметиката и доброто почистване на лицето.

# 177
Чувствам се добре в кожата си, което ми носи и увереност! Старая се да поддържам кожата в добър вид с подходяща козметика.

# 178
На моменти да, но по често не се чувствам добре в кожата си.

# 179
Имам проблемна кожа и по тази причина подбирам козметиката която използвам.
Като цяло се чувствам добре в кожата си въпреки някои несъвършенства.

Общи условия

Активация на акаунт