Какъв пол искате да детето ви?

• 5 236
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
Ние имаме момиченце, за което бях убедена, че е момче. Не съм имала предпочитание за пол тогава, просто вътрешно (явно лъжливо) усещане. С второто се надявах на момченце, но си чакам момиченце отново, за мен най-важно е да са здрави, щастието е голямо, независимо от пола. Обаче мноооого се дразня на чужди изказвания от типа на "Еееее нищо", иде ми да ги подкарам с правата лопата Simple Smile

# 76
А нима момичетата не могат да играят футбол? Не знаех Wink

# 77
Да си го кажа честно, и момче да се беше родило, и момиче както стана, най-важното е да е ЖИВО и ЗДРАВО и да има родители, които го обичат. И такива които няма единия от тях да реши, че щом не е каквото те са искали (сякаш зачеването става с желание пожелано на падаща звезда 'ама да ми пратите момиче/момче'), няма да реши да напусне семейството си щото не е станала неговата работа. Казвам го защото баща ми е искал момче, аз пък съм се родила момиче и от както съм се родила 1 път не го е било грижа за мен.  Нали съм се родила не каквото е искал, хванал си е шапката и айде дим да го няма. Сякаш няма дете. За това казах по-горното. Да е живо и здраво, пък момче или момиче няма значение.

# 78
Имам чувството, че съм единственият човек, който хич не се вълнува и мисли за пола. Даже и в отчетната си пишат дамите за вълненията, та се чудя какво не ми е в ред на мен. :/  На нас ще ни е първо дете, а аз просто чакам да разбера. Наистина в момента ми е все тая. В девета седмица съм и си чакам всеки преглед с трепет да видя всичко наред ли е, расте ли, отговаря ли на размери и пр. и толкова се притеснявам да не е обърка нещо, че ме е страх въобще да мисля за пол. Толкова тъжни истории съм чела. Каквото такова - ще си е наше.

# 79
Всъщност аз имах предпочитания, исках първото дете да ми е момче. Тогава кумата ме попита защо не искам да имам момиче, а тогава тя беше бременна с момиче. Всъщност аз не съм казвала, че не искам момиче, а че просто предпочитам първото ми да е момче . За съжаление виждам, че ние мъжките майки не сме уважавани толкова.

# 80
Първото много исках да е момче и момче се роди. Сега с второто имам някакво усещане, че ще е женско, което много ме плаши .. някакси винаги съм си мечтала да съм мъжка майка. Ама дори и момиче да е, все тая няма да го върна 😀 няма да го обичам по-малко … искам само да са здрави ❤

Общи условия

Активация на акаунт