Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 024
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • В центъра на моретата
Аз разпечатах на дъщеря ми бланките, които Дидева беше постнала по математика и БЕЛ за 2019 г., за да ги види нагледно. Обясних й, че е възможно да има малки корекции по тях тази година. Даже й препоръчах до заветните дати, да си решава пробни изпити и стари матури на тях, за да свикне с визията и формата им.

Дидева, безкрайни благодарности! И сътветно извинения, за това как се задават въпроси, коментирании обсъждани  по-рано и ти безрезервно за пореден път обясняваш!

# 616
  • София
Bonanza, честито първолаче и бързо оздравяване.

Здравейте, група.

Да ви попитам - записването след 1-о класиране или подаването на документ за участие във второ класиране, може ли да се направи без присъствието на детето?
т.к. на 100% ще чакаме 2-ро класиране, се зачудих дали мога само аз да подам това заявление на място.

Заявлението за 2 класиране - може, така направих миналата година, сама бях.

# 617
  • София
Bonanza, честито! Kissing Heart
На всички болни - бързо да оздравяват! На тези, с душевни терзания и изпаднали в дупка - много усмивки пожелавам в най-скоро време Kissing Heart
И аз се вкарах във филм - сутринта малката я присви коремът, гади й се. Дано наборът не прихване нещо от нея. Сега едното вика от едната стая :" Мамооооууу, къде са формулите?!", другото едвам писука "Лошо ми е", а третото лежи на дивана, придържа ръката с шевовете и не смее да гъкне Joy

# 618
Сдобих се със заветната служебна бележка - Ура!
В школо са ни пуснали Инструктаж и изменение на иструктаж, отивам да чета и ако има нещо интересно, ще пиша.
Болните да оздравяват, всичко друго се оправя, но здравето е най-важно (така се успокоявам).

Едит: нищо ново, изменението било, че черновите не се поставят в плика с изпитната работа и беловата.

# 619
  • София
Bonanza, в момента върлува такъв грип. Отминавал за около 2 дена

# 620
  • гр.Варна
Когато водих щерката имаше мнооого деца пред лекарският кабинет и всички кашляха по един и същи начин.
За съжаление,при нея все още не е отминало,а вече й е 6-7 ден и кашля доста неприятно.
Дано баткото мине по-леко!

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 13:42 от Bonanza

# 621
  • Варна
Де да беше, моите кашлят и се сополивят вече трета седмица...

# 622
Сколасах да се разпиша в края на темата.
Моят седмокласник също донесе хрема и подути сливици от училище, без температура.
Сега съм аз наред.
Другото ново е, че си е променил първото желание - МГ с биология и химия. Малко странно, знам откъде има влияние, но съм ок с това.
На последните пробни в училище е изкарал 87 по БЕЛ и 84 по Мат. В МГ балът по мат се утроява.

# 623
  • София
Когато водих щерката имаше мнооого деца пред лекарският кабинет и всички кашляха по един и същи начин.
За съжаление,при нея все още не е отминало,а вече й е 6-7 ден и кашля доста неприятно.
Дано баткото мине по-леко!
Като го гледам нашия юнак,хич не учи за училище.Търси някакви по-завъртяни задачи от втори модул.Обичайно,нали 21-ва е уравнение някакво,а 23-геометрия?Та в тази връзка,от къде решавате примерни задачи за втори модул от типа-скорост,сплави,работа и пр?
Всички минахме през това в къщи. Малката кашля около 8 дни, аз вече осми ден кашлям, останалите минаха по-леко.
Бонанза, да минава и да подминава наборите на точно сега.

# 624
  • България, София
Всички болни и пострадали бързичко да се оправят и оздравяват.
Bonanza, честито записване на първокласника.

От снощната родителска среща аз също останах с впечатлението, че организацията за провеждане на НВО с  пликове и т.н. трябва да е грижа на квестора, не на децата. Дано наистина е така.
Все пак ще се подсигуря с инструктиране и в къщи.

# 625
  • гр.Варна
Благодаря на всички за съпричастността!
Като го гледам нашия юнак,хич не учи за предметите в училище.Търси някакви по-завъртяни задачи от втори модул.Обичайно,нали 21-ва е уравнение някакво,а 23-геометрия?С тях е ок.Та в тази връзка,от къде решавате примерни задачи за втори модул от типа-скорост,сплави,работа и пр?

# 626
На някой друг  случайно да не му се отваря списъкът с паралелките по ДПП от сайта на Дидева?

# 627
  • София
На болните бързо да оздравяват. И мойте двамата миналата седмица бяха с кашлица и хрема. Мина им за около 3 - 4 дни.
И на нашата РС казаха, че квесторите ще имат грижата за всички видове пликове. Между другото квесторите последно ще са външни.
storm76, таблицата от много дълго време не се отваря. Беше ми много удобна, защото от нея си прехвърлях директно в моята.

# 628
когато подаваш документи в приетото на 1во класиране училище за по-горно желание, не се иска да даваш оригинал на диплома, нали? и ако подаваш за трето класиране, където губиш, второто, пак не се иска диплома, нали? защото ако междувременно детето е прието в училище по култура и се запише, то дипломата му е там, записано е и може да стреля даже и на трето класиране, ако там има все още по-желани места?

# 629
  • София-Младост
Оригинал на дипломата само при записване се иска.

Общи условия

Активация на акаунт