Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 014
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, в нашето училище никаква родителска среща няма да има. Ами частно училище- какво да им разясняват за кандидатстване . Който не остава там, да си търси информация другаде.
Едно време имах голямо очакване от училището, а сега, след 4 години , съм разочарована по скоро. Дано има късмет сина ми в следващото училище, но го виждам,че вече се е изразходвал психически и няма желание за нищо. Даже и желания за училища не сме коментирали.  Тази седмица в клас били само 7 деца,а другата седмица-не знам дали ще има въобще. Чудя се какво да го правя, но не искам да го оставям в къщи, демотивира се.

# 631
  • на Мелмак
Моята госпожица не иска в къщи. Иска си на училище до последно.
Аз я карам да остане. Луда работа Simple Smile

# 632
  • София
Маги, в такива гадни моменти съм се улавяла да чак се чудя дали не съм сънувала (толкова неочаквано) и чакам нещо да ми покаже, че е сън Sad Hug

На всички болни и ранени бързо да им минава.

Bonanza, честито.

Снощи и нашият татко се прояви вещ по НВО и изкомандва девойката: Слушаш мен, не майка си! Стига толкова учене, няма да научи нещо ново... Изобщо не си дадох труда да обяснявам, че всъщност г-жата по математика е дала с 50% повече на това в моята програма максимум.

# 633
Днес и ние получихме служебните бележки.
Порталът ще бъде отворен след като излязат резултатите ли ?

# 634

Порталът е отворен, но в него има само данните от службената бележка в момента.

# 635

Имах предвид реденето Simple Smile

# 636

Имах предвид реденето Simple Smile
Внимавайте с реденето - веднъж като е наредено, после само с височайшето съгласие на РУО може да променяте.

Аз пък вече нямам желание детето ми да ходи (или аз) да си взима свидетелството от училището. Онзи ден госпожата по ИТ оформила срочна и годишна. Да ама не - днес изтрити и двете. Направо е подигравка това не само с моето, но и с всички деца. Какво пък толкова ще стане за две седмици. Те някои учители дремеха присъствено и дистанционно цяла година, сега се сетиха. Пълна пародия е това образование.

# 637
  • на Мелмак
В какъв смисъл не може да се променя реденето? Доколкото разбрах - прави се избор и след като излезнат резултатите се гледа къде е прието детето, ако е прието. Без редене - първо, второ, трето желание. Така ли е, или бъркам?

# 638
В какъв смисъл не може да се променя реденето? Доколкото разбрах - прави се избор и след като излезнат резултатите се гледа къде е прието детето, ако е прието. Без редене - първо, второ, трето желание. Така ли е, или бъркам?
Веднъж като си подредила първо, трето ... найсто желание, могат да бъдат променени само със съгласието на РУО. Не е като за кандидатстване за ДГ мислиш, смяташ и местиш желания.

# 639
ети, след резултатите, трябва да си подредите училищата, за които кандидатствате, по ред. иначе няма никъде да сте приети.

# 640
  • на Мелмак
Благодаря ви, девойки Hug

# 641
Значи последно реденето почва след като излязат резултатите ?!
И се редят по паралелка-училище ?

# 642
Да, след като излязат резултатите, най-добре изчаквате и статистиката, която ще ви помогне да пресметнете минимум колко паралелки(желания) трябва да напишете, за да е прието детето все някъде на първо и/или второ класиране.
Имате за подредба няколко дни, после има краен срок за подаване. След като подадете не може да пренареждате през системата.
Може да си редите разбъркано паралелките от различни училища според предпочитанията си, а не да изброявате всички паралелки от 1 училище, после от друго училище и т.н.

# 643
  • Ланкър, планините Овнерог
Тази вечер съм на две онлайн род срещи в школата, където ходи на бел. Една обща и една индивидуална с г-жата
Омммм, малко останаааа

# 644
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
опитах се да го освободя от занимания утре следобяд за да свършим малко организационна рабоата по доктори и служби.
и като ревна това дете... имал тест по химия... решаваща оценка е... в никакъв случай нямало да отсъства... аПЦЕЛУтно неонходимо е да се представи добре.
 впечатли ме.
и още повече щеше да ме впечатли ако можеше да си намери папката с учебниците по химия и ако започнеше да преговаря.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт