Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 044
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ради, или взимаш на заем някое дете Joy
За второ класиране подавах без младежа, на записването с него - имаше разни неща за избиране, а и исках да участва в процеса.

При тази Вяра май се ходеше на уроци за подготовка на децата за АК.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 20:46 от Desem

# 301
  • София
Desem, браво на детето за страхотния резултат за НПМГ!

valeriq.k, много се радвам за хубавите изследвания, това е по-важно и от НВО, и от всичко.
При Вяра Николова съм пращала моите деца на Творческо писане с Университет за деца през 2018 и 2019, лятото имат академии в с. Дрента над Елена. Вълшебно беше. Вяра е много вдъхновяващ човек и уникален преподавател. Но тази година не я виждам в  https://uni4kids.bg/summer-academies/, може би ще води само това в Созопол, което е доста по-скъпо. Може да звъннете да попитате за отстъпка за повече деца от едно семейство.

Всичките животинчета са прекрасни!!!

# 302
  • Варна
Валерия, много се радвам за вас! Това са страхотни новини!
Момичета, няма ли някой да се похвали за НПМГ?
Записването ми се струва толкова далечно, че не смея да го мисля още, но по всяка вероятност девойката ще иска да присъства и не бих й го отнела. Освен, ако училището не е това, което тя иска, де... тогава може да не й се идва Simple Smile

# 303
Лелеее момичета, нямате изчитане Simple Smile Аз да се включа с питане.Може ли някоя да ми покаже какви са тези прозрачни пликове които трябва да носят за поставяне на личните вещи?За телефон ми е ясно, че джоб формат А4 ще свърши работа, но за по-големите неща от сорта на горнище, чанта  и прочие нищо не ми хрумва.

# 304
  • София
На нас ни казаха найлонова торба, да си сложат дреха, телефон, изобщо личните вещи.

Текстовете в сайта на Вяра Николова са под всякаква критика. Започва да говори за себе си в 3л. ед.ч., после преминава в 3л. ед.ч. Говорим за преподавател по БЕЛ все пак.
А после :
Професионалното общуване между всички участници е на друго културно ниво и това културно ниво създава елитарността на нацията.

Иначе много добре звучи всичко.

# 305
И моето дете е ходило на тези лагери. Не помнех, че е било с Вяра Николова. Много е мизерна базата в Дрента и това ме спира да я запиша пак. Нямаха вода няколко дена. После от познати разбрахме, че това често се случва там и дори заради лагера тогава са я пуснали по-рано. Имат и други интересни лагери, ама с тази база просто не става.

За НПМГ точките от олимпиадата се вземат, без да се преобразуват нали? Както и от състезанието? И точките от състезанието са съпоставими на олимпиадата нали?

Браво на детето, Десем!

# 306
И точките от областен кръг на олимпиадата, и точките от състезанието на нпмг се преобразуват към 100т. Т.е. детето на първо място от съответния форум става със 100, а останалите се преизчисляват към него. Обикновено това става ден-два след като въведат точките в системата (поне така беше м.г.).

# 307
  • Варна
Добро утро! Започва последната седмица преди матурите. Направо не е за вярване колко наближихме .

По препоръка тук в темата разгледах Университет за деца и записах дъщеря ми (3 клас) на лагер в края на месеца . Дъждец, тази година ще са в село Мийковци. За там ли пишеш, че е мизерно?

Валерия, радвам се за вас. Дано само с добри новини се включваш!
Beb4o, бързо да зарастват шевовете на малкия ви юнак.

По темата за кучетата - имаме си бебе френски булдог - син . Не умея да слагам снимки за да го видите колко е сладък. Даже се шегуваме с мъжа ми, че е прекалено сладък за мен и все съм отгоре му залепена .Много го обичаме .

# 308
  • София
Валерия, прекрасни новини! Бъдете все така!

А с тези чаровни кучета, котки и кокошки Simple Smile темата стана много приятно място! Чете ми се още за техните лудории, а не за Ейчбиоу! Благодаря на всички за снимките!

# 309
  • София
Пропуснала съм - Desem, браво на детето Kissing Heart
valeriq_k, страхотни новини, дано всичко лошо е зад гърба ви Kissing Heart
Аз днес ще тренирам рИфрешване  - излизат резултатите от НВО на малките. Ако спомените им са достоверни, сравнението с ключовете предвещава прием в желаната паралелка, дано да стане, че да видя две усмихнати личица

# 310
Ради, или взимаш на заем някое дете Joy
За второ класиране подавах без младежа, на записването с него - имаше разни неща за избиране, а и исках да участва в процеса.

При тази Вяра май се ходеше на уроци като се подготвят децата за АК.
Уф, гледам да се оттърва от него пък ти дете назаем ... стига ми, че ми изпили нервите с това НВО !!
Кучето най слуша Simple Smile

# 311
Добро утро от мен! Рядко пиша, но ви следя редовно Simple Smile
Да похваля моя седмокласник - с резултата от Олимпиадата по Биология и Химията от състезанието на НПМГ има шансове за две от паралелките Биология с Английски и Химия и Биология с Немски. Остава и от НВО да има прилични резултати, разбира се!

# 312
  • София
Поздравления на добре представилите се деца на състезанието на НПМГ. Пожелавам им и на НВО да са така успешни.
Вчера учителката по математика от курса е казала на децата точките от ПИ по математика, но все още нямаме имейл от школата. Може и въобще да не получим.

# 313
Искрени поздравления за дечицата, които са се справили добре с изпита по химия и биология в НПМГ. Доколкото разбрах от моите, които са се изложили тотално, изпитите са били мноооого трудни. Така или иначе това не им е приоритет, но действа депресиращо (на мен, не на тях)...

# 314
О, Мария, много благодаря! Значи това би трябвало да ни вдигне бала малко.

Лилла, за село Дрента пиша.Не знаех, че ще са в Мийковци тази година. Ако там е по-хубаво, може и аз да го погледна.

Валерия, много се  радвам, че всичко е наред и нека да е все така!

Общи условия

Активация на акаунт