Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 076
  • 938
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Smiling Imp Ооо хич не следя аз, даже не се задълбочвам, то това си ми вади очите Joy, наред с неизмитата коса. Тези две неща винаги ми се набиват в очите Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 406
Smiling Imp Ооо хич не следя аз, даже не се задълбочвам, то това си ми вади очите Joy, наред с неизмитата коса. Тези две неща винаги ми се набиват в очите Stuck Out Tongue Winking Eye.
О да! Както и мърлявите пети в сандали. Grin

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 16:46 от Sysly

# 407
  • София
О да! Както и мълявите пети в сандали. Grin
Joy , наред с мърлявите сандали Blush

# 408
  • София
Мен винаги ноктите ми се набиват на очи особенно при жените и особенно ако са изгризани. Колкото и добре да изглежда видя ли я с тия изгризани нокти и до там...

# 409
Не знам, аз правя разлика между липса на хигиена и две гънки на тениската.
И друго - едно е да не си изгладил ризата или панталона с ръб, друго е да ти втелясват за всяка гънчица на тениската или блузата.

# 410
  • Street of Dreams
Пробвайте гладенето със сешоар, ако бързате и ако не ви трябват ръбове и идеално гладки дрехи. На мен ми върши отлична работа - предполагам е като уредчето на Филипс, но без да мокри.

За летни рокли, следи от сгънато и подобни е супер лайф хак. Директно на закачалката или на облегалката на стола, работа за минутка.

# 411
Не знам, аз правя разлика между липса на хигиена и две гънки на тениската.
И друго - едно е да не си изгладил ризата или панталона с ръб, друго е да ти втелясват за всяка гънчица на тениската или блузата.

Разлика има - едното е неизгладена дреха, другото - липса на хигиена, но и двете не са красиви и привлекателни. Не е въпрос въобще на време, за да се забележат. Въпрос е на натрапливост на дефекта. Ако е ситен - няма да се види. Ако ли не - сам се набива на очи.
И си се забелязват. Колкото повече - толкова повече.
Аз не обиждам никого в тази връзка, но и аз забелязвам - и двете.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 14:41 от Judy

# 412
  • София
Аз въобще не забелязвам кой е изгладен и кой не защото нямам време и желание  да се вглеждам в другите. Нищо не гладя, пера на ниска центруфуга и простирам на закачалка, но имам няколко дрешки които си изискват гладене заради материята и мисля да инвестирам в такъв уред с пара за гладене на закачалка защото нямам пространство за дъска за гладене

# 413
Момичета, минавам с въпрос.
Подобен гръб на рокля простее ли ви като за гост на лятна сватба?
Като контекст - сватбата ще е градска (не плажна, тогава не бих имала съмнения), без църковен ритуал, без упоменат дрескод.

Или може би зависи от плата на роклята и аксесоарите към нея?
Не обичам да съм свръхофициална, но не знам дали това не би бил прекалено небрежен вид.

# 414
Според мен, зависи от дължината на роклята. Ако е поне до коляното или под, ще е ок, ако е къса, може би ще е твърде плажна и небрежна.

# 415
  • София
Не ми харесва на мен такъв гръб 😩

# 416
Въобще не ми е хрумвало, че има толкова заглеждащи по улиците, които дори не са от противоположния пол. Аз съм абсолютен кон с капаци, сканирам само ако харесам някоя дреха, чанта, обувки и дотам, но и това е свръх рядкост. До пети, нокти и гънки въобще не стигам.

И на мен не ми харесва такъв гръб. За такъв гръб всъщност си трябва перфектен гръб.

# 417
Дължина - да речем или между средата на прасеца и глезена ("миди" май се води) или около коляното. В никакъв случай по-къса.

Редакция: за гърба ми е трудно да преценя. Моят е към кльощав, което май не е особено женствено...

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 14:01 от JoyfulCompany

# 418
Не бих облякла такава рокля, сякаш е униформа на камериерка, а и ще придаде една некрасива форма на гърба.

# 419

И на мен не ми харесва такъв гръб. За такъв гръб всъщност си трябва перфектен гръб.

При такива рокли, веднага почвам да мисля какъв сутиен, аджеба, трябва да се сложи... Освен ако носителката почти няма бюст и може да мине без. Има едни силикониви лепенки, но никога не съм ги пробвала за дълго носене навън.

Общи условия

Активация на акаунт