Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 858
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Mariela17, според мен сънят ти предупреждава, че с този човек ще бъдеш нещастна или ще се случи нещо, от което ще съжаляваш за срещата си с него. Послушай съня си!
Иначе аз не съм против извънбрачните връзки. Щом имаш необходимост, ще се появи подходящ за теб човек и знаците, сънищата ще бъдат положителни, оставящи приятно чувство.

# 316
Благодаря за отговора! А забравих да спомена , че  съм хипохондрик и дали това се е отразило на съня ми?

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 16:28 от Mariela17

# 317
  • Бургас
Не знам, наистина. Писах, за да ти помогна да се предпазиш, но я си представи, че това е просто сън и с този човек би те чакало само щастливо време?!

# 318
Mariela17
подсъзнателнно чустваш вина, оттам идват усещанията за болест/даже зараза/ и неприятното усещане.
Гледай да не стигнеш до това болестите да се появят и на физическо ниво...
Ако прекратиш връзката, ще изчезнат и лошите сънища.

# 319
Подкрепям коментара на pepina!Болестта знам,че е предупреждение.Но ти си знаеш!

# 320
Случвало се е да сънувам нещо ,което за момента ми се струва безмислено!Но след това преживявам случка и се сещам за съня ми,и стигам до извода че е било знак.Понякога сънищата ни предупреждават за действията.
И с мен е така.  Понеже имам неприятности на работа, от малки до по-големи, като сънувам нещо, то след това "излиза наяве", но невинаги мога да разтълкувам правилно този знак сама.

# 321
Същият този човек го сънувам много често под формата на един и същ сън, как е в домът ми и не иска да си тръгне, че понякога и с неговата половинка тя стои до него, а той ме гледа втренчено, веднъж сънувах че ме гали и ме гледа с огромно съжаление, но винаги безмълвен. Какво може да значи това?

# 322
Може би,че те желае!Но щом го сънуваш толкова често и на теб не ти е безразличен.Това означава,че постоянно мислиш за него.Вбимавай да не си направиш някой гаф,защото доверието трудно се гради,но лесно се губи.Помисли след това синджирите ще дрънкат за цял живот след теб!

# 323
Здравейте! Преди около 2 месеца сънувах ужасен сън, за който дори не искам да се сещам, но не ми дава мира. Сънувах синът ми, който е на 3г. в ковчег заедно с второ дете, което наяве нямам и аз се опитвах да ги съживя и плачех и виках, след което се събудих. Какво може да значи сънят ми? 😢😭

# 324
Здравейте! Преди около 2 месеца сънувах ужасен сън, за който дори не искам да се сещам, но не ми дава мира. Сънувах синът ми, който е на 3г. в ковчег заедно с второ дете, което наяве нямам и аз се опитвах да ги съживя и плачех и виках, след което се събудих. Какво може да значи сънят ми? 😢😭
Сънищата в повечето случаи не са буквални има сълзи значи радост наяве.Има смърт в съня значи живот наяве.Искате ли второ детенце?А случая ми намирисва на близнаци!😁

# 325
Благодаря за отговоря! Работим по този въпрос така да се каже хаха! Надявам се да  е за добро само Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 15:44 от Ivaylag

# 326
Това означава ,че ще имат дълъг живот!А също така поява на нов член в семейството!Този сън предвещава радост🤗

# 327
Благодаря за отговора, успокои ме определено!

Както е тръгнало, ако може разяснения за още два, първият сън който имах преди два дни. Сънувам един познат, който много харесвам като човек, но нищо повече да отбележа, също да вметна, че не съм срещала отдавна и нямам причина да го сънувам.  В съня имахме връзка той ми обясняваше колко иска да е с мен и ме харесва, бяхме на задната седалка в кола и той извади едно малко листче с описание на чувствата си към мен, опитвах се да го разчета, но не успях. Знам, че той започна да го чете, но не помня какво каза, само знам, че беше положително и хубаво. След което трябваше да изпратим сестра ми, която заминаваше за чужбина много плаках за нея, и когато се обърнах да видя къде е мъжът беше някъде назад. Съжалявам, ако изглежда объркано, но това успях да запомня и сглобя. Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне с тълкуването!

Вторият сън го сънувах преди 3 месеца преди нова година беше, но доста запомнящ и цветен. Минавах по една улица на която и от двете страни беше пълно с най-различни цветя, направи ми впечатление различните цветове рози, като стигнах края на улицата някаква жена ми подаде няколко на брой бели рози и повече бе помня 🙄

# 328
Благодаря за отговоря! Работим по този въпрос така да се каже хаха! Надявам се да  е за добро само Simple Smile
Най вероятно сънят ви показва точно това и,че ще имате рожба или две....за цветята ми е същото тълкувание.Аз дали и сестра ви няма такива намерения е желания за детенце имам предвид?Сънищата ви са хубави и ще се радвате и за себе си и за сестра си!🤗

Аз пък сънувах,че ям хляб хрупкав бял страхотен хляб....Бяхме на една маса с шефа ми и той ми казваше да си взимам и да ям.🤔

# 329
Най вероятно сънят ви показва точно това и,че ще имате рожба или две....за цветята ми е същото тълкувание.Аз дали и сестра ви няма такива намерения е желания за детенце имам предвид?Сънищата ви са хубави и ще се радвате и за себе си и за сестра си!🤗

Аз пък сънувах,че ям хляб хрупкав бял страхотен хляб....Бяхме на една маса с шефа ми и той ми казваше да си взимам и да ям.🤔
.      

Благодаря за тълкуването!
А при вас може да значи повишение, дава ви да ядете от неговият хляб, трудът ви ще бъде възнаграден. Така си го обяснявам. Смятам, че е хубав сън Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт