Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 793
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, снощи сънувах как бягам с тълпа от непознати хора. Небето стана черно, имаше голяма буря, светкавици (мен по принцип ме е страх). Криехме се в нещо като дупка, беше много тясна и само се виждаше небето. Имате ли идея какво значи, някакво предупреждение ли е? В съня си аз треперех.
Здравейте , според мен е предупреждение за неприятности от  които се опитвате да избягате .Но в случая може би ще касаят и повече хора щом сте с тълпа непознати .Поне аз така го интерпретирам .Не знам дали гледате новини или четете в интернет , може би подсъзнателно нещо сте видели или запомнили и сега в съня си сте го видели .

# 406
Здравейте! Тази вече сънувах, че приятеля ми ми казва че има рак на простатата и се почувствах много зле. Какво означава това и има ли място за тревога?

# 407
Здравейте! Тази вече сънувах, че приятеля ми ми казва че има рак на простатата и се почувствах много зле. Какво означава това и има ли място за тревога?

Мисля, че не.
Някои сънища ги тълкува наобратно. Щом е имало тъга, значи обратното.

# 408
Здравейте, сънувах странен за мен сън. В съня съпругът ми се опита да убие котка дворна на село, но аз го спрях. На сутринта свекърът му показа как трябвало да я убие и защо не го е направил до сега. Съпругът каза защото (аз) тя е тук. Свекъра му каза пращай я да си заминава и действай.
Някой може ли да каже нещо за съня?

# 409
Сънувам много често баща ми напоследък. Той почина преди 12 години. В един сън аз бях много немощна, а той ме подпомагаше с последни сили да изкача стълбите до една черна врата. В реалния живот в момента ходя по изследвания, изобщо от млад здрав човек изведнъж влязох в някакъв филм да се чудя за притеснителни симптоми и диагнози… Какво означава, че в съня баща ми ме подпомагаше немощна да изкача стълби до врата? Има ли връзка, че когато преди 12 години той почина от рак, тогава сънувах, че аз умирам на негово място?

# 410
Zabraven Profil
според мен идеята е да намериш точната 'врата', която ще ти реши проблема. Дори и да не вярваш, че ще я стигнеш/намериш, дори  и да мислиш, че нямаш сили, ще те подкрепят, дето се вика невидими сили, но колкото и да си изтощена и немощна, ще стигнеш. Трябва да намериш точните специалисти. Както баща ти те е учил, както той би постъпил. Щом вратата е била нагоре, вероятно ти е трудно сама да я намериш. Търси.

# 411
Уау, възхитена съм от дълбочината на това тълкуване! Много благодаря!

# 412
Здаейте. Сънувах че разговарям с две котки, едната беше сива тиграва, а другата шарена. Беше ми приятно. Гледах в съновника, че не е на хубаво, според вас така ли е?

# 413
За мен котките са лицемерие.
Така че внимавай с общуването.
Иначе си ги обичам, но от сънищата това съм разбрала.

# 414
  • Бургас
С две жени ще си приказваш, ще ти е много приятно. Чакат да им се довериш, мислят нещо зад гърба ти. Шарени са, прикрити.

# 415
В една от книгите на Наина Владимирова пише, че сънят значи най-вече това, което си почувствал веднага след като се събудиш. Ако се чувстваш щастлив, значи е добър съня и обратно, независимо от това какви са били знаците в съня.

Сетих се за този ти пост.
Щастие на сън рядко съм изпитвала.
Първо сънувах баба си, която почина преди два месеца. Аз бях в нейната стая. Дойде и ми даде чифт чорапи. Казах, че са тънки и не ги взех. После отворих един от шкафовете и там имаше питки хляб.
После в друг сън се оказах. Много хора трябваше да отидем в някаква сграда. Нещо като евакуация. Вървях с висок и хубав мъж. Дръпнах се настрани и намерих буца лед, която отидох и изхвърлих в един контейнер. След това изведнъж се оказах омъжена за този мъж. Нямаше церемония, нямаше бяла рокля, просто решихме, че трябва да се оженим  и се оказахме женени. Отидохме в тази сграда. Заключихме вратата. Отвън някакви хора започнаха да тропат, но те всъщност не трябваше да влизат вътре. А вътре също имаше хора. Имаше две котки, имаше и деца. Едното беше красиво момиченце на 10-12 години.
С мъжа бяхме щастливи. Застанахме пред прозореца, прегрърнахме се. Чувствахме се щастливи.

Тълкувам го че всъщност това няма да се случи. Аз  си го знам де.
Също така е израз на подсъзнателни мисли и желания.

# 416
Здравейте,снощи сънувах че си имам бебе момченце видях му и пъпната връв.Толкова беше истински съня все едно съм го преживяла!Притеснявах се защото нямах кърма.Имате ли представа какво означава?

# 417
  • Бургас
Елора, това е като сън за живота ти, много е интересен! Ще опитам да го разтълкувам, но не ми вярвай напълно. Бабите ми и двете много сънуваха и познаваха по сънищата. Едната се опита да ми предаде начина си на четене на сънища, ама аз не съм уверена, че мога да ги разбирам правилно.
     Баба ти (нищо, че е починала) иска да те види задомена, с традиционно семейство, но ти точно от това традиционно се дърпаш. Аз така го разбирам, че не искаш да си с ролките и черпака. Искаш щастие и сама ще си го намериш, ти ще откриеш човека. Хората казват "който избира - прибира" = много като избираш ще вземеш калпавото. Но при теб не е така, ти имаш изисквания и ще направиш добър избор.
Ще бъдеш сред хора, някакво сьбиране, когато ще ти се отворят ума и сърцето, ще проумееш нещо, ще изхвърлиш буцата лед от сърцето си, от живота си - може да е човек или чувство. Ще създадеш твое си семейство и няма да допускаш да ти се бъркат външни хора. Ще имаш приятели добри и лицемерни, както е в живота на всички. Момиченцето си ти самата. Правеше ли нещо това момиченце? Кажи, ако се сещаш.
Съжалявам само, че от думите ти разбрах, че си несемейна и това може да ми е повлияло на тълкуванието.
tornado, грижа имаш. Не се притеснявай, ще отпадне. Няма да се наложи да го мислиш дълго.

# 418
Благодаря🙂Мъжът ми никога не помни сънища и му завиждам.А аз ги помня до дребния детайл и се тормозя за хубаво или за лошо е?!

# 419
Благодаря ти. Интересно тълкуване.
Не става въпрос за черпака и ролките.
Поради разни причини, преживени неща имам голям проблем с доверието и обвързването.
Страхът да не бъда наранена, отхвърлена или зарязана е огромен при мен.
Демек иска ми се, ама бягам от такива неща като дявол от тамян.
Тук важи в пълна сила поговорката, че някои жени не знаят какво искат.
Дали ще намеря е доста съмнително. Аз и не търся. Избягвам и мъжете, които показват интерес към мен.
Също е малко вероятно да създам семейство. Тоест да имам деца. Тази година ще чукна 41.
Имам и здравословни проблеми, които също ме спират.
Децата не са ми особено интересни като цяло.
Но за да имам, би трябвало да съм с човек на който мога да разчитам, а това не виждам как ще стане, като съм инато магаре.
За буцата лед и аз така си помислих.
Ще видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт